Sta je flert?

Definicija flerta i pitanje da li flert vodi ka vezi.
Ako ne, sta vodi ka vezi?
Flert ti je karta ulaznica za pozorište u kom se odvijaju intimne radnje.
To je kada je gledaš u oči a ona stidljivo skrene pogled pa opet te pogleda, to je kada joj pričaš nešto a nju ubacis spontano u tu priču a ona se zbuni, to je kada je mazis svojim osmehom a ona ti se već na pola puta dala da joj pridjes.
To je kada te pozive da je zagrliš a padne i poljubac (salim se to je već veza) jbt to je kada oboje želite isto a niste se dogovorili.
Za flert je potrebno dvoje "pecaroš" i "ribica"
Samo nemojte onu što misli da joj je zlatna , te na kraju ostaju same 😁

Definicija flerta i pitanje da li flert vodi ka vezi.
Ako ne, sta vodi ka vezi?
Ne uvijek. Imam prijateljicu koja je volila da flertuje. Radila je to kad joj se neko dopadne i završilo bi se vezom, ali je činila to iz dosade ili zabave i sa onima koji joj se nisu dopadali. Lijepa je, šarmantna, njoj to redovno prolazi i koristi inače gdje god da joj zatreba. Ja to ne bih nikad sa tim, jer davanje lažne nade nekom mi je ružno.

Posle bude , nabio joj flert do srca :rumenko:
valjda od srca, ovo prvo je opasno po život.

Flert ti je karta ulaznica za pozorište u kom se odvijaju intimne radnje.
To je kada je gledaš u oči a ona stidljivo skrene pogled pa opet te pogleda, to je kada joj pričaš nešto a nju ubacis spontano u tu priču a ona se zbuni, to je kada je mazis svojim osmehom a ona ti se već na pola puta dala da joj pridjes.
To je kada te pozive da je zagrliš a padne i poljubac (salim se to je već veza) jbt to je kada oboje želite isto a niste se dogovorili.
Za flert je potrebno dvoje "pecaroš" i "ribica"
Samo nemojte onu što misli da joj je zlatna , te na kraju ostaju same 😁
To.

Back