Ayeye_Brazdorf
Domaćin
- Poruka
- 4.290
Ja ne znam....
Znate li vi mozda..?...
Znate li vi mozda..?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

[Ne_Vazim_Se];17267277:Nemam pojma... mogli bi da se iskombinujemo za paket neki...![]()

[Ne_Vazim_Se];17267319:Ne znam, da glasamo za Koshtunicu realno za vreme njegove vlade je najjache bilo?![]()
[Ne_Vazim_Se];17267319:Ne znam, da glasamo za Koshtunicu realno za vreme njegove vlade je najjache bilo?![]()
Ja sam se vec iskombinovao....i bas mi je idilicno i sve je pravoj harmoniji....
Ne stvarno, bez zezanja....
Ljudi gube razum, ne deluju mi normalno, ne moze to izaci na dobro...
Danas sam bio da uplatim net koji je poskupeo 50 dinara i jedan lik ispred mene na salteru je poceo da histerise i da preti kako ce krenuti da ubija ljude po ulicama...
Takve stvari ne pamtim da su se ranije desavale...cak ni za vreme ratova i bombardovanja, kada je logixno da bude najsizofrenije i najpsihodelicnije...

Zvezdan Jovanovic bi znao veoma dobro,na zalost svih cestitih i postenih ljudi on je u zatvoru.
Verovatno je potpao pod novi zakon o zastiti zivoinja ko bi ga znao.

Чекај, ти си оно бјеше била за СНС ?da cekamo da SNS pokrene miting za vanredne izbore ali da se nikako ne glasa za njih
Доћи на митинг 16-ог![]()
Тако некако. Други ништа не чине. Ваљда чекају да се све само од себе промјени.Na kraju jedino to preostaje, ukoliko neko nema nesto pametnije pre toga da preduzme.
Baš tako o5tići na miting i isprazniti se po njima
SAjebati ovu vlast i posle glasati po volji ako vam se toma i dalje ne sviuđa , ma bitno je da govna odu.