Sta hrvati imaju protiv srpskog jezika?

Registrovao sam se na jednom hrvatskom forumu zbog teme ''Najbolje Godine''(serija)
I pisao sam pristojno i normalno, ali na srpskom... I posle par sati bio sam banovan, i razlog je bio ''trolovanje'', a ispod toga pisla mi je moderatorka P.S. Na ovom forumu mozes pisat samo na hrvatskom!

Pa hrvatski forum , Neznam sta ti nije jasno . Oni su tamo hrvati .\
To sto mi ovamo u Srbiji nismo Srbi , ne menja cinjenicu da su oni tamo hrvati .

Registrovao sam se na jednom hrvatskom forumu zbog teme ''Najbolje Godine''(serija)
I pisao sam pristojno i normalno, ali na srpskom... I posle par sati bio sam banovan, i razlog je bio ''trolovanje'', a ispod toga pisla mi je moderatorka P.S. Na ovom forumu mozes pisat samo na hrvatskom!

Optereceni su Hrvati sa srpskim jezikom kao i Crnogorci i Makedonci... U Federaciji je zabranjena cirilica... U Sloveniji ne znam kako je...

To na forum.hru?ma...ti baniraju svakih 2 dana zbog gluposti.Eno,ja sam jednom raspravljao sa nekim feministicama,sasvim normalno a one me prijavile da ih zivciram i tako me banirali jer sam ih "zivcira".Glup forum ka *****...Zato je dobro ovdi,koliko god zajebava nece me banirat :D

moraš da poštuješ domaćina.
trebao si da govoriš "njihovim" jezikom i da se izviniš ako ne potrefiš neku reč

a to što ni tebi ni njima očigledno ne treba prevodilac i što će oni da očigledno ispadnu glupi zbog toga, je vesela okolnost koju si trebao da iskoristiš..

diplomatija bato..
učiniti neprijatelja smešnim, a ne besnim..to je caka

To na forum.hru?ma...ti baniraju svakih 2 dana zbog gluposti.Eno,ja sam jednom raspravljao sa nekim feministicama,sasvim normalno a one me prijavile da ih zivciram i tako me banirali jer sam ih "zivcira".Glup forum ka *****...Zato je dobro ovdi,koliko god zajebava nece me banirat :D

Jeste, taj forum, samo je meni moderatrica izrazito u P.S.-u rekla da je zato što ne pišem hrvatskim! :confused:
Ma krstarica je najbolja! :)

Koji si uopste djavo trazio na njihovim forumima,nek ti je za nauk,sami se guzite tamo pa vam djavo kriv

Back