bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
steel division normandy 44 i cerka sims4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Те старе игре су прављене са љубављу. Пошто није много било у графици. Као и Heroes of might and magic III из 1999.Master of Orion
Истини за вољу, игра из 1993. може данас да се игра само кроз броузер, али није ништа мање занимљива![]()
Раније сам користио исти аватар као твоји. Нисам знао да постоји члан који има исти аватар. Фиби БуфеCiv VI

И мени је Фиби омиљени лик. Опичена скроз на скроз. Тренутно гледам серију, стигао до шесте сезоне. Рејчел и Фиби су цимерке.to mi omiljena serija, a fibi omiljen lik : ))
to mi omiljena serija, a fibi omiljen lik : ))
Civ VI
meni je ista kao četvorka : )))Kakva je?
Тројка кидаIgrao sam samo 3 deo![]()
Ја сам као клинац пробао тотал вар. Што се тиче рата и трупа, ту је свакако занимљивије јер је и терен битан. Играо сам Stronghold, Red Alert 2, Red Alert 3. Стара добра времена.Od poteznih strategija sam najvise igrao Disciples 2 i Heroje 3 i 5.
Total war je posebna prica.

ja sam igrala samo četvorku : )))
i jedina razlika koju vidim je to što se sad oko grada prave distrikti, svaki distrikt jedno polje zauzima i onda u distriktu gradiš neke dodatne gradjevine, dakle sve to sad neko može da ti ruši i pre nego što napadne zid, odnosno grad
i ne znam da li sam luda ili je u četvorci stvarno moglo brdo jedinica da se drži u gradu.. ovde može samo po jedna.. ili ja nisam provalila kako da držim više jedinica na jednom mestu :/
tako da stalno moram da jurim jedinice po mapi, da gledam gde sam koju ostavila :/ i to me malo smara
Мислиш на терен и приступачност? Ту имаш логистику као скил. Имаш и налажење пута. За дипломатику или те усере да се добровољно придруже, или да платиш.Prvo cega mogu se setim od razlika su prirodne katastrofe, ima i u diplomatiji ali morao bih obnovim gradivo.
Sve civilizacije su dobre. Ova ima novinu distrikte, koje razvijaš. Ekspanzije su preskupe, a nisam našao za shodno da ih kupim...Kakva je?

Нисам знао да постоји игра на ову фору. Забавно и интересантно.BeamNG![]()