- Poruka
- 89.439
Piše ''dva će čoveka biti u istom krevetu''. Pogledaj prevode. Ne učitavam ja.ne ucitavaj, za muske se kaze dvojica, a ne dva, mojne te ja amer ucim srpski vise
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše ''dva će čoveka biti u istom krevetu''. Pogledaj prevode. Ne učitavam ja.ne ucitavaj, za muske se kaze dvojica, a ne dva, mojne te ja amer ucim srpski vise
Jel i to jehovino delo? Ljudi su tamo mnogo pokvareni bili i američanimaŠto?
Jel' i u ovaj događaj ne veruješ.
Smiri seJel i to jehovino delo? Ljudi su tamo mnogo pokvareni bili i američanima
je opasnost silna pretila od njih?
Isus jeste ljubav kao i BogSta Isus kaze o Sodomi i Gomori?
U Mateju 10:15 Isus je rekao: Zaista, kazem vam, bit ce podnosjivije na sudnji dan za zemlju Sodomu i Gomoru nego za taj grad.Greh grada Korinta је bio tо sto su odbacili isysa .i on je u ovoj izjavi pокаzао своју моcc dа је njihov greh vеci оd greha Sodome i Gomore.
Nije zezanje ni malo isus nije samo ljubav.
Pa naravno ali sta ces oni misle ljubav je ono mozes me i ubiti ja cu tebe i dalje cmok cmokIsus jeste ljubav kao i Bog
a Ljubav je pravedna
pa, pise kod Tomislav Dretar-a, zene, muskarci ali mi imamo ovaj gde ne pise, jer nije pol sustina, vec je pol nebitan i neodredjen, dve osobe, dva entiteta covecija/ljudska:Piše ''dva će čoveka biti u istom krevetu''. Pogledaj prevode. Ne učitavam ja.
Luka 17,34 | Kažem vam: u onu noć biće dva na jednome odru, jedan će se uzeti a drugi će se ostaviti; |
Ne pise dva coveka nego samo dva ali i da pise u cemu je problemPiše ''dva će čoveka biti u istom krevetu''. Pogledaj prevode. Ne učitavam ja.
Ali kako nesoj trazi dlaku u jajetupa, pise kod Tomislav Dretar-a, zene, muskarci ali mi imamo ovaj gde ne pise, jer nije pol sustina, vec je pol nebitan i neodredjen, dve osobe, dva entiteta covecija/ljudska:
Luka 17,34 Kažem vam: u onu noć biće dva na jednome odru, jedan će se uzeti a drugi će se ostaviti;
Počela si sa tim da neki tamo nešto pogrešno tumače. A gde je tvoje tumačenje?Ali kako nesoj trazi dlaku u jajetu
Strasno
Adam ti je lepo objasnio a i citati iz biblije koje si ti postavila su sasvim jasni.i imaju veze sa uvodnim postom.I da ne razumes ali pre ce biti da cepidlacis zaebavas.Počela si sa tim da neki tamo nešto pogrešno tumače. A gde je tvoje tumačenje?
Još uvek nisi objasnila šta znači to što je Isus rekao i na koji način je to strašnije
ili isto kao i ono što se u Sodomi desilo.
Zašto je u sva tri primera samo po dvoje istog roda?
Jel ti to liči na neku realnu scenu, gde će svuda samo po dvoje istog roda biti?
Baš nigde neće biti neko sam ili negde petoro ili pedesetoro ili različitog roda?
Kako ti to tumačiš?
Naravno da je lakše da vređaš i da se svađaš nego da nešto objasniš.Adam ti je lepo objasnio a i citati iz biblije koje si ti postavila su sasvim jasni.i imaju veze sa uvodnim postom.I da ne razumes ali pre ce biti da cepidlacis zaebavas.
U tesku babu rastes.
Objasnila sam dovoljnp imas oci usi citaj isusov citat sta kazeNaravno da je lakše da vređaš i da se svađaš nego da nešto objasniš.
Eto otvorila si temu o nekima tamo koji ne znaju da protumače, a proizilazi
da ni ti sama ne umeš da protumačiš i odgovoriš na sasvim jednostavna
pitanja.
Da pročitam samo jedan citat i zanemarim sve ostalo što je rekao?Objasnila sam dovoljnp imas oci usi citaj isusov citat sta kaze
Naebitus eto to
I ti si postavila citate nadovezala se na ove isusove.I ne raxumes.Da pročitam samo jedan citat i zanemarim sve ostalo što je rekao?
Ostalo je trućao tek tako da mu vreme mine, bez svrhe i smisla?
A da se ti smiriš, pa odgovoriš na ono što sam te pitala?Smiri se
Čije citate sam postavila? Nisam se ja nekim tuđim citatima nadovezala,I ti si postavila citate nadovezala se na ove isusove.I ne raxumes.
A mogu ovako to da opisem.Nesvesno si postavila ono sto treba povezano sa isusovim.citatem i sad na tebi je da osvestis to nesvesno.I ti si postavila citate nadovezala se na ove isusove.I ne raxumes.
Kad razumes objasni po tvome nema veze sto se ne slazemČije citate sam postavila? Nisam se ja nekim tuđim citatima nadovezala,
nego sam postavila ostale citate koji objašnjavaju to što je rekao.
Ja razumem šta je rekao, a ti ne želiš ni da pokušaš da razumeš.
Važno je da si temu otvorila o ne zna se čemu..
njao, a ja se baš prepala da je za ocenu, pa evo tremu imam..Kad razumes objasni po tvome nema veze sto se ne slazem
Nije bre ovo za ocenu
Istina je da te prpa spopala od isusovog citatanjao, a ja se baš prepala da je za ocenu, pa evo tremu imam..
Izvoli, objasni. Tvoja tema i očekujem da protumačiš to što drugi ne znaju
da protumače. Mislim, kako li samo znaš da oni ne znaju, kad ni sama
ne znaš? U čemu je poenta teme, da jedan citat postaviš?
Red vređanja, red pokušaja duhovitosti, al smisla teme nigde nema.Istina je da te prpa spopala od isusovog citata
Isus Jevreja je vezan za zakon nema milosti to je očito.Sta Isus kaze o Sodomi i Gomori?
U Mateju 10:15 Isus je rekao: Zaista, kazem vam, bit ce podnosjivije na sudnji dan za zemlju Sodomu i Gomoru nego za taj grad.Greh grada Korinta је bio tо sto su odbacili isysa .i on je u ovoj izjavi pокаzао своју моcc dа је njihov greh vеci оd greha Sodome i Gomore.
Nije zezanje ni malo isus nije samo ljubav.