Sta da radim??

Seksualne potrebe moga muza i mene su VEOMA razlicite,ja bih sex dva puta mesecno a on bih dva puta sedmicno,sta da radim,znam da to nije fer prema njemu,ali ja nemam ni zelju ni potrebu cesce:(

mozda ga ne voles?

predlog ---> analiziraj sto ne voles to da radis

ima osoba i ja sam jedna od tih kojima to nije nesto potrebno u zivotu, retko mi dune potreba za seksom

u svakom slucaju ako zbilja nemas volje i ako si organski zdrava (u to spada i hormonalno stabilna) najbolje se razvesti ili muzu reci da te potrebe obavlja sa nekom drugom sve ostalo je patnja

Seksualne potrebe moga muza i mene su VEOMA razlicite,ja bih sex dva puta mesecno a on bih dva puta sedmicno,sta da radim,znam da to nije fer prema njemu,ali ja nemam ni zelju ni potrebu cesce:(

Koliko imate godina? U pedesetim je dva puta mesečno nekakav prosek... u dvadesetima je i dva puta dnevno mnogima malo.. Najbolje bi bilo da razgovarate. Nije u redu da sebe teraš na nešto što ne želiš. Sex nije donošenje čaše vode, zgadiće ti se, ako bukvalno sama sebe budeš silovala.

ajmo sad ozbiljno....apetiti vam se mnogo razlikuju i nisi dala informaciju od kada je tako i koliko dugo to traje....problem moze biti veliki....jer, kao sto je i njemu muka sto ga ne zelis tako je i tebi muka da radis sex na silu....obe strane su u problemu podjednako....probaj koji put i da popustis i kad ti se nece da iznadjes nacin da se pokrenes....ako ti je stalo do njega i braka....isto tako, on mora da doceka....znaci, zlatna sredina....ako ti ne zelis ustupak nikakav da napravis, pa moraces da prihvatis da ce on pozeleti i nesto sa strane.....

Back