BlackArtZoo
Obećava
- Poruka
- 52
prosto tako: sta je dusa... i interesuje me sta VI mislite da je dusa... a ne kant platon i ostala kompanija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
limunada:E ja dusu nikako ne zamisljam kao mozak...nekako uvijek mislim da se nalazi tu negdje oko srca...kao neki vazduh tako nekako...![]()
Earthworm:limunada:E ja dusu nikako ne zamisljam kao mozak...nekako uvijek mislim da se nalazi tu negdje oko srca...kao neki vazduh tako nekako...![]()
Pa znas kako, prvo treba da podjemo od toga sta je dusa. Naime, da li se slazete da smo to ustvari mi, nase bice? Ako da, onda moramo da zavrsimo u mozgu, jer je tu zapravo centar svega, pa i nase svesti.
arttim:DUSA – to smo mi…
Dusa znaci ne deo coveka, vec kompletnog coveka.
Dusa znaci ljudski ZIVOT ; zivot individue.
Tanja 8)
limunada:Pa znas kako, prvo treba da podjemo od toga sta je dusa. Naime, da li se slazete da smo to ustvari mi, nase bice? Ako da, onda moramo da zavrsimo u mozgu, jer je tu zapravo centar svega, pa i nase svesti.
random_cloud_form:Ne zatvarajte dusu u mozak jer nema argumenata za to.
Zenski deo u muskarcu zovem dusom tj animom, kao i muski deo u zeni (animus). Dusa muskarca predstavljena je psihickom slikom zene. Dusa zene predstavljena je slikom grupe muskaraca.
Zenski deo u muskarcu zovem dusom tj animom, kao i muski deo u zeni (animus). Dusa muskarca predstavljena je psihickom slikom zene. Dusa zene predstavljena je slikom grupe muskaraca. Sta stoji iza tih slika je polje noumenalnog i tesko saznatljivog.
Takodje, prilikom smrti, dusa je ta koja prva izdaje, prva nas napusta. Materija je vernija, ona duze zadrzava oblik onog sto smo nekad bili mi.
Zenski deo u muskarcu zovem dusom tj animom, kao i muski deo u zeni (animus). Dusa muskarca predstavljena je psihickom slikom zene. Dusa zene predstavljena je slikom grupe muskaraca. Sta stoji iza tih slika je polje noumenalnog i tesko saznatljivog.
Takodje, prilikom smrti, dusa je ta koja prva izdaje, prva nas napusta. Materija je vernija, ona duze zadrzava oblik onog sto smo nekad bili mi.
limunada:A osim toga kad me boli dusa,ne boli me glava...vec vise nekako ispod rebra...:wink:
Nije dobro o tome razmišljati, POSLE večere !!!
BlackArtZoo:prosto tako: sta je dusa... i interesuje me sta VI mislite da je dusa... a ne kant platon i ostala kompanija...