Sta dalje?

Mislim da je ovde rec o pokusaju da se nadje resenje problema u odnosu dvoje zrelih ljudi i da to ne bi trebalo odmah dovoditi pod udar zakona, no korisno je cuti i takva misljenja upravo zato da bi se stekao uvid u nacin razmisljanja zena koje su nezadovoljne. Kad zena osvaja i zavodi ume da bude prilicno agresivna, a kad bezi iz veze partnera ume da proglasi agresorom, klasicna manipulacija kojoj ni zakonodavci ne mogu da doskoce.

Da li je pametno pokusavati ako jedna osoba kaze da je izgubila nadu da ce biti bolje zbog svadja.

naravno da je pametno, ako voliš i ako je ulog veliki
Postoji razlika, polazim od sebe npr
Ako kažem: izgubila sam nadu (a još uvek sam tu) , znači da i NISAM izgubila sasvim
ili ako kažem: izgubila sam nadu i odem ili mu kažem IDI
U tom drugom slučaju nema nade zaista
Znači, ta osoba iz uvodnog posta najbolje ZNA da li je nada sasvim izgubljena

Ali kada to znamo da se iscrpeo maksimum, tj kako osetiti da je zaista gotovo? Jer i to može biti greška, crpeti se bzvz. Pogotovu što se ovde (ne znam, pretpostavljam) radi o dvoje mladaca koji još sebe ne poznaju. Tako da, bolje put pod noge i naći kompatibilnu budalu neg davati si nade da se proba još jednom gnjaviti ista osoba.

Ali kada to znamo da se iscrpeo maksimum, tj kako osetiti da je zaista gotovo? Jer i to može biti greška, crpeti se bzvz. Pogotovu što se ovde (ne znam, pretpostavljam) radi o dvoje mladaca koji još sebe ne poznaju. Tako da, bolje put pod noge i naći kompatibilnu budalu neg davati si nade da se proba još jednom gnjaviti ista osoba.
Onaj osećaj kad ti više nije stalo, iako možda još voliš. Kažeš sebi PROĆI ĆE, ali šta god da taj neko uradi, kaže...šta god da se desi, neće pomoći. Tad je gotovo.

Ja mislim da ne bi bilo gore, ali nazalost ona ne misli to.

Ako je čvrsto ubeđena, onda je to to.
ali, ipak... šta mi ovde možemo znati o vama tamo...man se gluposti...
vas dvoje znate najbolje
xxx
Sačekaj, nek s estvari malo slegnu tj poslože---

Da li je pametno pokusavati ako jedna osoba kaze da je izgubila nadu da ce biti bolje zbog svadja.

Pa ako neko izgubi nadu i to naglasi, a i dalje je tu, onda nema dalje sta da se prica. Raskines ili ne raskines.

Svadje su uvek u svemu, pa i u najboljim ljubavnim vezama ce biti svadja. To se mora resiti, a ne moze odmah da se pada u nesvest za najgluplje sitnice.

Covek je arogantan, glup, kaze ono sto ne misli, hoce da ima postovanje koje mu ne pripada, zeli da sebe uzgidne od svih, pa i partnera, a to ne ide niti je lepo ni za prizor, a ni za ljubav.

A s druge strane ne moze se ni sa svakim pronaci zajednicki jezik. U fazonu telesno i emotivno je okej, ali komunikacija nista, to moze da bude problematicno kasnije u zivotu. Treba gledati i buducnost, kuda sve to vodi itd.

Zajednicki jezik je presudan, a ono sto ostaje je medjusobno postovanje i razumevanje.

Nema sta da pokusavas, jednostavno prestani da se svadjas.

A ono sto ti je rekao ne pik zuve itekako ima smisla kad su zene u pitanju.

da joj je dosadio seks a laže da nije zadovoljna funkcionisanjem veze
pa to mu dođe negde i isto

to kad se parovi krljaju valjda jedan treba bar da proba da prikoči pa kad oseti da ga ovaj krlja da boli da se pita zašto tu ostaje... i valjda da nabavi pancir... e sad nisu fizički obračuni u pitanju... a i kad jesu kud ćeš u ekstremnom slučaju

- - - - - - - - - -

Pa ako neko izgubi nadu i to naglasi, a i dalje je tu, onda nema dalje sta da se prica. Raskines ili ne raskines.

Svadje su uvek u svemu, pa i u najboljim ljubavnim vezama ce biti svadja. To se mora resiti, a ne moze odmah da se pada u nesvest za najgluplje sitnice.

Covek je arogantan, glup, kaze ono sto ne misli, hoce da ima postovanje koje mu ne pripada, zeli da sebe uzgidne od svih, pa i partnera, a to ne ide niti je lepo ni za prizor, a ni za ljubav.

A s druge strane ne moze se ni sa svakim pronaci zajednicki jezik. U fazonu telesno i emotivno je okej, ali komunikacija nista, to moze da bude problematicno kasnije u zivotu. Treba gledati i buducnost, kuda sve to vodi itd.

Zajednicki jezik je presudan, a ono sto ostaje je medjusobno postovanje i razumevanje.

ma nisu uvek u svemu svađe, to neke ljude tako loži, doduše ja komuniciram s 10 osoba

- - - - - - - - - -

Ja mislim da ne bi bilo gore, ali nazalost ona ne misli to.

- - - - - - - - - -

Da li je pametno da sacekam 1-2 meseca da prodje?

pa šta ti zamera

neki ljudi lakše presecaju stvari nije im to tegoba ili im se čini da postoji bolje rešenje

Back