zar se ne sabiraju razlomci na takmicenjima, ono veci brojevi i slicnoA šta će ti digitron na matematičkom takmičenju i to još u srednjoj školi? Mislim, kako će ti on pomoći u rešavanju problema? Čini mi se da si ti sa matematikom na Vi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar se ne sabiraju razlomci na takmicenjima, ono veci brojevi i slicnoA šta će ti digitron na matematičkom takmičenju i to još u srednjoj školi? Mislim, kako će ti on pomoći u rešavanju problema? Čini mi se da si ti sa matematikom na Vi.
Auuuu…Pa, ne generiše svaki rad vrednost, znaš. Objasnio sam ti već na temi penzija posle studija – nekad je bolje odmah penzionisati te studente nego praviti dodatne troškove
A ja, inače, matematičar za primer, boli glava. Dva puta sam razbio likove iz Matematičke gimnazije s takvom razlikom da su posle zaboravili gde su sakrili digitrone. Ja prvi, kao pravi sultan 100 poena! A drugi, Srbo, sirotinja sa 70 poena, nije ni za velikog vezira. Moj ti, nije skola prepoznala prave talente![]()
Ma ima I toga. Doduše program postaje tako progresivan da su i feministkinje malo zatečene.Ahahahhaha, gde se studira rodna ravnopravnost morony
Aha, ne sviđaju ti se činjenice?Donekle je u pravu![]()
Ahahahah, pa ti ne znas ni razliku izmedju studija roda i rodne ravnopravnosti aajahahhahshshhshs
Sad je vec izgubio kompas u laganju, prevazilazi samog sebe svakodnevnoU linkovanom tekstu stoji za Hrvatsku
Prema najnovojim podacima hrvatskog Ministarstva nauke i obrazovanja, objavljenim u tamošnjim medijima, prosečna neto plata univerzitetskog profesora u Hrvatskoj iznosi 3.160 evra, dok plata vanrednog profesora iznosi 2.390 evra. Docent prima 2.030 evra, a asistent 1.700.
Kod nas Rogljić navodi ovo
Osnovna plata redovnog profesora, bez minulog rada, je 136.000 dinara. Plata vanrednog profesora iznosi oko 122.000 dinara, docenta 110.000, dok je plata asistenta 98.000, a saradnika u nastavi oko 90.000 dinara“, rekao je dekan.
Autokratskoj banditskoj vlasti je bitno sve sto ne mozu da reketiraju, ucenjuju i kontrolisu.Čujem predsednik iznosi kako su plate profesora univerziteta kod nas velike preko 500 hiljada dinara, on kaže izračunao.
Pa je dekan Hemijskog faksa u BG u intervjuu naveo kolike su zaista osnovne plate bez minulog rada na njihovom faksu, što je slično drugim fakultetima prirodno-matematičkih grupacija, prof Rogljić. ispostavilo se za redovnog prof oko 136 hiljada. Prof je pozvao da Vučić objavi na kojim fakultetima je plata 500 hiljada. Rekao je da prema Vučićevoj logici, svi ljudi u Srbiji onda nose odela od 20 hiljada evra.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-otkrio-kolike-su-plate-redovnim-profesorima/
Zašto se Vučić uhvatio tih plata i što su one bitne u ovoj priči sa blokadom fakulteta?
Koje su to još preostale strategije za umirivanje nezadovoljstva?
Pa zasto tvoj voljeni FSB to dozvoljava kapetanemark?pa onda treba reci da danica draskovic (zena starog udbasa) ima preko 700 000 kao clan gl odbora NIS ...
A Putin?Izvini, nego za šta su vezani? Isključivo za pare i uticaj. Ko se to otima oko vlasti “da bi narodu bilo bolje”?
Ne, sto visi rang takmicenja, to ti manje treba.....Treba ti lenjir, to je tacno...a nekad ti ne treba ni on...lenjir i sestar se ponesu za svaki slucaj , bude tu zanimljivih zadatakazar se ne sabiraju razlomci na takmicenjima, ono veci brojevi i slicno
meni se bukvalno desila sledeca situacija.I ne samo on, kolega Tab je ukratko opisao suštinu: dok ne kupiš knjigu nisi mogao ni na ispit, neki su otvoreno zahtevali da se donese nova knjiga da bi je oni potpisali pored potpisa studenta, da se neko slučajno ne bi provukao sa polovnom! Toliko o integritetu.
