- Poruka
- 1.947
stagod da siПрема овоме,врло је могуће да сам демисе*суалан.
menjaj se sto pre
bacajuci se u promet

stagod da siПрема овоме,врло је могуће да сам демисе*суалан.
Stvar je da znam kave me osobe privlace...i to se i vidi...ocigledno je...toliko ocigledno da je neko mogao da mi servira to i da zagrizem vrlo lakoNe , samo da još uvek lutaš po svojoj seksualnost i da još nisi načisto kakva bi to trebala da bude osoba koja bi te privukla u svakom pogledu !
A pol ti nije bitan koliko sam shvatio iz tvog bloga
Stvar je da nisam imao priliku da postavim stvari na mesto jer je osoba inbsistirala da ja neznam sta zelim da sam podvodljiv jer sam u to vreme imao veuu neku koja se njoj nije dopadala i bukvalno me ubedjivala da ja sam ne umem da tumaci svoja osecanja...Bombardovala me nekim sugestijama...pricama o srodnim dusama...muzikom koja je vose nego sugestivna...napravila da poverujem da je to ono sto sam od uvek trazio,odao joj najintimnije i najbolnije stvari...zavukla se pod kozu na nwki nacin koji sad kad razmisljam o tome je vrlo podmukao...i onda me terala da biram izmedju realne,prave veze i tog naseg odnosa...koji se ispostavio da je sve samo lepa iluzija...da su te price o srodnim dusama i neizmernom poverenju fraze koje servira mnogima i onda pravi drame da ispada kao da je ona zavarana i izigrana strana...Nije lepo kriviti nekoga za neke stvari koje si ti kao muškarac morao u startu da postaviš na mesto
Nikome odma na čelu ne piše šta misli i oseća niti možeš očekivati od ženske osobe da ti pridje u startu i da ti kaže da joj znači da ti je seksualno privlačna .
Ja takvu ne sretoh , žene zele da su poželjne i privlačne to im je u genima
Možda se u njoj ta želja rodila kasnije kroz druženje , možda je ona sapioseksualka , kroz dužu vezu i konverzaciju normalno je da se posle intelektualne gladi javi i "seksalna glad" što je normalno za zdravu i mladu osobu
Tome služi razgovor i iskrenost
Normalno ako se ne radi o manipulacijama
Ta igra poverenja uglavnom uvek upali , nije na odmet mala doza opreznosti .Stvar je da znam kave me osobe privlace...i to se i vidi...ocigledno je...toliko ocigledno da je neko mogao da mi servira to i da zagrizem vrlo lako
Loki da li smatraš da si izmanipulisan ili su jednostavno stvari krenule krivim tokom , a ti nisi mogao da utičeš na njihStvar je da nisam imao priliku da postavim stvari na mesto jer je osoba inbsistirala da ja neznam sta zelim da sam podvodljiv jer sam u to vreme imao veuu neku koja se njoj nije dopadala i bukvalno me ubedjivala da ja sam ne umem da tumaci svoja osecanja...Bombardovala me nekim sugestijama...pricama o srodnim dusama...muzikom koja je vose nego sugestivna...napravila da poverujem da je to ono sto sam od uvek trazio,odao joj najintimnije i najbolnije stvari...zavukla se pod kozu na nwki nacin koji sad kad razmisljam o tome je vrlo podmukao...i onda me terala da biram izmedju realne,prave veze i tog naseg odnosa...koji se ispostavio da je sve samo lepa iluzija...da su te price o srodnim dusama i neizmernom poverenju fraze koje servira mnogima i onda pravi drame da ispada kao da je ona zavarana i izigrana strana...
Nisam zeleo sa pisem o tome...zeleo sam da se drzim tracka nade da je to samo tako ispalo slucajno...ali ne...vracam se,citam prepiske i sad hladne glave,baz ruzicastih naocari vidim sta je bilo u pitanju...i osecam se cudno kako nisam to sasekao u korenu nego pustio da me scepa
Gledaj...mislim da je cela star pocela iskreno...u to sam siguran...bilo je tu na pocetku iskrene dobronamernosti,zelje da to funkcionise...ali...ali...ali... mislim da je u pitanju bila osoba koja ne zeli kompromise,koja odbija da se prilagodi tudjem tempu jer nema doboljno kapaciteta za razumevanje tudjih potreba(verovatno ih je negde uz put,kroz zivot izgubila)vec zhteva da se drugi prilagodjavaju njoj,njenim potrebama i zeljama i na bilo koji pomen kompromisa reaguje vredjanjem i durenjem.Koja zahteva da potencionalni partner bude ono idealno sto je zamoslila po svaku cenu pa makar koristila i guranje grize savesti,kritikovanje,kaznjavanje cutanjem i izbegavanjem dok se ne popusti...i na kraju kada ni to ne uspe jednostavno nahuska nekog treceg da napravi dramu kao izgovor da se izvuce,ispadne neduzna i izigrana sa obe strane.Da, ljudi koji su iskreni i koji se ne libe da pokažu svoja osećanja lako im se ulazi u mentalni sklop i servira im se ono što žele čuti
Začudo uvek se upecaju na isti mama
Ta igra poverenja uglavnom uvek upali , nije na odmet mala doza opreznosti .
