Da li je pametno pokusavati ako jedna osoba kaze da je izgubila nadu da ce biti bolje zbog svadja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je pametno pokusavati ako jedna osoba kaze da je izgubila nadu da ce biti bolje zbog svadja.
Vise ces postici postovanjem zelje druge osobe.
Biti uporan cesce zapravo znaci biti naporan.
Pola tih stvari mici,zakonom je kaznjivo
Uvek vredi pokušati sledeći put, sa nekim novim. Život je kratak da se vraćaš na ono što je bilo i prošlo, ma i da razmišljaš o tome.
Onaj osećaj kad ti više nije stalo, iako možda još voliš. Kažeš sebi PROĆI ĆE, ali šta god da taj neko uradi, kaže...šta god da se desi, neće pomoći. Tad je gotovo.Ali kada to znamo da se iscrpeo maksimum, tj kako osetiti da je zaista gotovo? Jer i to može biti greška, crpeti se bzvz. Pogotovu što se ovde (ne znam, pretpostavljam) radi o dvoje mladaca koji još sebe ne poznaju. Tako da, bolje put pod noge i naći kompatibilnu budalu neg davati si nade da se proba još jednom gnjaviti ista osoba.
Ja mislim da ne bi bilo gore, ali nazalost ona ne misli to.
- - - - - - - - - -
Da li je pametno da sacekam 1-2 meseca da prodje?
Nema sta da pokusavas, jednostavno prestani da se svadjas.
A ono sto ti je rekao ne pik zuve itekako ima smisla kad su zene u pitanju.
Pa ako neko izgubi nadu i to naglasi, a i dalje je tu, onda nema dalje sta da se prica. Raskines ili ne raskines.
Svadje su uvek u svemu, pa i u najboljim ljubavnim vezama ce biti svadja. To se mora resiti, a ne moze odmah da se pada u nesvest za najgluplje sitnice.
Covek je arogantan, glup, kaze ono sto ne misli, hoce da ima postovanje koje mu ne pripada, zeli da sebe uzgidne od svih, pa i partnera, a to ne ide niti je lepo ni za prizor, a ni za ljubav.
A s druge strane ne moze se ni sa svakim pronaci zajednicki jezik. U fazonu telesno i emotivno je okej, ali komunikacija nista, to moze da bude problematicno kasnije u zivotu. Treba gledati i buducnost, kuda sve to vodi itd.
Zajednicki jezik je presudan, a ono sto ostaje je medjusobno postovanje i razumevanje.
- - - - - - - - - -
Da li je pametno da sacekam 1-2 meseca da prodje?