AMD Sempron XP2.6+box ili AMD Barton XP2.6+box
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizif:Na istoj brzini Barton će biti bolji. Naravno, treba razmisliti o ceni i ostalim parametrima, pošto je Sempron izbačen kao kompetitor Celeronu, i objektivno je bolji od njega.
Ti kažeš da je Celeron D po tvojim testovima bolji od Semprona.sonne:Po mojim testovima Celeron D je bolji od Semprona.
rastamann:Ne znam da li se meni veruje, ali tokom dugotrajnog testiranja skontao sam da je Celeron D ipak bolji od Sempron-a
Barton, svakako... ipak je Barton puna verzija CPU-a...fp:AMD Sempron XP2.6+box ili AMD Barton XP2.6+box
ZoNi:Barton, svakako... ipak je Barton puna verzija CPU-a...fp:AMD Sempron XP2.6+box ili AMD Barton XP2.6+box
3100+ sempron je koliko ja znam zasnovan na 64-bitnom jezgru i ima 512kb kesa ali postoji i 3000+ sempron koji jedini ima bartonovo jezgro i ima 512kb kesa svi ispod su t-bred b i imaju 256kb kesafather:Ma sve je to O.K.Svi znamo da je Barton bolji,lepši i pametniji.Šta mislite o ovome:Javi mi pre neki dan ortak da hoće da zameni procesor(1700+)pa je kupio samoinicijativno "neki" SEMPRON(3000+).E sad on ne bi da se kurobeca pa je zvao mene da mu odradim posao u zamenu za kahvu i rahatluk.Ja ne bi bio ja kad ne bi malo čačnuo i šta ima da vidim.Procesor radi na 2GHZ-a i ima 512kb l2 keša.AIDA mi kaže da je procesor SEMPRON 3000+.Što se to zove SEMPRON a ne BARTON pojma nemam ali koliko ja znam samo BARTON ima 512 l2.Znači čovek više stvarno ne može da zna šta kupuje dok nije kasno.Po meni on je kupio čistog BARTONA samo prekrštenog po najnovijoj modi.