Šta Đinđić nije video ?

kapelnik

Aktivan član
Poruka
1.912
Kada kažem Đinđić,
mislim na sve naše srpske i jugoslovenske prvake pre 30 - 35 godina.

Dakle,
šta je video u toj demokratiji,
a šta nije ?

Video je svakako političku raznovrsnost, on je to shvatao kao slobodu ...

Ali nije video
ovu fabriku sa moje leve strane,
i ovu fabriku sa moje desne strane.

Prostiru se na mnogo hektara
i mnogo godina već
zvrje prazne !

Neko je te radnike ubedio
da je njihov interes da idu kući,
i prepuste proizvodnju Kinezima !
( Kinezi izvin'te, al' mnogo sam ljut, jer nas je neko mnogo zaebo !)

Šta još nije video ?

Kada kažem Đinđić,
mislim na sve naše srpske i jugoslovenske prvake pre 30 - 35 godina.

Dakle,
šta je video u toj demokratiji,
a šta nije ?

Video je svakako političku raznovrsnost, on je to shvatao kao slobodu ...

Ali nije video
ovu fabriku sa moje leve strane,
i ovu fabriku sa moje desne strane.

Prostiru se na mnogo hektara
i mnogo godina već
zvrje prazne !

Neko je te radnike ubedio
da je njihov interes da idu kući,
i prepuste proizvodnju Kinezima !
( Kinezi izvin'te, al' mnogo sam ljut, jer nas je neko mnogo zaebo !)

Šta još nije video ?

А да су те фабрике остале радницима (вероватно у облику самоуправљања, јер не знам на који други начин би могле да остану радницима) шта би се десило са тим фабрикама?

Ђинђић је син официра ЈНА, прави правцијат Титов пионир. Ако нешто није видео, то је очигледно последица васпитања које је добио у породици и током образовања.

Ђинђић је син официра ЈНА, прави правцијат Титов пионир. Ако нешто није видео, то је очигледно последица васпитања које је добио у породици и током образовања.

Pa vecina vas koji se kao lozite da ste antikomunisti imate skroz levicarske vrednosti, vece cak i od Djindjica; tako, stvarno nemam pojma zasto je posebno bitno to sto je on bio sin nekog JNA vojnika?:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Djindjic nije video mnogo toga. Prvo, nije video i nije znao kako sa olosima. Drugo, nije video da interes srednje klase mora da prilagodi srpskim uslovima. Trece, patio je od levicarskih zabluda, ali to vazi za svakog prosecnog Evropljanina, tako da to i nije nesto bitno.

Pa vecina vas koji se kao lozite da ste antikomunisti imate skroz levicarske vrednosti, vece cak i od Djindjica; tako, stvarno nemam pojma zasto je posebno bitno to sto je on bio sin nekog JNA vojnika?:dontunderstand:

Де си мене, бато, сврстао у антикомунисте? Ако је теби левичарење то што сматрам да човек човеку не треба да буде вук... Онда заиста не знам о чем’ се ради.

O mrtvima sve najlepše,
ali istina se mora reći:

Radio je za BND
Na vlast ga doveli oni
uz pomoć lokalnih mafijaških grupa.
Kad je pokušao da im se otme, ubili ga.

PS: Čeda Jovanović je bio samo kurir
i veza Djindjića i Šilerove.
I. zašto je ta kuća sravnjena sa zemljom
kada se mogla zapleniti i pretvoriti
u obdanitšte, starački dom .....

SVE SE SNIMALO
A nisu bili sigurni gde se sve kopije.

Sto se tice pomenutih fabrika iz uvodnog posta, njih je trebao da zatvori i unisti u jedno 10 puta vecem broju, sa sve sutiranjem radnika u du.pe. Ali nije hteo, jer je levicar.

- - - - - - - - - -

Де си мене, бато, сврстао у антикомунисте? Ако је теби левичарење то што сматрам да човек човеку не треба да буде вук... Онда заиста не знам о чем’ се ради.

Ne foliraj se.

Lično mi je važnije šta sam ja kod Đinđića video.

Između ostalog, baš na trenutno aktuelnu priču o rušenju Čumetovih Lego kockica, setih se kako je Đinđićev kum bio kokurencija Čumetu u tom početnom, pilićarskom poslu, vlasnik Krmivo produkta..jeste njega, kao, Živković posle sklonio, ali ta priča o zaleđinama, kumovskim vezama, zavetrinama, senkama, pa to je ta štetnička Srbija.

O mrtvima sve najlepše,
ali istina se mora reći:

Radio je za BND
Na vlast ga doveli oni
uz pomoć lokalnih mafijaških grupa.
Kad je pokušao da im se otme, ubili ga.
...

Moguće,
ali nije to toliko bitno,
koliko činjenica da se mi zaebasmo !

...
I. zašto je ta kuća sravnjena sa zemljom
kada se mogla zapleniti i pretvoriti
u obdanitšte, starački dom .....

SVE SE SNIMALO
A nisu bili sigurni gde se sve kopije.

Mislim da ovde grešiš !
Pre će biti da su je srušili
po sistemu "ne povratilo se !"

Kao što vidiš
kod nas se stvari recikliraju,
eno na Dedinju sedi čovek i tvrdi da je kralj ...

Viidim fini si čovek,
pa ću ti i ovo reći.

Ovde jeste najveći broj Srba diskutanata,
ali su to Srbi iz celog sveta,
nema ih mnogo iz Srbije.

Njihovi stavovi
šta je dobro za Srbiju su evoluirali,
odnarođeni su,
nisu praktično primenjivi, razumeš ?

Često prođem i pored one fabrike "Kluz"
koja se prostire na par stotina metara ...

