Šta da radim

Pa hoće čovek da zna gde se zaebao, ono bez da gleda u suljpa, jagnjeću lopaticu ili da se posluži kakvom sličnom proverenom metodom :lol: Prosto na greškama se uči, a ovaj naš deran ne zna ni gde se zaebao, jer ga dotična ni razloga udostojila nije. Generalno iz toga zaključujem da je naletoe na ober fukoša i skota, ali to je samo moj necenjeni sud... Ovo za aerobik ti nije loša ideja ... gomila ne preterano zadovoljnih žena, pa biće neka valjda i našem kolezi rane da vida :lol:

Nije slušao šta mu je objasnila ili šta znam, možda je to neko paranormalno iskustvo. Voleti duha baš extra zvuči. Neki urbani mit, devojka u beloj haljini koja stopira :lol:

Mislim da je možda predugo čekala na neki tvoj korak..i onda se odlučila na ovo.Ako ste bili duže u vezi .Sada ti znaš šta može biti. Možda je samo pomislila da je zavlačiš i dosta joj je svega. I ja sam u sličnoj situaciji i tako zaćutim ( bez blokiranja i brisanja, ali nije daleko) jer mi je pun qu njegovih problema, infatilnosti, sebičnosti i zataškavanja istine. Samo se umorim od te osobe i osoba u njegovom životu sa kojima me, imam utisak, ucenjuje , a volim ga.
Ako je veza bila kratka, uradio si nešto ili je saznala što joj apsolutno ne odgovara - onda je pomislila da nema šta da traži sa tobom, da joj jednostavno ne odgovaraš i čemu trošiti i tvoje i njeno vreme.
Možda ti nisam pomogla ali to je moje iskustvo

Pozdrav ljudi...

Imam jedan problem sa za koji bih mi pomoć dobro došla.Nedavno sam završio jednu višemesečnu vezu,
barem mislim da sam završio a ne znam ni kako ni zašto,bilo nam je lepo,nisam primetio da se smara,da je neodgovaram ili nešto slično
i odjednom iznenada je prestala da se javlja na telefon,blokirala me na fejsu,a kad sam otišao da je posetim kući,da vidim o čemu je reč,zvonio sam i niko nije izašao.
Nisam više ni hteo da je posećujem da ne ispadne da proganjam ali stvarno moram da znam o čemu je reč,šta mi predlažete?

ako znas nekog njenog druga itd raspitas se..al u sustini ja bi batalila tu pricu...

Pozdrav ljudi...

Imam jedan problem sa za koji bih mi pomoć dobro došla.Nedavno sam završio jednu višemesečnu vezu,
barem mislim da sam završio a ne znam ni kako ni zašto,bilo nam je lepo,nisam primetio da se smara,da je neodgovaram ili nešto slično
i odjednom iznenada je prestala da se javlja na telefon,blokirala me na fejsu,a kad sam otišao da je posetim kući,da vidim o čemu je reč,zvonio sam i niko nije izašao.
Nisam više ni hteo da je posećujem da ne ispadne da proganjam ali stvarno moram da znam o čemu je reč,šta mi predlažete?

Ništa. Što bi trčao za nekim ko te odjebao, pa to jedino ako si stvarno prso. :confused: E a kad smo već kod toga, možda je upravo to razlog zbog kog je nestala riba. :malav:

Pozdrav ljudi...

A tek što ja imam problema

Ovaj tvoj mu dodje ko mačij kašalj

Pozdrav ljudi...

Sta god da si ili nisi uradio nije tvoja greska. Bez reci prekinuti vezu... to bas i nije normalno, ima ona neku gresku u njenoj glavi.

Ne znam da li je grđe to što puštaš da te neki etiketiraju kao budalu jer ne znamo šta se tu zaista desilo... Ili da pljuju devojku čije razloge ne poznaju...

Mislim, ljudi, šta vam se dešava sa mozgom?

