Mr No
Buduća legenda
- Poruka
- 47.335
Ne mogu da verujem da sam opet zakasnio!Rece donosis pice i klopu… ako si to ti pravim drugu tortu, ona se pojela. :*
Ne mogu da verujem da sam opet zakasnio!Rece donosis pice i klopu… ako si to ti pravim drugu tortu, ona se pojela. :*
Ta jos nije napravljena...Ne mogu da verujem da sam opet zakasnio!
Moze…. A za pocetak kazi mi da li i kod tebe gore pored profilne slike stoji neko dugme?Ekstra. Da se zasladimo malo posle dejta...![]()
Ma, sve mi jasno. :/Ta jos nije napravljena...![]()
Vazno da je degustator tuTa jos nije napravljena...![]()
Samo neko pisamce...Moze…. A za pocetak kazi mi da li i kod tebe gore pored profilne slike stoji neko dugme?![]()
Pa kad se motas na pogresnom mestu :/Ne mogu da verujem da sam opet zakasnio!
Dobar siSamo neko pisamce... ?
Baš mi žaoAli hoće da plaćaš pića i večere...![]()
I da ga ne vidis posle togaBaš mi žaoeto, ja ja ću mu platiti večeru i piće
![]()
Hm. Moracu temu da stavim na pracenje.Pa kad se motas na pogresnom mestu :/
Onda častim tebe i zakonitu drugaricu ?Ne moze ja sam zauzet ali hvala, uzdravlje?!
Moze, kad god hoces.Onda častim tebe i zakonitu drugaricu ? ?
Tako je bratjala. Ovo probe i to neka za polovnjake.nisam svatio pitanje naravno posle
Kad se stize do stiskavca?Za mene je dejt u odredjeno vreme na odredjenom mestu se nadjemo, negde sednemo unapred dogovoreno ili na licu mesta i popričamo. Bez vatačine, jezičine, stiskanja, pipkanja. Ovo vazi za prvi dejt, mozda, I drugi. Od trećeg, pa nadalje moze navedeno, ali umereno.
Posle drugog tj na trecem spoju. Moze pokusaj I na drugom samo da ne bude previse manijacki I napaljeno.Kad se stize do stiskavca?![]()
Do 2 je dozvola. Moze i do 22, jer je posle 22 skuplji taxi.To bioskop, pa korzo, pa ako mama i tata daju do 12.