Više ne mogu ni da gledam u njenom pravcu !

Zvrji prazna,
a narod hipnotisano misli da to tako treba
i da treba da puni tuđe džepove ..!

Народ прво треба да схвати да мора живети од свог рада, а не од донација са стране... Зато и треба порушити те фабрике не би ли људи заборавили време кад се живело од донација.

Народ прво треба да схвати да мора живети од свог рада, а не од донација са стране...

Pa to je shvatio čak i moj sin
koji ima samo 12 godina,
eno ga plete one narukvice
i prodaje ispred samoposluge !

...
Зато и треба порушити те фабрике не би ли људи заборавили време кад се живело од донација.

Misliš tenkovima ?
Hmmm .. :think:
Nato ima dobre i ubojite ! ;)

Pa, navalite !
Samo pazi, pogađam muvu u letu sa onom M48,
a ima nas još takvih !

Tebi Ivane ipak savetujem
da prvo srušiš ono što je tvoj tatica napravio
pa onda da kreneš na moje,
da ne bi naebo tako glup !

- - - - - - - - - -

Djindjic nije video mnogo toga. Prvo, nije video i nije znao kako sa olosima. Drugo, nije video da interes srednje klase mora da prilagodi srpskim uslovima. Trece, patio je od levicarskih zabluda, ali to vazi za svakog prosecnog Evropljanina, tako da to i nije nesto bitno.

Sta ti znas o Srbiji i srpskim levicarima. Ne zivis u Srbiji a pricas kao da sve znas i kao da si popio svu pamet ovog sveta. U Srbiji ne postoji ni levica ni desnica. Ovde opstaju samo korumpirani politicari i tajkuni. Te levicarske price su samo predizborna obecanja. Osim ako smatras da biti levicar podrazumeva zaposliti sto vise radnika na drzavnoj sisi. Nasi politicari to rade samo zato da bi opstali sto duze na vlasti. Sa druge strane Srpski tajkuni mogu da rade sta god pozele sa svojim radnicima. Cetrdesetocasovna radna nedelja. Vazi ali samo na papiru. Mnogi ljudi rade svaki radni dan po 10-12 sati a cesto rade i vikendom. I niko im to ne placa. Da li bi to proslo u SAD? Siguran sam da ne bi jer se tamo moraju postuju zakoni a i imaju sindikate koje se brinu da se nesto tako ne desi. U Srbiji koju ti pljujes zato sto je levicarska zemlja niko ali bas niko ne vodi racuna o radnicima.

Sto se tice Evrope i levice. Svi smo 2008 videli kako sjajno funkcionise americki kapitalizam gde je jedino merilo uspeha pohlepa. I amerikance ne zive dobro zahvaljujuci svom radu. Amerikanci zive dobro zato muzete ceo svet.

Poslednja izmena:

Gdje je ovo rekao i kad??? 1000 puta sam do sad tražio da mi to neko pokaže...

- - - - - - - - - -

Прошло је време кад се мало радило, а добро зарађивало. И нема те државе која би могла да сама издржава толику масу "радничке класе".
Nigdje nije bilo države da postoji takav nesklad između onoga kako živiš i koliko radiš kao u 2. Jugi...

- - - - - - - - - -

Sta ti znas o Srbiji i srpskim levicarima. Ne zivis u Srbiji a pricas kao da sve znas i kao da si popio svu pamet ovog sveta. U Srbiji ne postoji ni levica ni desnica. Ovde opstaju samo korumpirani politicari i tajkuni. Te levicarske price su samo predizborna obecanja. Osim ako smatras da biti levicar podrazumeva zaposliti sto vise radnika na drzavnoj sisi. Nasi politicari to rade samo zato da bi opstali sto duze na vlasti. Sa druge strane Srpski tajkuni mogu da rade sta god pozele sa svojim radnicima. Cetrdesetocasovna radna nedelja. Vazi ali samo na papiru. Mnogi ljudi rade svaki radni dan po 10-12 sati a cesto rade i vikendom. I niko im to ne placa. Da li bi to proslo u SAD? Siguran sam da ne bi jer se tamo moraju postuju zakoni a i imaju sindikate koje se brinu da se nesto tako ne desi. U Srbiji koju ti pljujes zato sto je levicarska zemlja niko ali bas niko ne vodi racuna o radnicima.

Sto se tice Evrope i levice. Svi smo 2008 videli kako sjajno funkcionise americki kapitalizam gde je jedino merilo uspeha pohlepa. I amerikance ne zive dobro zahvaljujuci svom radu. Amerikanci zive dobro zato muzete ceo svet.
Leskovac je još uvijek Srbija...

Djindjić nije video da je najviše zahvaljući Koštunicinoj pobedi na precedničkim izborima i on došao na vlast.

Nije video ni da je teško oprati ruke od kriminala. Odnosno-u dolasku na vlast su mu pomogli i kriminalci kao što su Legija, Šiptar, Zver, Budala, Zveki..... i nije dovoljno ozbiljno shvatao mogućnost da teško može da opere ruke od toga.

Nije video ni da su oko njega razni Srbomrzsci, nevladine organizacije i ostali-koji nisu smeli da pisnu dok je Milošević bio na vlasti.

Nije video da pre sredjivanja Srbije treba da sredi svoju stranku i koaliciju

...
нема те државе која би могла да сама издржава толику масу "радничке класе".

Vidiš kako si to lepo shvatio !?
Ti izgleda ponešto ukačiš, a ponegde promašiš u pm ...

Pa kad država ne može da hrani milione gladnih
zašto je onda otpustila te radnike
i napravila od njih neradnike i socijalne slučajeve ???

Back