- Poruka
- 27.733
i mecka limuzinapjevac i manekenka to je veza fina)))
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
i mecka limuzinapjevac i manekenka to je veza fina)))
Obozavam ovog lika..
Mozda ces i ovu *likusu* poceti da obozavas...napomenuo sam da je i u nase doba bilo cudaka, svakojakih, pa i manijaka...
Malčice je drukčije u praksiVeza obično podrazumijeva emocionalnu bliskost, podršku, poverenje i uzajamnost između partnera.
Pa ti rece da nisi neca smecaPreporučujem vam da pogledate video pod naslovom:
Poboljšajte društvene veštine drastično sa ove četiri tehnike
Biti društveniji u okruženju ljudi, biti u mogućnosti da steknete nove prijatelje i naravno da možete da razgovarate sa devojkama i dobijete njihove brojeve, veština je koju možete vežbati i usavršavati. Tako da ću podeliti sa vama četiri glavne oblasti na koje treba da se fokusirate ako želite da imate bolje društvene veštine.
Pa nije !Malčice je drukčije u praksi
E sad ćeš još i boru čorbu demantovatiPa nije !
Pitanje je samo sa kime pricas jel?
Ili sam ja malo na nekoj drugoj planeti![]()
?Mozda ces i ovu *likusu* poceti da obozavas...
Evo sta ona peva -* Sa kolonjskom vodom sprica, druge zene to golica (frizer)... Palac mu je krupan samo, mila majko sta cu tamo (trgovac) haaaaaj* (to su bile *opscenosti* tada)
E sad ćeš još i boru čorbu demantovati
šala
Maa, ja sam ti pesimista, ne čitaj me
Znaš li onu čuvenu scenu rust cohle(true detective) u kolima? realist-pessimist...ja cu biti samo par dana pesimista pa nastavljam po starom
necu te demantovati samo sam pisao sta mi je na pameti trenutno
Znaš li onu čuvenu scenu rust cohle(true detective) u kolima? realist-pessimist...
E, to!