U krajnjoj liniji, očigledno ne želi kontakt sa tobom, tvoje je samo okolo suptilno da probaš da saznaš šta je u pitanju, jer je možda neka glupost neko joj nešto rekao ili tome slično, a ako ne uspeš to, povuci se, šta sad.. Nešto očigledno nije valjalo ili se nešto desilo... Mislim, od loše informacije, do trudnoće koju je prekinula, do ko zna čega...

Poslednja izmena od moderatora:
Pozdrav ljudi...

Ne treba da se bavis detinjarijama. Iskoristili ste se, bilo lepo dok je trajalo i treba da ti bude drago sto se okoncalo na taj nacin.
Zamisli da moras da trpis takvog imbecila u vezi, da zavrsis na dugogodishnjoj robiji.
Bila dobro zezanje sada se krece u dalju potragu za ljubavlju :)

Ne znam da li je grđe to što puštaš da te neki etiketiraju kao budalu jer ne znamo šta se tu zaista desilo... Ili da pljuju devojku čije razloge ne poznaju...

Mislim, ljudi, šta vam se dešava sa mozgom?

U krajnjoj liniji, očigledno ne želi kontakt sa tobom, tvoje je samo okolo suptilno da probaš da saznaš šta je u pitanju, jer je možda neka glupost neko joj nešto rekao ili tome slično, a ako ne uspeš to, povuci se, šta sad.. Nešto očigledno nije valjalo ili se nešto desilo... Mislim, od loše informacije, do trudnoće koju je prekinula, do ko zna čega...

mozda je rodila trojke, pa mora da se bavi decom :lol:
salim se, salim
ja se ne bih ni raspitivala
ocigledno je da devojci nije stalo i da je samo trazila razlog da ga otkaci..da je cula nesto, a da joj je stalo, pitala bi ga da rasprave
ovako - lepo je bilo dok je trajalo, sad svako na svoju stranu

Poslednja izmena od moderatora:
evo bas ovako treba, srebrni svaka cast:ok:

ja sam nekad davno kao djevojka isto tako prosla, covjek iz cista mira nestao, bez ikakvog razloga i objasnjenja, ja onda bila puna sebe i nije mi palo na pamet da tog nekog trazim i pitam zasto
poslije koju godinu saznam da je cuo da sam ga varala, naravno nidje veze s istinom
poslije jos koju godinu saznam da je to cuo od moje najbolje drugarice koja je takodje mnogo kasnije pokazala svoje pravo lice, i nije imao razloga da ne vjeruje

i naravno poslje jos koju godinu saznam da se jos uvjek gorko kaje a ja srecna sto je tako ispalo, jer ukusi i zelje se mjenjaju i sad mi nije jasno sta sam ja tada i vidjela na njemu
da sam onda znala drugarici bi polomila sve koske, a sad mislim da kad bi je srela da bi je izljubila u oba obraza i zahvalila:lol:
jer covjek kog sam nasla i sa kojim sam ostala ni trunku nije po mom ukusu al je bar dobar covjek i volimo se i postujemo na neki drugi nacin, a onaj baksuz em sad isto nebi bio mom ukusu em je jako los covjek :), da ne kazem glup

ma ko hoce da ide nek samo napred, uvjek treba reci ko zna zasto je to dobro, tako da LastGentlemanu samo teraj dalje, nek ide, sto kazu dodje maca na vratanca kad tad :ok:

Skolski primer polusveta sa primitivnim pobudama i osecanjima.

mozda je rodila trojke, pa mora da se bavi decom :lol:
salim se, salim
ja se ne bih ni raspitivala
ocigledno je da devojci nije stalo i da je samo trazila razlog da ga otkaci..da je cula nesto, a da joj je stalo, pitala bi ga da rasprave
ovako - lepo je bilo dok je trajalo, sad svako na svoju stranu

Ne mora da znači ni ovo, ni ono, samo punimo glavu tipu glupostima... Možda je nešto deseto...

Pozdrav ljudi...

Ignoriraj.
Bez obzira koji je razlog, da li je saznala nešto ili nešto drugo, trebala je to da riješi s tobom. Nemoj da je juriš, možda baš to hoće.

