Šta imamo da poručimo ženama

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.437
thinking about carolin kebekus GIF by 1LIVE

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
28.402
Dart ne kritikuje, on samo širi okolo svoju otrovnu muškost u nadi da će trava, ljiljani i ruže da uvenu ali to se desiti neće :kokice:
AaaaaHHH..idi pričaj sa
IMG_20230322_023201.jpg

sviđa ti se.
Cvetići nisu za teeebee.Samo pivo iz plastike od 2l.:)
Ja se stvarno izvinjavam što jedem kupus,jaja i te obične stvari nema se trenutno za bolje,više me P ne finansira pa nema oborite ribe,krakenove dece i koje kakvih vrsta pred izumiranje.Ljubav to kompenzuje.:heart:

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
AaaaaHHH..idi pričaj sa
Pogledajte prilog 1314246
sviđa ti se.
Cvetići nisu za teeebee.Samo pivo iz plastike od 2l.:)
Ja se stvarno izvinjavam što jedem kupus,jaja i te obične stvari nema se trenutno za bolje,više me P ne finansira pa nema oborite ribe,krakenove dece i koje kakvih vrsta pred izumiranje.Ljubav to kompenzuje.:heart:

Zar nemaš za zabavu i ženidbu neku Tajlanđanku sa prilogom?

I nije problem šta ti jedeš nego što to na svakoj temi to objavljuješ :lol:

p.s. Ne ložim se na patetiku pa me slobodno zaobiđi sa tom kičericom koju pokušavaš da uvališ k’o romantiku :flert:

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
28.402
Zar nemaš za zabavu i ženidbu neku Tajlanđanku sa prilogom?

I nije problem šta ti jedeš nego što to na svakoj temi to objavljuješ :lol:

p.s. Ne ložim se na patetiku pa me slobodno zaobiđi sa tom kičericom koju pokušavaš da uvališ k’o romantiku :flert:
To sam se samo povremeno zabavljao čisto zbog drugih muškaraca i svoje dece i budućih muškaraca.
Moram da objavim,šta god.Na ovom mrtvom forumu svaka budala piše šta hoće.Retki pišu istinu.A još ređi dokumentuju.A to je magija.Znaš. :)
Patetika je samo glupi izraz kojim se sakriva odbojnost prema nečemu.
Što bi rekli naši stari:Go a head.
Javni WC je stiker tema na PDFu Muškarci.U plićaku je voda najtoplija.