Sta je bilo sa ... ?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.280
Да, то и мене занима. Не верујем никаквим изјавама политичара, нарочито кад су у служби тренутног смиривања страсти.

П.С. Мислим да би требало отворити једну лепљиву: "Шта је било са...?", где би питали шта је било са свим оним што смо својевремено коментарисали, а без да трагамо и подижемо старе теме, пошто видим да то није омиљено модераторима.

Ето, рецимо, ја бих баш волела да знам и шта је било са "татиним сином" и "дединим унуком" (у џиповима)?
Elem, o onom hrastu je bila rec, ziv je i zdrav, hvala Bogu. Ovo od SURbel je dobra ideja i zato otvaramo ovu temu. Ona je po zelji postavljaca zatvorena.

Koji ''tatin sin'' i ''dedin unuk''?

Za Mitrovica rekose da je navodno ta devojka isla na crveno pa su ga pustili da se brani sa slobode. E sad da li je istraga u toku ne bih znao. A sta bese s tim Krkobabicem, podsetite me molim vas.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/39...-Nisam-video-dete-moj-deda-je-Jovan-Krkobabic

П.С. Нисам ни мислила да се на овој теми поново "прегањамо" да ли је невин или није, већ шта се конкретно дешава сада - да ли је под истрагом, у кућном притвору, или и даље весело језди џипом? Исто важи и за дедино унуче, или се извукао пошто му је деда тај који је.

Шта је било са Вучићевим информацијама о састанку једног министра са Луком Бојовићем?

А шта би са 130 дискова са снимцима, аудио и видео, врлог нам премијера и мога зема из Пљеваља?:per:
Да не помињемо банану и буцковог бившег шефа кабинета..

А шта би са 130 дискова са снимцима, аудио и видео, врлог нам премијера и мога зема из Пљеваља?:per:
Да не помињемо банану и буцковог бившег шефа кабинета..

А шта би са састанком између Николића и Вучића с једне стране и Станка Суботића с друге стране?

Шта је било са лабусом?

..и Криштом?

0202.jpg

"Sudeći po nacrtima stanova na sajtu Belvila, Krištovi su kupili tri stana od po 61 kvadrat, odnosno ukupno 183 kvadratna metra. S obzirom na to da je cena kvadrata u tom naselju 2.000 evra, stanovi su plaćeni oko 360.000 evra.
.....
Pre angažmana na Aerodromu „Nikola Tesla", Krišto je bio direktor Lutrije Srbije i kandidat G17 Plus za poslanika."
Прес

Poslednja izmena:
А Александар Влаховић и његова Агенција за приватизацију? Где је он данас?

И шта је било са овим (Вучићевим?) списком за истрагу од пре непуних годину дана?

Правда

Има доста питања, ******.

:D

Шта је било са обећањем да Влада неће признати "независно Косово"?

А она чувена: "Више од аутономије, мање од независности", под велом "тајног владиног плана за Косово"?

Да, питања је много, изгледа да нико нема одговоре... још увек. :think:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...3/Hrast+iz+Savinca,+od+slave+do+zaborava.html

Zbog njega su pomerani rokovi, planovi, obustavljani radovi. Bio je krivac za proteste, medijske naslove, parlamentarne polemike. Letos su ga jedni branili, drugi hteli da seku. Trenutno, radnicima na Koridoru 11 služi kao neka vrsta saobraćajnog znaka.

"Do hrasta i od hrasta. Hrast se ne dira na jednoj blizini od 300 do 400 metara. Trenutno ga samo gledamo", priča radnik Miroslav Mandić.

Od nekadašnje hrastove slave, samo senka. Mirnije je u selu, kažu meštani Savinca, poslednja tri meseca. Nadležni ga ne spominju, radoznali ponekad obiđu.

А јел' Мишковић сада слободан човек? Који је резултат његовог хапшења?

И шта је било с оним привођењем Дулића?
Miskovicu se sudi, pa bilo je na vestima. Doveo cetu advokata iz celog sveta, kazu da ga to kosta 20 miliona evra. Ima se - moze se. Dulic, sitnija riba, mada ne manje mutan. Istraga je u toku.

- - - - - - - - - -

Има доста питања, ******.

:D

Шта је било са обећањем да Влада неће признати "независно Косово"?
NIje priznala.

Back