Bilo bi kulturiska mi je ona to sama rekla. Sta on sada treba da uradi? Da je presretne na ulici i na silu natera da progovori?
Na silu sigurno ne...Bili su bliski..ima puta i nacina da porazgovara sa njom
a ako ona odb ija razgovor onda neka je zaboravi i nastavi dalje svojim putem

Pozdrav ljudi...

Ako te je odyebala na nacin primeren jednoj glibulji,
kako onda imas zeludac da jos jurcas za njom?

tis decko lud pa gde si video da je problem u drugom ako ga neko ostavi,problem je jedino sto je bio dobar da je vezivo za radijator ne bi pobegla

Kroz šalu sam naveo da ima mogućnosti ako mu je baš stalo do nje ili da sazna šta se desilo.A što neko napisa, ako ženska ne želi da se javi a dodao bih ako nije bilo nekih dramatičnih stvari, zbog kojh bi bila toliko ljuta da ne želi da ga smisli a sudeći po priči čovek nije uradio ništa posebno ozbiljno bag je u njoj.To sam napisao još u prvom pismu, devojka je detinjasta.

Pozdrav ljudi...

Nisi ti vidio da tu nesto ne stima, ni jedna zena ne radi nista preko noci, nego to tebi tako deluje upravo zato sto ne koristis cake. Plati mi pivu i ja cu ti objasniti par metoda koje ih srondaju. Da i zavrsio si je pre nego je pocela. Druga stvar previs gresku sto je trazis. Jednostavno je iskuliraj, javit ce se kad tad, e onda je moras kazniti zestokim torbanjem u guzu i obavezno naruci da ti nesto kupi, jer nisi budala da joj terapiju radis dzabe

Pozdrav ljudi...

Mozda joj se vratio muz sa puta :hahaha:

Pozdrav ljudi...

predlazem eside
mnogo novih vidika, svetova
bice ti mnogo bolje u mraku tvoje sobe

Hvala svima na odgovorima i savetima,za neke koji se pitaju da li sam narkos ili diler pa da me mozda zato nije ostavila,nije slucaj ovde,
mislim umem ponekad da budem neozbiljan ali ne mogu da se setim neke mracne tajne ili poroka,mozda jedino sto nekad razvezem jezikom kako ne treba ako me razumete,
ali u vezi sa njom trudio sam se da budem sto finiji,nisam nikada cak ni povisio ton na nju...Mozda sam je jednostavno dosadio,prebolecu ja,nisam ja previse sentimentalan,bilo bi lepo da mi je samo
rekla o cemu se radi.
Zelim ja njoj svu srecu u zivotu i to je to.
Idemo dalje! :)

Hvala svima na odgovorima i savetima,za neke koji se pitaju da li sam narkos ili diler pa da me mozda zato nije ostavila,nije slucaj ovde,
mislim umem ponekad da budem neozbiljan ali ne mogu da se setim neke mracne tajne ili poroka,mozda jedino sto nekad razvezem jezikom kako ne treba ako me razumete,
ali u vezi sa njom trudio sam se da budem sto finiji,nisam nikada cak ni povisio ton na nju...Mozda sam je jednostavno dosadio,prebolecu ja,nisam ja previse sentimentalan,bilo bi lepo da mi je samo
rekla o cemu se radi.
Zelim ja njoj svu srecu u zivotu i to je to.
Idemo dalje! :)

Znamo mi da si ti fin momak, ali eto, njoj moglo je da padne nesto 25-to na glavu i da raskine.
Mogla je lako da nadje neku manu koja joj smeta, tipa neozbiljan si "jao, on ko klinac neki :roll:, nezreo je" ili mozda si eto bio "previse fin" da tako kazem, pa onda mozda misli "ovaj je neki mogu da ga vrtim oko prsta, smotanko, ne treba mi takav".

U svakom slucaju, sada nije ni bitno to, bitno je da sve ti to zrelo podnosis i pametno postupas, a devojaka ce vec biti.
Samo hrabo napred. :ok:

Back