User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Elem imam macora skoro ima godinu i po i sada on je polu kucna,polu poljska macka. Preko dana i kad je hladno je u kuci,a kad je normalno vreme onda je napolju i lovi. E sada posto imamo dosta otpatka od hrane uvek moja majka je krenula i da hrani i tudje macke,pa se sada ispred kuce iskuplja barem jos 5 macki + mi se jedna trajno doselila.
E sad,aj sto dolaze i sto se doselila ne smetaju mi ali se i pojavio jedan veliki macak koji dodje cisto da bi maltretirao mog,ne znam ko mu je gazda,niti odakle dolazi,a uvek mi pobegne,ne stignem ni papucom da ga gadjam, a kamo li da ga ozbiljnije povredim. Ocigledno da sa gazdom i mackom se ne mogu sporazumeti niti gazda moze pa sta da radim? Da nabavim psa nemam gde da ga drzim,nemam kucicu ni boks,a napolju je zima,ne mogu da ga drzim napolju. Ova moja macka kao da se ne brani,samo uzme i popenje se na neku gredu i to je to. Jeste da je onaj veci macak,ali ovaj moj se ne boji mene da ogrebe i ujede a 20 puta i vise sam veci od njega i ako zna da ce da bude bijen ako to uradi,a boji se tog matorog.
Sta mi je ciniti?