шумахер
Aktivan član
- Poruka
- 1.765
Ima tamo gde je Dunav najsiri.Pa nema.
Vise.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tamo gde je Dunav najsiri.Pa nema.
Vise.![]()
Prijatno ti ondaIma tamo gde je Dunav najsiri.
Dve četvrtine bureka su jednake polovini celog bureka (1/2).Koliko je to u cetvrtinama?
Dve četvrtine bureka su jednake polovini celog bureka (1/2).
Stara Palanka, sa ribljim specijalitetima u skromnim cardamaIma tamo gde je Dunav najsiri.

normalno.Stara Palanka, sa ribljim specijalitetima u skromnim cardama![]()
3 godine ziveo u Beloj Crkvinormalno.
Pola tepsije je 500gr u zavisnosti kako ga iseku u pekari i izmereТај део са разломцима ми није споран.
Оно са грамима не могу да проценим.
Ne jedem bez stolnjaka.Ne doručkujem na poslu. Generalno ne volim da jedem van kuće.
mani ceo taj koncept tzv obroka bezvezeAko nemate organizovan dorucak tamo gde radite , šta doruckujete.?
Da li dorucak kupujete u pekari ili ga ponesete od kuce ?
Šta preporucujete za dorucak ?

Ja sam mislila da ti šiješ kod kuće?Cezar salatu ili Bečku šniclu bez hleba sa nekom salatom ili Vlašku salatu na stiropor ili onu gotovu salatu od tunjevine i nečega plus štapić sa maslinama iz pekare ili Banatsku savijaču, ali to jednom u par meseci kad mi dođe. To ako kupujem. Nekad kuvana jaja ponesem, dodam nešto, nekad ulupam dva jaja i gore tortilja, pa nešto ubacim unutra. Kako kad, ali bez ideja sam već, i da nosim i da kupim.
Ne, već tri i po godine imam radnju van kuće.Ja sam mislila da ti šiješ kod kuće?
Ne žalim se, uvek može bolje, ali sam zadovoljna i radujem se da idem na posao. Ali ne spamujmo temu, ako nešto još želiš, može na pp.Super je l' ti dobro ide?
već 4 godine izbegavam pekarske proizvodeAko nemate organizovan dorucak tamo gde radite , šta doruckujete.?
Da li dorucak kupujete u pekari ili ga ponesete od kuce ?
Šta preporucujete za dorucak ?