Шта је директор ЦИА рекао Вулину

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.014

Шта је директор ЦИА рекао Вулину​

677z381_Tan2024-09-2710390634_9-vulin.jpg

Танјуг/Раде Прелић
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин открио је шта је била тема разговора са директором ЦИА Вилијамом Бернсом.

Вулин је, реагујући на говор посланице Славице Радовановић која је навела да је Вулину забрањен улазак у САД, изјавио да је имао састанак са шефом ЦИА Вилијамом Бернсом.

Како је Вулин пренео, Бернс му је рекао да зна да није руски агент и криминалац и појаснио му да је под санкцијама зато што је супротстављен Влади САД.

Потпредседник Владе Србије је додао да ће наставити да се бори за своју земљу и поново се осврнуо на разговор са Бернсом.

- Он је разговарао са мном и рекао ми да они знају да нисам руски агент и криминалац, али да сам стратешки супростављен ставовима његове владе. Тачно, апсолутно тачно. Зато што су стратешки ставови његове владе да признамо Косово, напустимо Републику Српску и уведемо санкције Руској Федерацији. То се неће десити све док Александар Вучић води Србију и док сам ја у Влади Србије и тачка - истакао је Вулин.

Потпредседник Владе Србије Александар Вулин налази се под санкцијама Сједињених Америчких Држава од јула 2023. године.

https://www.politika.rs/scc/clanak/634765/Sta-je-direktor-CIA-rekao-Vulinu

Vulin je direktoru CIA rekao "SAMO TI DIJETE RADI SVOJ POSAO"!

Bravo za Vulina

Како је Вулин пренео, Бернс му је рекао да зна да није руски агент и криминалац и појаснио му да је под санкцијама зато што је супротстављен Влади САД.
hehe, e pa ako se cija pravdala i opravdala kod vooline, onda ce ti i djura oprostiti sto te tukao

voolina je naduvana non-stop, jos od jovanjice, ja ne znam ko ovo jos moze da poveruje?

Vučić isturio Vulina da bude nekakva proruska duboka država. Zadovoljan narod a i Vučić može uvek reći zapadnjacima pa ja njega ne kontrolišem, njemu šefuje Moskva. :mrgreen:
И после негирате Чињеницу да је Председник Вучић Велемајстор Политике и Геостратегије!

Танјуг/Раде Прелић
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин открио је шта је била тема разговора са директором ЦИА Вилијамом Бернсом.

Вулин је, реагујући на говор посланице Славице Радовановић која је навела да је Вулину забрањен улазак у САД, изјавио да је имао састанак са шефом ЦИА Вилијамом Бернсом.

Потпредседник Владе Србије је додао да ће наставити да се бори за своју земљу и поново се осврнуо на разговор са Бернсом.

- Он је разговарао са мном и рекао ми да они знају да нисам руски агент и криминалац, али да сам стратешки супростављен ставовима његове владе. Тачно, апсолутно тачно. Зато што су стратешки ставови његове владе да признамо Косово, напустимо Републику Српску и уведемо санкције Руској Федерацији. То се неће десити све док Александар Вучић води Србију и док сам ја у Влади Србије и тачка - истакао је Вулин.

Потпредседник Владе Србије Александар Вулин налази се под санкцијама Сједињених Америчких Држава од јула 2023. године.

Bravo za Vulina
pa jasno je da nije ruski agent....eventualno dvostruki....da je ruski agent tetka bi mu slala pare iz Rusije :p

Dotični Hodžis je jedno tako iskompleksirano stvorenje da to nije moguće opisati rečima. Inače, ovo što piše su pre jedno 7-8 godina na jednoj konferenciji pokrenule dve španske katolikinje - imam i njihov “naučni rad” o tome, jedna bedastoća od pamfleta. Tada im je to delovalo kao dobra ideja, a onda je krenulo u Ukrajini. Ne znam baš kako im sad deluje dotična idejica.

Vučić isturio Vulina da bude nekakva proruska duboka država. Zadovoljan narod a i Vučić može uvek reći zapadnjacima pa ja njega ne kontrolišem, njemu šefuje Moskva. :mrgreen:
Na Zapadu ima daleko više vulinizolovanih od njega, počevši od one iskompleksirane budale Hodžisa. Gintera Felingera, Bodu Bodo Vebera i Aliciju Kerns i da ne pominjem.

Танјуг/Раде Прелић

Bravo za Vulina
да је под санкцијама зато што је супротстављен Влади САД.
To je inače jedini način da se dospe na listu, ljudi prate trendove, ne očekuje neko valjda da neko otvoreno kaže da je to zato što se nekom ne sviđaju njegovi stavovi.

Kad ti se ne sviđaju nečiji stavovi optužiš za korupciju. Ne mož’ da omane.

Back