Sta da slusam da bih postala pravi metalac?

• Začetnik teme Začetnik teme MAX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je ko skupstina u kojoj svi imaju rijec!! Svako "gura" svoje, pogotovo mladja raja koja malo brka pojmove metala sa ovim novijim tzv pravcima. Pa ja osim Maidena i Dream Theatrea nisam primjetio da je neko djevojci nabrojao osnivace i bendove od kojih je sve krenulo. Pa gdje su Judas Priest, AC/DC, W.A.S.P i da ne nabrajam dalje jer zavisi o kojoj vrsti metala govorimo. Mozda cura hoce nesto jace, pa onda neka se jave ovi sto slusaju Death, Black i ostalo. Ja mislim da su bendovi s'kraja 70-tih i 80-tih temelj metala, a uglavnom se radi o pravom Heavy Metalu, koji je svakako postavio standarde ove muzike.

Lijep pozdrav

nije mi jasno sto oces da se pozerises i nameces sebi nesto??? anyway preporuke su ti prvo deep purple,led zeppelin,judas priest i sl(hard rock),onda pocni da slusas maidene,sabbath,metallicu i sl to je ono od cega vecina pocinje a kasnije sama ces videti sta ti se svidja al to prisiljavanje sebe da slusas nesto je bolesno :wink:

Sarajevo:
Ovo je ko skupstina u ..........h temelj metala, a uglavnom se radi o pravom Heavy Metalu, koji je svakako postavio standarde ove muzike.

Lijep pozdrav
Slazem se:AC DC RULES
Nego kako to neko moze da postane metalac?
Zar to nije nesto urodjeno,opsti nacin zivljenja i prihvatanja nekih stvari. Neko mrzi cigane i uvek ce da ih mrzi,pa bio on panker ili dzezer.
A i nije mi bas jasan pojam ucenja nekog da voli neku muziku. Ako mi se svidja - svidja mi se.Meni se sepultura ne svidja,od maidena samo par pesama.
Volim AC DC,bitlse,zeppelin,elvisa,guns-e,,lenija kravica i sl. To mi odgovara. Nikad sebe ne bih mogao da nazovem metalcem ili rokerom ili cim vec jer to nisam. Nesto najpribliznije su hipici,ali...
Svasta ima na ovom forumu...Sta da slusam da bih postala pravi metalac...svasta.
To se ne postaje,takav se radja

MAX:
Ljudi, pomagajte!!! Sta treba da slusam da bih postala pravi metalac???

Pravi metalac!?!?
Mozes ti 'ladno slusati i Gorgoroth, ali ukoliko ne kapiras tu muziku, i dalje neces postati prava metalka... :lol:
Bendove koje ja obozavam i koje bih i tebi preporucio:
TestAmenT
Kreator
Slayer
Ancient Rites
Annihilator
Atheist
Obituary
Pantera
Coroner
In Flames
Massacra
Mental Home
Sepultura (do Chaos A.D)
SodoM
Grave Digger
i naravno Metallica :D
(do crnog albuma)

Mike girl:
. . .:
Mike girl:
LINKIN PARK RULES!oni su nu-metall ali najjacha grupa LP
a mozesh i metallicu
Kad bi se zaj. . .
Oni su ti metal koliko i Offspring i Blink 182 (ili vec koliko) PUNK
offspring nije metall uposhte
blink jeste a LP je nu-metall kao Limp Bizkit.
Ako ti umes da citas. . .
Ja sam rekao da su oni metal koliko su i ovi sugavci PUNK!!!

. . .:
Mike girl:
. . .:
Mike girl:
LINKIN PARK RULES!oni su nu-metall ali najjacha grupa LP
a mozesh i metallicu
Kad bi se zaj. . .
Oni su ti metal koliko i Offspring i Blink 182 (ili vec koliko) PUNK
offspring nije metall uposhte
blink jeste a LP je nu-metall kao Limp Bizkit.
Ako ti umes da citas. . .
Ja sam rekao da su oni metal koliko su i ovi sugavci PUNK!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: kako nisu :evil: :lol: :lol:
A colonia?? :roll: :lol: 8) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back