- Poruka
- 20.814
Ima tri zlatna zubato je muško
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tri zlatna zubato je muško
Ma znao sam je i drugarica mi je, pa da ne bude da sam je obescastio nakon sto je popila flasu rakijeZa to sam čula samo u slučaju kad nemaš pare za račun al za slučaj bežanja od napadne dame, prvi put
Jao ,dušice dragaMa znao sam je i drugarica mi je, pa da ne bude da sam je obescastio nakon sto je popila flasu rakije
Ovo je poruka da ne treba odustajati? xDOn se kulturno izvlačio. Medutim ja nisam odustajala.
Nije se desilo ništa.
Jao ,dušice draga
Mislim da ima cak i dokumentarac o njemu. 90ih radio po banjiIma tri zlatna zuba
Drugacije od žedne, veruj miRazmišljam kako se to ponaša gladna glista.
ko zna koliko je žena usrećio.Mislim da ima cak i dokumentarac o njemu. 90ih radio po banji
Ima ali nadgrobniko zna koliko je žena usrećio.
treba mu dići spomenik u banji.
zlatan
Hahaha, dal jos radi? Da ga dovedemo na forum?Mislim da ima cak i dokumentarac o njemu. 90ih radio po banji
On dzentlment a ona kleci i molikako nema nekad se znalo šta je džentlmen.
rudolf valentino se u grobu okreće
Pogledajte prilog 1586476
Tad sam radio u banji i znali smo se, zezali se i ono preko dana covek normalan, pijemo kafu...uvece eto ga s babom ne poznaje nikog, plese, kupuje cvece, pije vinoko zna koliko je žena usrećio.
treba mu dići spomenik u banji.
zlatan
Tako i mene jedna proganjala onomad na fb, ako nista krenula je u teretanu i smrsala da mi se dopadne, i sad super izgleda.ko zna zašto je to dobro
pogrešnoOn dzentlment a ona kleci i moli
Umro odavnoHahaha, dal jos radi? Da ga dovedemo na forum?
Pogledajte prilog 1586479
pođite na koncert zajednoTako i mene jedna proganjala onomad na fb, ako nista krenula je u teretanu i smrsala da mi se dopadne, i sad super izgleda.
Ko zna zasto je to dobro
I da nije ne bi se taj taj leba najeo ovde.Umro odavno
šteta. jel ima naslednike?Umro odavno
misliš ovde na forumu?I da nije ne bi se taj taj leba najeo ovde.
Da, ovde nastane opsta tarapana kad se pomene placanje na prvom sastanku, kakve crne ogrlice.misliš ovde na forumu?
I sta se desilo kad si se probudio?Tako i mene jedna proganjala onomad na fb, ako nista krenula je u teretanu i smrsala da mi se dopadne, i sad super izgleda.
Ko zna zasto je to dobro
Mislim da ima cak i dokumentarac o njemu. 90ih radio po banji
Pobedila si ne rado priznajempogrešno
Otvorio je bluzu i nudi srce.
U ono doba nije moglo da se vidi na slici
otvorio je pantalone i nudi điha điha.
tako da
čitaj malo između redova.