Sta da radim?

Delim tvoje mishljenje...DOdala bih da ne mozesh nikoga naterati nishta na silu...

Razmisljam o tvom problemu...Procitala sam i odgovore koje si dobila.Mislim da si da svog decka preplasila svojim problemom.Takodje smatram da ce se vasa veza,bez obzira da li ces je ti nastaviti sa njim po posledicu i da nikad nemas dece,vrlo brzo zavrsiti.Decko nece jos decu i nista nece promeniti njegovu odluku.Smatram i da bi on vrlo rado prekinuo vezu sa tobom i pruzio ti priliku da upoznas nekog drugog s kim bi mogla da mogla da stvoris porodicu.Ne znam zasto to nije do sada uradio,ali verujem,da razmislja i o toj opciji.Budi spremna na rastanak.Pozdrav.Sve najbolje.

kao da imas 45 ,a ne 21.zuris, cini mi se, imas li vremena da o sebi razmisljas?
mama bolesna, odgajala brata, fakultet,posao...
nemas prava da trazis od njega da bude otac, izlozila si problem,na njemu je odluka.
ako ga pritiskas,i da pristane, gde je on u celoj prici?realno je ocekivati da kaze"ne znam, ti si htela dete", strasno!
bas cudno,sve izmesano.ko je kome mama,tata,dete...

Nije to ona izmeshala...Takva joj je karta pala - sto kaze jedan moj drug...Takva joj je karma - sto bi rekli tibetanci....
Nadji drugog i gotovo..Nishta ne moze na silu...Pokushavati nekoga da naterash neshto na silu je najsigurniji nacin da ga zauvek izgubish...

Zalosno! Student sam, i to dobar, svesna sam svega!!! Ali frka mi je!!!

sta je tu bre ZALOSNO :???: Ja cu da ti kazem: to sto mislis da je "student" superlativ, a ne samo zajednicka imenica za sve uzrasta od 18 pa nadalje :hahaha: Pa moze da se uci i pre i posle porodjaja... samo zavisi da li zelis da se pomucis malkice... Ja bih na tvom mestu poslusala Hanibalku, otisla da potrazim misljenje bar jos 2 strucnjaka i zaboravila na gluposti o tome kako ti venu jajnici, jer... priroda uglavnom sve cini sama... a ginekolozi uglavnom lupetaju kao gace na vetru... prvo nadji pravu ljubav, sve drugo dodje ako treba i iz epruvete :cmok:

Back