Quantcast

šta dame žele u imboxu

stugots

Veoma poznat
Poruka
10.438
Naleteo sam u inboksu na pp izvesne forumašice pre 7 godina, čiji je nalog sad deaktiviran, ali ću joj svejedno zaštititi identitet.

Citiram - Pre nego što se iznese karakterna analiza, potrebno je istu potkrepiti i dokazima i pratiti sta pojedinac piše. Nekulturno ste odgovorili na moju poluispraznu, šaljivu nebulozu. Ali biće da je do mene, jer više ne mogu zanemariti razne budalaštine koje se od pojedinaca ovde mogu pročitati.
Dovoljno dugo sam ovde da mi neke stvari jednostavno bodu oči. Pozz... Izvinjavam se na smetnji.

Sad, konteks ove priče sam totalno zaboravio, što mi je ona ovo slala, šta je to bilo, na kojoj temi, oko čega... ali valjda mi je zbog toga, plus kad uzmem u obzir kakav sam bio pre 7 godina, moj odgovor njoj još smešniji. Spojler alert: ovu lulu mira nisam hteo da popušim, UOPŠTE


Ha! Smeo sam se kladiti da će uslediti nekakvo opravdanje... Naravno, shodno Vašoj ličnosti, mogu dalje da se kladim da će Vam reakcija na prvu pročitanu rečenicu ove poruke biti prevrtanje očiju ili kakav sardonični kez.

Za razliku od Vas, ja nisam ovde toliko dugo... iako su nam datumi registracije približni, do pre mesec dana sam se tek sporadično pojavljivao na forumu, te shvatate da nisam bio u mogućnosti da Vas pratim od Vaših početnih forumskih koraka. Zato su moji utisci formirani na osnovu tih mesec dana... a za to vreme, na mene ste ostavlili utisak bezobrazno drske osobe. Zašto ste takvi ne znam, niti me da budem iskren baš i zanima.

Nisam iznosio čitavu Vašu karakternu analizu, već istakao jednu osobinu koju sam bio slobodan da primetim. Baš kao što ste Vi primetili moju "kulturu".

I molim Vas, sledeći put kada vam bude zasmetala moja nepristojnost, bio bih Vam zahvalan ako bi me poštedeli suvišnog uznemiravanja preko reputacija i poruka i direktno se obratili policiji i tužilaštvu.

Ovoga puta, ali možda ne i sledećeg, s kulturom, Vaš Džankhed
Oduvek sam prazio na pravopis lol.
 

Top