Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 19.444
Nista ja ne zelim, osim tu i tamo pojesti bijelu cokoladu.И зашто онда ускратити нам какао?
Nista ja ne zelim, osim tu i tamo pojesti bijelu cokoladu.И зашто онда ускратити нам какао?
Не може, не иде уз белу чоколаду! 🙄Mani me ovih perverzija, daj mi rumenu, pecenu svinju s jabukom u ustima.
Ali zamisli kako se rumeni, sva masna, topla, mast se presijava po hrskavoj korici...Не може, не иде уз белу чоколаду! 🙄
Чуш да замишљам! Јела бре! Крц крц кожица.Ali zamisli kako se rumeni, sva masna, topla, mast se presijava po hrskavoj korici...
Konačno! Znao sam! Evo direktora cirkusa.bela čokolada?
Što je s tobom, kćeri moja?
Volim crnu/smedju cokoladu ali tu i tamo volim pojesti bijelu.Чуш да замишљам! Јела бре! Крц крц кожица.
Него ово је тема о слаткишима!
Признај да волиш црну чоколаду!
ma neka iduJa mislim na jadnu dječicu iz Burkine Faso koja sa mačetama idu u berbu kakaovca da bi vi jeli čokoladu![]()
to zato što ima medainace meni su toblerone dosta nisko na top listi jer ne volim kako se lepe za zube... ne pamtim da sam ih kupovao..pojedem samo ako mi neko pokloni a kad mi nude uvek odbijem.
Šta je bolje od toblerona?
to ako imas suplje zubetoblerona i ferero imaju onaj produženi efekat
i kad nema više čokolade tu su zrnca badema i komadići alpskog mleka da ti se vrzmaju po ustima neko vreme….
То је црна а црну не воле сви. Ја је обожавам. Врхунска чоколада!
Заборавио да напоменем, погледајте на амблем. Фабрика датира из 1804 године. Више од два века традиције у производњи чоколаде. Она је у Русији појам квалитета.