Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 13.883
rulje i dalje jedu glavu secera bokte
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma da... Balleys liker, kolači, uskoro i televizori i tastature...Skoro sve mi je bolje od Toblerona.
Ovo
Jesu chips za kolačiće, ali ih jedem same ili u toplom mleku
Pogledajte prilog 1294977
To ja i ka'em...rulje i dalje jedu glavu secera bokte
Јбт, опишем све, окачим фото и ти не капираш?rulje i dalje jedu glavu secera bokte
McDonalds pita od jabuke 100X boljaBurek sa sirom....![]()
Nisu oni jeli ušećerene jabuke moj ti...Верујем да нико од вас није пробао:
Pogledajte prilog 1295105
Pogledajte prilog 1295106
Брусница у шећеру. Интересантна комбинације Сибирске бруснице која је кисла и шећерног омотача.
Ne znam šta buncaš, Toblerone makar danas nisu nikakav luksuz, samo su klasika, kao i čokoladna torta ili Ritter sport čokolada. Nismo svi fanovi klasike.Ma da... Balleys liker, kolači, uskoro i televizori i tastature...
Za Toblerone su krivi tvoji roditelji jer im bilo skupo pa ti rekli da je "baš ta čokolada otrovna i da su jednoj devojčici ispali svi zubi kad je pojela a onda bez zuba nije mogla da jede pa umrla"
I tako si ti zahejtovala isključivo Toblerone zbog traume iz detinjstva.
Deca su besplatna za pravljenje, znaju seljaci... posle slede traume zbog para...
Ко ти је то рекао? Јабуке у шећерном преливу су вам познате а ово није па сам зато ово окачио. Посластица датира из старијих времена и преноси се са колена на колено тако да је и данас популарна.Nisu oni jeli ušećerene jabuke moj ti...
Staljin to gazio...
dobroNe znam šta buncaš, Toblerone makar danas nisu nikakav luksuz, samo su klasika, kao i čokoladna torta ili Ritter sport čokolada. Nismo svi fanovi klasike.
Gde nadješ ta slatka sranja sa šećerom, jedna tura pa obustave zbog nezainteresovanosti?
Nikad čuoКо ти је то рекао? Јабуке у шећерном преливу су вам познате а ово није па сам зато ово окачио. Посластица датира из старијих времена и преноси се са колена на колено тако да је и данас популарна.
Lemon curd postoji u Maxiju godinamaGde nadješ ta slatka sranja sa šećerom, jedna tura pa obustave zbog nezainteresovanosti?
Nema u svakomLemon curd postoji u Maxiju godinama
Brate sestro ti baš hejtuješPuding
Žumance sa šećeromLeba i secera poprskano vodom, takodje.