sta dalje

A joj mrki moj :D
Samo opusteno... izadjes vani, lijepo vrijeme, suncano, toplo, naroda preko glave, drustvo....
Bez tmurnih misli, tuzne muzike i zatvaranja u kucu.
To je ono sta ja mogu i znam da kazem.

..sta je zivot..par koraka..malo tuge i meraka.........necu vise da tugujem, necu.......................................necu vise da bolujem necu..meni treba sto jarana, vina, zena i kafana..stace meni vise od toga................................................sorry za narodnjak..al ja to tebi onako iz duse..a s razumevanjem.....................e..a ima jos jedna...sec..evo lovim ti stihove..sanjam te kroz prvi sneg sto pada, odlazim iz ovog glupog grada..gdje si sad leptiru moj mali, sto me ostavi....ja sam za A varijantu..malo sebicnosti nije na odmet........

Opasao si srce tugom, ne vidiš jasno. A kad se magla spusti, ukazaće ti se put.

Ili skoči u život, ili ga pusti da teče i da ga posmatraš i žališ... a njega sa oproštenjem zabole za nas i naše tuge...

Nedavna reportaža: na Mont Everest popela se dvojica - jedan asmatičar i jedan invalid, bez nogu od kolena. Uspeli su - prvi bez kiseonika, drugi sa protezama - SAMO MOĆ VOLJE I HRABROST!

Ma svi smo ti pametni dok i nas ne zaboli... :?

I sama sam u slicnim go*nima, te....otkud znam...idem, pa stanem...pa se vratim, pa me doFati kriza...kazu da je to prolazno... :confused:

Izgleda da sam vam se i ja pridruzila danas....posle osam godina pada kisa a ja ne mogu da placem odavno...i ne mogu da se vracam...i ne mogu da raskinem kako treba, da odem kao sto sam to uvek cinila jer je usao u sve segmente mog zivota. I nisam prestala da volim ali ipak ne osecam nista. I nekako mi se sve DESILO, pa se onda pitam: ako za ljubav i rat treba najmanje dvoje, sta je bre sad onda ovo???!!!! I ja cu da idem dalje pa gde god me to odvelo, nemam vise volje da stanem i cekam da se DESI nesto drugo... Za pocetak na koncert Honeyboy Edwardsa- dobri stari blues sada leci rane. A onda- osmeh na lice i "hello life".

Back