Ja složio Vrtelu, vidi:
![]()
![]()
![]()
Vrteo ja vrteo, vidim ne uklapa se logika i onda posle 30 minuta naive ukačim gde je glavna fora i dalje je bilo lako![]()
To je tvoja TITOISTIČKA Udba.Pa zasto tvoj voljeni FSB to dozvoljava kapetanemark?
Ovo je tema za ove sa Ptavnog fakultetaAhahahah, pa ti ne znas ni razliku izmedju studija roda i rodne ravnopravnosti aajahahhahshshhshs
Nije ni cudo za masinca, realno
Pa nije to, nego prirodnjaci vazda potcenjuju društvene nauke, zato se desnica širi kao požar.Ovo je tema za ove sa Ptavnog fakulteta
Pogotovo za one koji su položili "SELJAČKO PRAVO" kod Prof.Stojka
Pazite, nije rimsko pravo toliki problem - zagreješ stolicu pa nabubaš, medjutim kod seljačkog prava mra da se i misli šta sve budali može da padne na pamet.
Na primer, kod ostavinske rasprave najmladji brat pored četri starije sestre smatra da njemu pripada sve jer je ćaća klepao dok nije dobio naslednika.
Zatim, kda izgubiš izbore a ti počneš da vataš na seljačku galamu dok simuliraš problem, pozivaš se na ljudskost a u stvari ti cilj bitniji.
Prirodnjacima svaka častPa nije to, nego prirodnjaci vazda potcenjuju društvene nauke, zato se desnica širi kao požar.
Hahahah, ispadosmo mi društvenjaci fanovi gepekovanja kad je logično da ovi grmalji sa šumarskog budu prirodniji izbor za toPrirodnjacima svaka čast
Društveni smer je izmišljn zbog negativne selekcije onih koji nisu u stanju da shvate da pare ne rastu na drvetu
Društvenjaci smatraju da im pare pripadaju samo zato što imaju pristup sredstvima i nema šanse da im objansiš da greše.
Oni stalno povezuju stvari po sistemu: "ja sam šef sad mogu da stavljam u gepek"
Kad pogledam detaljnije te kvazi-intelektuslne svadje su isključivo medju društvenjacimaHahahah, ispadosmo mi društvenjaci fanovi gepekovanja kad je logično da ovi grmalji sa šumarskog budu prirodniji izbor za to
Pa zna se ko kosi a ko vodu nosi u društvu, nisam ja to izmislila, tako je oduvek. Neko je tu da razmišlja a neko da piše kodove.Kad pogledam detaljnije te kvazi-intelektuslne svadje su isključivo medju društvenjacima
Večutu okršaj sujete i pozicije
Kod Prirodnjaka su okršaji redji ali istorisjki
Tu je okršaj na relaciji znanje i iskustvo
Hvala hvala...
SNS krsi Ustav svake sekunde, i oni nemaju nikakva prava da izlaze na bilo koje izbore i dobijaju glasove.Ovo je tema za ove sa Ptavnog fakulteta
Pogotovo za one koji su položili "SELJAČKO PRAVO" kod Prof.Stojka
Pazite, nije rimsko pravo toliki problem - zagreješ stolicu pa nabubaš, medjutim kod seljačkog prava mira da se i misli šta sve budali može da padne na pamet.
Na primer, kod ostavinske rasprave najmladji brat pored četri starije sestre smatra da njemu pripada sve jer je ćaća klepao dok nije dobio naslednika.
Zatim, kda izgubiš izbore a ti počneš da vataš na seljačku galamu dok simuliraš problem, pozivaš se na ljudskost a u stvari ti cilj bitniji.
Seljačko pravo je kao štovidite jako zeznuta oblast i ko to uspe da masteruje taj je car u Srbiji i u vasioni.
Pre nego proĉitamo koga optužuješ, fokusirao bih se na reĉenicu u kojoj to i odobravaš kao način funkcionisanja.To nije seljacko, vec realno, moderno pravo.
.
tak ose nazivaju oni koji predlazu PONOŠA za iducu vlast ?Hahahah, ispadosmo mi društvenjaci