Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 24.914
Može proći!Rafaelo dok sam jeo slatkiše više ih ne jedem
![]()
Može proći!Rafaelo dok sam jeo slatkiše više ih ne jedem
![]()
Марципан, јамачно је број 1.
i to belo isto. Ne dolazi u obzirMože proći!
eee, marcipan, to je dobroМарципан, јамачно је број 1.
Онда тоблероне
Нутела (и то јер нема бели, иначе бих еурокрем ставила.
Ове нешто и не волим, радије бих оне линд куглице са пистаћима
Ferrero, od ponudjenih mogucnosti...sto se tice Toblerona, imam utisak da su nekada bile bolje...Šta ? 2![]()
Šššš ne govori ništa !!! Ti kažem ja u poverenju će da izginemo zbog drugačijeg ukusa od njeajoj, što se ona zabrinula jadna
Мењај ник, предлажемŠššš ne govori ništa !!! Ti kažem ja u poverenju će da izginemo zbog drugačijeg ukusa od nje![]()
То бре има укус, то брее мирише, то бре преливено најлепшом црном чоколадом са безброј процената какаоа из Буркине Фасо!eee, marcipan, to je dobro
Ma jok, polako, naučićeš da ja udaram samo ako je burek u pitanjuŠššš ne govori ništa !!! Ti kažem ja u poverenju će da izginemo zbog drugačijeg ukusa od nje![]()
Ијаооо, могу ону моју слику сад?
Ne, ja volim volim ženeМењај ник, предлажем
Волим волим белу чоколаду
![]()
Ma kad ovo vidim, nešto kontam, pa nije loše toj djeci u berbi, bar su na čistom zraku, priroda i to
Ок, сам си крив. МееххNe, ja volim volim žene(ali one malo manje vole mene
) I zaljubim se najmanje 5-6. puta u roku od tri minuta
![]()
Znao sam.Буквално није чоколада него сапун јестиви.
А и изграде добру координацију покрета.Ma kad ovo vidim, nešto kontam, pa nije loše toj djeci u berbi, bar su na čistom zraku, priroda i to![]()
И ти бринеш о малим тамнопутим што љуште какао?Joj
Znao sam.
😡
Nedajboze da netko preferira bijelu boju (cokolade/koze), eto odmah prozivki.
😡🐈
PODRZIMO BIJELU COKOLADU !!!
Pa poznato je da Jugoslav baš jako voli tamnoputeИ ти бринеш о малим тамнопутим што љуште какао?
Siti, zdravi, pravi, dobro placeni.И ти бринеш о малим тамнопутим што љуште какао?
И зашто онда ускратити нам какао?Siti, zdravi, pravi, dobro placeni.
Prakticki ne rade nista, a placa ide.
Mani me ovih perverzija, daj mi rumenu, pecenu svinju s jabukom u ustima.Pogledajte prilog 1294404
Овако се правилно конзумирају дотичне лепотице. 😁