Sta da radim

• Začetnik teme Začetnik teme blesava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

blesava

Gost
Ajde sad jedna brza anketa, evo situacije.
Zajubljena sam bila godinama u jednog decka, ali su stvari otisle drugim tokom i sad smo super drugovi.Ja se udajem za 3 nedelje ( za drugog), ali sinoc sam dozivela nesto sto sam cekala godinama, sta sad da radim. Jer trebam da prekinem sad svaki kontakt sa njim ili da se pravim da se nista nije desilo?! Imate li iskustvo u tome

blesava

blesava:
Zajubljena sam bila godinama u jednog decka, ali su stvari otisle drugim tokom i sad smo super drugovi.Ja se udajem za 3 nedelje ( za drugog), ali sinoc sam dozivela nesto sto sam cekala godinama, sta sad da radim. Jer trebam da prekinem sad svaki kontakt sa njim ili da se pravim da se nista nije desilo?! Imate li iskustvo u tome

blesava
Kao prvo nemoj da se udajes. Kao drugo ... recice ostali.

Izvini sta je on cekao dosad? Ja mislim da on nije normalan, sta on misli kad ti tako poremeti zivot.. a pogotovo ako je znao za tvoja osecanja! Sto se tice udaje dobro preispitaj svoja osecanja prema buducem muzu..

NE UDAJ SE "blesava"!
Ne budi blesava! :D
S odlukom za brak ti je kao i sa hranom :idea: AKO SE PITAŠ da li si ili nisi gladna :arrow: SIGURNO NISI! 8) Tu nema dileme. Sreća je da ti se sve to (šta god da je!) dogodilo SADA... PRE nego što si se udala i stavilo na probu tvoju odluku za brak!
Jedno je sigurno (a tvoja trenutna nedoumica to nedvosmisleno potvrđuje!) :arrow: onaj za koga si bila planirala da se udaš NIJE čovek tvog života 8) Sad... šta je tebi važno u životu i šta ćeš zaista učiniti :?: :roll: TI bi trebalo (morala!) da ZNAŠ.
:idea: Ja bih pitala pamet a... poslušala srce! SREĆNO! 8)

blesava:

blesava

Nije mi bas skroz jasno koja je tvoja dilema. Da li je vezana za udaju ili za druga? :?:

blesava:

blesava

pobodu! pa covek te namerno zaj.... hoce da vidi da li je jos uvek super baja, da li moze da te smuva kad god hoce. mora da je pricao kako te godinama zeli i tome slicno. i osnovno je: hoce da ti unisti ono dobro sto imas. mnogi su takvi. cim je devojka sa drugim, oni jure za njom, a dok je bila sama je nisu ni videli. i najbolje- cim smuvaju devojku (a ona naravno rasturi sa prethodnim), oni je otkace. klasika.

blesava:

blesava

pobogu! pa covek te namerno zaj.... hoce da vidi da li je jos uvek super baja, da li moze da te smuva kad god hoce. mora da je pricao kako te godinama zeli i tome slicno. i osnovno je: hoce da ti unisti ono dobro sto imas. mnogi su takvi. cim je devojka sa drugim, oni jure za njom, a dok je bila sama je nisu ni videli. i najbolje- cim smuvaju devojku (a ona naravno rasturi sa prethodnim), oni je otkace. klasika.

ma ne pitam vas ja da li da se udam ili ne, nego da pravim izlet ili ne, i sta posle s njim, da ga kuliram u fazonu da nista nije bilo ili da ga vise nikad ne vidim.
O udaji sam sigurna!

blesava:
ma ne pitam vas ja da li da se udam ili ne, nego da pravim izlet ili ne, i sta posle s njim, da ga kuliram u fazonu da nista nije bilo ili da ga vise nikad ne vidim.
O udaji sam sigurna!

a sto to NAS pitas .... e iz ovih stopa da si se smuvala s tim likom do udaje
!
da nemoj da ga vidis nikad vise..zakopaj ga u dvoristu :twisted:

blesava:
O udaji sam sigurna!

pa sta ti hoces, zasto da pravis izlet, sta ocekujes..to sve moze da se sazna, pa ti vidi izmeri rizike i tako to.otkud ti znas da on hoce izlet, mozda je samo probao i to je to.

Back