Prem da i ja nisam ništa bolji u ovim godinama . duboko cenim i poštujem iskrenost , samo sam se vremenom naučio oprezu .
Valjda što sam se isto tako opekao ! Svi tu školu platimo
Loki da li smatraš da si izmanipulisan ili su jednostavno stvari krenule krivim tokom , a ti nisi mogao da utičeš na njih
Svaka veza upravo počinje tako što se prvo potrefe sličnost i posle se to produbljuje i nadogradjuje
Sam znaš da ne postoje 2 iste osobe ( Samo slične-srodne ) kad tad moraju različitosti isplivati na površinu ! Ja obično kažem osobi ako mi je stalo do nje da nesmemo dozvoliti da te različitostii stanu izmedju nas
Tu se vidi ozbiljnost osobe i jačina ljubavi koliko si spreman da se nosiš sa tom različitošću .
Kopromis , razgovorom , tolerancijom , razumevanjem , korigovanjem nekih stavova ....
Sve su to alati da se ta veza zadrži ako ti je stalo do nje !
Da li si nešto upotrebio od toga ???
Iz teksta vidim da si pokušao sa nekim izgovorima-eskivažama što je ta osoba provalila ili krivo shvatila i bila povredjena time ???
Očito je jako bistra i intelegentna kad je uspela tako da ti se podvuče pod kožu i kolati krvotokom .
Takve se ne lažu - provaliće te jako brzo .
Obično takve koje spontanošću i iskrenošću ulaze u tebe , isto tako pozitivno reaguju i poštuju istu tu spomtanost i iskrenost. Razumela bi , bila bi strpljivija
Jedino ako se ne radi o nekim vrhunskim manipulatorima , a obično je to radi sticanja nekih dobara , što ta osoba sigurno nije !
Tražila je od tebe samo više pažnje i da je posmatraš kao ženu što je ok za zdravu i mladu osobu, a ne samo kao druga za diskoteku
Želim ti reći da li si pokušao da joj kažeš da ti treba vremena i jasnije izneseš svoja osećanja prema njoj .
I da li te je uopšte privlačila kao žena ili kao prijatelj i drug
Na to sam misli kad sam rekao da trebaš postaviti stvari u startu na mesto
No gledaj na to ovako:
Ti si na dobitku , bar si iskreno voleo i stekao još jedno iskustvo
Gledaj...mislim da je cela star pocela iskreno...u to sam siguran...bilo je tu na pocetku iskrene dobronamernosti,zelje da to funkcionise...ali...ali...ali... mislim da je u pitanju bila osoba koja ne zeli kompromise,koja odbija da se prilagodi tudjem tempu jer nema doboljno kapaciteta za razumevanje tudjih potreba(verovatno ih je negde uz put,kroz zivot izgubila)vec zhteva da se drugi prilagodjavaju njoj,njenim potrebama i zeljama i na bilo koji pomen kompromisa reaguje vredjanjem i durenjem.Koja zahteva da potencionalni partner bude ono idealno sto je zamoslila po svaku cenu pa makar koristila i guranje grize savesti,kritikovanje,kaznjavanje cutanjem i izbegavanjem dok se ne popusti...i na kraju kada ni to ne uspe jednostavno nahuska nekog treceg da napravi dramu kao izgovor da se izvuce,ispadne neduzna i izigrana sa obe strane.
Mozda...ustvari siguran sam da tu ima straha od novog i nepoznatog...od ponovnog vezivanja za nekog...narocito nekog ko nije to idealno sto trazi i na kog to ne moze da projektuje
Ne moze,bukvalno...ne funkcionise svima seksualitet na taj nacin na koji funkcionise kod vecine ljudi.Aseks i demi osobe jednostavno ne dozivljavaju druge fizicki privlacnim....demiseks ljudima jednostavno treba jak osecaj poverenja da razviju sa osobom da bi se javilla zelja za intimnmnostima s njima inace im je neprijatno i da zamisle sebe sa bilo kim.stagod da si
menjaj se sto pre
bacajuci se u promet![]()
Sa ovim se slažem.Možda manjina ovako razmišlja,svako ima pravo na svoj stav...ali da..slažem se.Ne moze,bukvalno...ne funkcionise svima seksualitet na taj nacin na koji funkcionise kod vecine ljudi.Aseks i demi osobe jednostavno ne dozivljavaju druge fizicki privlacnim....demiseks ljudima jednostavno treba jak osecaj poverenja da razviju sa osobom da bi se javilla zelja za intimnmnostima s njima inace im je neprijatno i da zamisle sebe sa bilo kim.