gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.158
Voda sa stevijom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Griz je istinski fuj, od njega imam traume jer je bio redovna užina u vrtiću.
Зато сам то и окачио, мало ко код нас за то зна. Исто као што сам писао, мало ко код нас да је јео димљену туњевину, комади као пршута.Nikad čuo
Rusi teška socijala, imam prijatelja rusa svake godine mi donese neki domaći slatkiš. Na kraju sam ga zamolio da mi više ništa ne donosi. Nisam rekao da je grozno i čemerno ali je shvatio.Јбт, опишем све, окачим фото и ти не капираш?
Треба за то имати таленат!
Prezle su mrvice hlebaGriz je istinski fuj, od njega imam traume jer je bio redovna užina u vrtiću.
Ne razumem šta je griz uopšte, meni je to ekvivalent prezlama. Zašto bi neko jeo prezle
A jesi jeo dimljenu pastrmku ili šarana ima isti ukus kao pršuta. Sad si ti otkrio amerikuЗато сам то и окачио, мало ко код нас за то зна. Исто као што сам писао, мало ко код нас да је јео димљену туњевину, комади као пршута.
Pogledajte prilog 1295139
Eto imaš i McDonalds i LidlRusi teška socijala, imam prijatelja rusa svake godine mi donese neki domaći slatkiš. Na kraju sam ga zamolio da mi više ništa ne donosi. Nisam rekao da je grozno i čemerno ali je shvatio.
Griz je super još ubaciš u sredinu kockicu čokolade za kuvanje. MilinaGriz je istinski fuj, od njega imam traume jer je bio redovna užina u vrtiću.
Ne razumem šta je griz uopšte, meni je to ekvivalent prezlama. Zašto bi neko jeo prezle
Ниси ти ни видео а не пробао руске слаткише. Да си пробао, не би ово написао!Rusi teška socijala, imam prijatelja rusa svake godine mi donese neki domaći slatkiš. Na kraju sam ga zamolio da mi više ništa ne donosi. Nisam rekao da je grozno i čemerno ali je shvatio.
Ma punjene paprike i sarma su bolje od tobleroneA jesi jeo dimljenu pastrmku ili šarana ima isti ukus kao pršuta. Sad si ti otkrio ameriku![]()
Pa da, griz mi dođe kao neke prezlePrezle su mrvice hleba
Opet traume...![]()
Meni Najlepśe ŹeljeGaleb cokolada. Perverzija iz Pionira.
Јбт, питање ти је као да питаш Руса да ли је јео икру?A jesi jeo dimljenu pastrmku ili šarana ima isti ukus kao pršuta. Sad si ti otkrio ameriku![]()
Prezle idu za knedle sa šljivamaPa da, griz mi dođe kao neke prezle
Ili haringuЈбт, питање ти је као да питаш Руса да ли је јео икру?
Ukusi su razliciti.Meni Najlepśe Źelje
Galeb vuče na vanilu
E knedle su još jedna u nizu groznih stvari. Neke granice moraju postojati.Prezle idu za knedle sa šljivama
E knedle su jop jedna u nizu groznih stvari. Neke granice moraju postojati.