ШТА ДОБИЈАМО УЛАСКОМ У ЕУ ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim,kod nas je super!Nama su pedofilčine vladike srpske pravoslavne crkve,
i još ih na kraju oslobađa vrhovni sud,koji se nije oglašavao 10 godina i sada
se setio da brani pedofilčinu TOMISLAVA GAČIĆA
zvanog PAHOMIJE.
Pa,mi nemamo moralno pravo da pričamo o državi Zimbabve,a ne o Evropi!

Svakog pedofila, kao i vladike koje pominješ ako su pedofili, obesio bih na sred Terazija za primer.

A sudove takve, koji prave ovakve propuste raspustiti i po mogoćustvu kazniti.

I, da dodam, sve se ovo događa u 5.oktobarskoj slobodi i demokratiji, i u vremenu utrkivanja ko će biti veći EUropejac.

Sto se mene tice ja sam za integraciju sa njom

5x491l2.jpg

Svakog pedofila, kao i vladike koje pominješ ako su pedofili, obesio bih na sred Terazija za primer.

A sudove takve, koji prave ovakve propuste raspustiti i po mogoćustvu kazniti.

I, da dodam, sve se ovo događa u 5.oktobarskoj slobodi i demokratiji, i u vremenu utrkivanja ko će biti veći EUropejac.

Ne znam sta se bune protiv tog Pahomija kad je covek samo hteo da ispuni EU standarde

Konju, ne mogu da verujem da braniš pedofile!
Izgleda i ti voliš mlade dečake!Bolesniku!
A drugo imaš 4 svedoka!Ne 1,nego 4.Ne mogu svi da lažu,idiote!
A sekira je dovoljno oštra za takve kao što si ti i pahomije-tomislav gačić!

aj bre nemo se przhish...:) ako je kriv ima da gori u paklu zajedno sa onim sudijom koji ga je oslobodio...

Dobro OK,preterao sam malo,ali jbg nervira me to!
Jure ljude,ako duguju 1 dinar ili nemaju kartu u GSB i teraju ih maltene na robiju,
a onakvim kretenima gledaju kroz prste i još zaseda vrhovni sud da ga oslobodi!
Isto i oni klinci u Topčideru.Pobili ih kao pse i nikom ništa.Država kaže izvršili samoubistvo.
Jednostavno me nervira ta ne pravda i to što ne važe zakoni za sve!
Krupnim kriminalcima daju medalje,a sitne vešaju!E to je Srbija!

Dobro OK,preterao sam malo,ali jbg nervira me to!
Jure ljude,ako duguju 1 dinar ili nemaju kartu u GSB i teraju ih maltene na robiju,
a onakvim kretenima gledaju kroz prste i još zaseda vrhovni sud da ga oslobodi!
Isto i oni klinci u Topčideru.Pobili ih kao pse i nikom ništa.Država kaže izvršili samoubistvo.
Jednostavno me nervira ta ne pravda i to što ne važe zakoni za sve!
Krupnim kriminalcima daju medalje,a sitne vešaju!E to je Srbija!

Pa kriminalci ti vladaju drzavom tako da bi malo ipak bilo glupo da sami sebe kaznjavaju i hapse.

Ја сам само питамо ШТА ДОБИЈАМО УЛАСКОМ У ЕУ - а реч нисам рекао ни о педерима ни о педофилима.

Очекујем да ЖУТИ објасне и наведу шта добијамо код чињенице да они који су већ уНИшли НЕМАЈУ НИКАКВА ПРАВА ДА ОДУ КОД ЊИХ И ТАМО РАДЕ ??? Јер овдИ нон-стоп серете о СЛОБОДИ КРЕТАЊА, па ме је интересовало о чему се ради?
Јер та "слобода" се изгледа изражава тако да старе чланице ЕУ могу да дођу овде и да нас јашу како хоће - а да људи из нових чланица њима не могу ни да присмрде!

Sa te strane si donekle u pravu!Ti si pitao šta dobijamo?
Kada sve staviš na vagu sigurno će nam biti bolje da smo član EU,nega da nismo!
Sigurno je bolje da budemo u savezu sa EU,nego sa Irakom,kako nam je tvoj idol predlagao svojevremeno!

Па хајде СТАВИ ТО "СВЕ" НА ЈЕБЕНУ ВАГУ - ДА ЧУЈЕМО???

П.С. Немам идола!

Ја сам само питамо ШТА ДОБИЈАМО УЛАСКОМ У ЕУ - а реч нисам рекао ни о педерима ни о педофилима.

Очекујем да ЖУТИ објасне и наведу шта добијамо код чињенице да они који су већ уНИшли НЕМАЈУ НИКАКВА ПРАВА ДА ОДУ КОД ЊИХ И ТАМО РАДЕ ??? Јер овдИ нон-стоп серете о СЛОБОДИ КРЕТАЊА, па ме је интересовало о чему се ради?
Јер та "слобода" се изгледа изражава тако да старе чланице ЕУ могу да дођу овде и да нас јашу како хоће - а да људи из нових чланица њима не могу ни да присмрде!

Pricas gluposti.Ta se mera odnosi samo na niskokvalifikovanu radnu snagu i privremenog je karaktera. U Britaniju inace mozes uci sa bugarskim pasoshem bez vize, bez obzira na kvalifikaciju, ako vec govorimo o slobodi kretanja. Inace, nemaju sve zemlje clanice takve odredbe a Britanci su uvek bili izuzetak. Ali, kao sto vec rekoh, ta je mera privremenog karaktera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back