Šta je dizajn a šta umetnost? Da li umete da prepoznate razliku između te dve stvari? Navala je danas zbog interneta svega i svačega, pa ljudi ne umeju napraviti razliku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Šta je dizajn a šta umetnost? Da li umete da prepoznate razliku između te dve stvari? Navala je danas zbog interneta svega i svačega, pa ljudi ne umeju napraviti razliku.
Dizajn teži samo estetici, a umetnost nastoji da posmatrača navede na dublje razmišljanje i izazove kod njega izvesna dublja osećanja: ljubav, strah, uznemirenost, patriotska osećanja, ponos... Dizajn je sam sebi cilj, a umetnost sredstvo u oplemenjivanju čoveka. Dizajn je plitak, a umetnost je duboka.Дизајн кошта ... а Уместност је непроцењива .. ( мада за доста пара и она може да се купи )
Kupiše za 38 miliona eura jevrejsku bibliju, pre neki dan na aukciji, ide u muzej u Tel Aviv.Дизајн кошта ... а Уместност је непроцењива .. ( мада за доста пара и она може да се купи )
To je mišljenje. Svako ima gaće...I veoma je bitno ko stvara umetnost, fukara, derpe i perverznjak nikada ne mogu biti umetnici. Njima je cilj samo estetika, erotika i (ili) perverzija, oni nemaju duše za umetnost.
Nema to veze sa novcem, neka umetnička dela se uopšte ne mogu proceniti koliko vrede u evrima ili dolarima.Kupiše za 38 miliona eura jevrejsku bibliju, pre neki dan na aukciji, ide u muzej u Tel Aviv.
Koja je kombinacija oba...i više...
Banalizuješ stvari. Veoma je bitno ko stvara umetnost. Od stvaraoca sve potiče. Ljudi bez duše ne mogu stvarati umetnost, mogu samo svoja dela podvaljivati kao umetnička dela.To je mišljenje. Svako ima gaće...
Neko ih ne nosi, neko tange, neko kupaće, neko obične, neke svilene, neko bokserice, ...
Sve ima cenu.Nema to veze sa novcem, neka umetnička dela se uopšte ne mogu proceniti koliko vrede u evrima ili dolarima.
Hm... popularna umetnost te negira...Banalizuješ stvari. Veoma je bitno ko stvara umetnost. Od stvaraoca sve potiče. Ljudi bez duše ne mogu stvarati umetnost, mogu samo svoja dela podvaljivati kao umetnička dela.
Ja i ti se ne razumemo, zato je bolje da prestanemo da komuniciramo. Gubim vreme sa tobom a i koštaš me živaca iskreno.Hm... popularna umetnost te negira...
Ljudi bez duše ima više nego onih sa "dušom"...
Prosek i podloga ocenjuje ko je sa *dušom* a ko je sa "dušom"...
Ti tražiš odgovor a ne ja.Ja i ti se ne razumemo, zato je bolje da prestanemo da komuniciramo. Gubim vreme sa tobom a i koštaš me živaca iskreno.
Ne tražim ja odgovor, ja odgovor znam. Drugima pružam odgovor.Ti tražiš odgovor a ne ja.
Čovek kad nema argumenata on vređa.Nisam ja zatucan već ti...
Baš suprotno, ali nisi uspeo da me ubediš svojim neargumentima.Znači ako nije po tvome onda nije tako?
Pobrkao si...Dizajn teži samo estetici, a umetnost nastoji da posmatrača navede na dublje razmišljanje i izazove kod njega izvesna dublja osećanja: ljubav, strah, uznemirenost, patriotska osećanja, ponos... Dizajn je sam sebi cilj, a umetnost sredstvo u oplemenjivanju čoveka. Dizajn je plitak, a umetnost je duboka.
To je mišljenje. Svako ima gaće...
Neko ih ne nosi, neko tange, neko kupaće, neko obične, neke svilene, neko bokserice, ...
Ni da ih ima?Ко каже дасу гаће обавезне ?!
Dizajn teži samo estetici, a umetnost nastoji da posmatrača navede na dublje razmišljanje i izazove kod njega izvesna dublja osećanja: ljubav, strah, uznemirenost, patriotska osećanja, ponos... Dizajn je sam sebi cilj, a umetnost sredstvo u oplemenjivanju čoveka. Dizajn je plitak, a umetnost je duboka.
Ovde govorimo o umetnosti a ne o dizajnu industrijskih proizvoda. Dizajn automobila i drugih industrijskih proizvoda su neka druga priča.Дизајн подразумева и функционалност ..циљ је и продаја ....зарада .. обрт парадобара и рада
Присутна је одавно конвергенција и преплитања уметности и дизајна ...
Ovde govorimo o umetnosti a ne o dizajnu industrijskih proizvoda. Dizajn automobila i drugih industrijskih proizvoda su neka druga priča.
Zatucan i pglu. Užasna kombinacija.Ne tražim ja odgovor, ja odgovor znam. Drugima pružam odgovor.
Čovek kad nema argumenata on vređa.
Baš suprotno, ali nisi uspeo da me ubediš svojim neargumentima.
Lepo viđenje i još lepše rečeno.u principu ( moje viđenje) sve što se namenski radi da bi se zaradio novac, daleko je od umetnosti