Quantcast

sta dalje u gothic 2: night of the raven?

polarnimeda

Iskusan
Poruka
5.266
Problem! Uzeo sam eye of the Innos, koji je pokvaren i kojeg Vatras treba da sredi, ali ne moze da napusti grad, vec mu treba neko da ga zameni od water mages! Problem je sto su svi water mages koje sam nasao u lost valley-u i nisu spremni za saradnju. Da li ja to prvo moram da sredim ceo lost valley pre nego sto neko resi da zameni vatrasa u Khoronisu (gradu)?!
 

polarnimeda

Iskusan
Poruka
5.266
da, ali meni se ni vatras nije makao sa mesta! kako si njega naterao da dodje? ko mu je zamena. i ko je taj drugi lik i kako njega da dovucem. igrica je malo preteska- u pocetku sam da bi ubio shadow beast snimao po 10 puta dok je koljem. ili one crne vukove ili sta su vec- njih jos uvek ne mogu da ubijem jer su uvek u paru.
 

polarnimeda

Iskusan
Poruka
5.266
da da. kovac ga je sredio- ali samo fizicki deo, a za "magijski" mi treba onaj usrani vatras i drugi water magovi koji su zaglavili u the lost valley. al snaci cu se sada valjda vec a walkthrough koji sam nasao je ocajan, mada ga je i tesko napisati za igru u kojoj na mapama nista nije oznaceno. a smesno je sto sam se tom Vatrasu 1000 puta obratio u toku igre i uvek mu se obracam sa: hey you! :)) a shadow beasts su mi do sada vec postali laki jer sam nabudzio strength na 100 a hitpoint-e preko 400 :) ovi drugi su jos zajebani :/
 

korgan

Zainteresovan član
Poruka
195
Evo reshenja
Idi do Pyrokara, glavonje fire magova. Tu mu ispricaj svoju tuznu pricu. Potom idi do Xardasa, nalazi se u toweru gde si poceo igru. E da bi nastavio dalje morash imati sledeci uslov, u zavisnosti kome si se priklonio, magovima, placenicima ili paladinima:

Xardas won't expose himself to Pyrokar or
Vatras unless he is sure you are ready to battle the dragons, and will refuse
to take part in the ritual until you are strong enough. This really means that
you either need to have joined the order of paladins and gotten your Knigth's
Armor, or have gotten the Heavy Mercenary Armor as a mercenary, or the High
Mage Robes as a mage.
 

Top