Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 15.991
Redovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?
treba da znaci da su te svi zivi istresli pa nisi vise zanimljivaRedovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?
idi bolje kod deckaRedovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?
to znaci da si smorilaRedovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?
To znači da treba da nam dolaziš češće jer nam je dosadno bez tebeRedovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?
imas konkurencijuRedovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?
subota...
...službeni konpijuteri su pogašeni...
e sad vidoh da si me preduhitriopa to...akaju se službeni konpijuteri...
...a ne ko ja...zajebbu prskanje kronpira i ostale bitne rabote da bi napisali pokoji post...
i za to mi se jebbe...
...al me uvek nanovo iznenadi saznanje da vaskolike forumerice potrče da gledaju istu...
...i još u epp pauzama dotrče da napišu rezultat il neki drugi komentar da daju...![]()
Znaci da je Bwaca veca faca.Redovno posecujem ovaj forum, i imam mnogo obozavalaca na njemu, ali veceras je jako dosadno. Sta to treba da znaci?