шта да радим у овој ситуацији?

~M. Monroe~:
chokolada:
Sta to znaci biti neozbiljan u sexu? :?
па кад си скроз неозбиљан. један пут док смо водили љубав пуцали смо од смеха током целог секса-па како да уживаш или бар мислиш на шта радиш док се церекаш као будала бре(хвала Богу десило се само једном тако). :lol: :D :) :lol:
kad pushish vutru nemoj da se yebesh sve ti je smeshno.A o 40-50 devojaka shto je "spavao",mozda u zenskom internatu kao domar ili portir

~M. Monroe~:
LIMUNADA-јесте боље :D него :? али не увек.

ја имам 17 а дечко ми има 18 год. и спавао је са најмање 40-50 девојака али мени је био први. пре него што смо се смували били смо другови па ѕнам доста о нјему а и он о мени.
нисам рекла да никад нисмо имали добар секс јер јесмо али већином пута не. не говирите ми да радим оно исто што сам и кад је ваљало јер пробала сам већ то и није помогло.
А ШТА МИСЛИТЕ ДА НИСАМ ПОСТАЛА ФРИГИДНА?-ја мислим да нисам али ко зна можда, све је могуће данас

Toliko si mi ulepšala noć, i ja sam pucala od smeha naročito kad sam pročitala da je tvoj dečko bio sa 50 devojaka a ima 18 godina.Hvala ti, ovo je bilo urnebesno :lol:

као прво ЋАО свима :wink:
можда сам дошла на погрешан форум јер колико ја видим да овде сте сви верни или су сви мушкарци неки јадници. као прво не знам шта вам је толико смешно увези 40-50 броја јер то уопште и није толико пуно. ако мислите да немам појма о мушкарцима-имам брата a и дружим се више са мушкарцима него девојкама. брат ми је напунијо 18 пре месец и по а спавао је са толико нјих да не верујем да и он сам зна број! ако можете да замислите сваку ноћ кад изађе те да спавате са другом девојком-мушкарцем. пошто не излазим с њим знам да је то истина зато што сваку другу ноћ доводио другу девојку кући. немора те ми веровати ако неће те, јер стварно нисам дошла овде да вас убеђујем, лажем, или чак да се свађам са било ким. што се тиче мушкарца који је спавао са 40-50 девојака то се овде подразумева под умереним бројем а неки кажу да је то и мало. ако неможе те да ми помогне те молим вас не лупај те глупости онда. :o -иѕгледа да је доста вас пуно мржње и неповерења :?

LOVE
Monroe :)

~M. Monroe~:
можда сам дошла на погрешан форум јер колико ја видим да овде сте сви верни или су сви мушкарци неки јадници. као прво не знам шта вам је толико смешно увези 40-50 броја јер то уопште и није толико пуно. ако мислите да немам појма о мушкарцима-имам брата a и дружим се више са мушкарцима него девојкама. брат ми је напунијо 18 пре месец и по а спавао је са толико нјих да не верујем да и он сам зна број! ако можете да замислите сваку ноћ кад изађе те да спавате са другом девојком-мушкарцем. пошто не излазим с њим знам да је то истина зато што сваку другу ноћ доводио другу девојку кући. немора те ми веровати ако неће те, јер стварно нисам дошла овде да вас убеђујем, лажем, или чак да се свађам са било ким. што се тиче мушкарца који је спавао са 40-50 девојака то се овде подразумева под умереним бројем а неки кажу да је то и мало. ако неможе те да ми помогне те молим вас не лупај те глупости онда. :o -иѕгледа да је доста вас пуно мржње и неповерења :?

LOVE

Sreco moja, veruj mi da on nije spavao sa toliko devojaka. Ja znam par momaka koji se sexaju sa drugom maltene svaku noc, ali opet nisu dostigli tu cifru. Znas li ti sta je 50 devojaka!? :shock: Decaci u tim godinama vole da se hvale i uvek dodaju "malo".
A da on stvarno ima toliko iskustva koliko prica, draga moja ti se ne bi cerekala za vreme sexa vec bi letela do zvezda svaki put i sada ne bi raspravljala o tvom problemu ovde s nama.
Pozdrav :D

~M. Monroe~:

LOVE

A to "ovde" je gde??? Ako je tvoje mesto odakle se javljas stvarno Denver - USA onda nije ni cudo sto mislis da je 50 devojaka ok za 18-godisnjaka - tamo svaka druga osoba ide kod psihijatra, pa bi trebalo i tvoj decko (i tvoj brat) sto zbog promiskuiteta, sto zbog patoloskog laganja (a trebalo bi ga testirati i na AIDS). A ti bi trebalo kod "shrinka" zato sto si naivna i lakoverana ako stvarno verujes u te gluposti!
A da imas pojma o muskarcima onda bi znala da je to laz. Ribo - lovacka prica kako bi rekao Stari Lisac.
Ali posto ti mislis da mi ovde lupamo gluposti, da smo puni mrznje i nepoverenja... nadji neki americki forum i to pitanje postavi njima, oni ce imati vise iskustva u tvom problemu, jer su boze moj toliko iskusni da za zivotni vek verovatno poebu pola drzave, a mi ovde treba da se postidimo (:oops: evo ovako! )jer to ne mozemo! Jadni mi!

BTW. iskreno se nadam da je ova tema samo jos jedna posledica bujne maste nekog tinejdzera koji voli da se zeza po netu, jer ako ovo stvarno postoji... :shock: nemam reci.

Princeza:
~M. Monroe~:

LOVE

A to "ovde" je gde??? Ako je tvoje mesto odakle se javljas stvarno Denver - USA onda nije ni cudo sto mislis da je 50 devojaka ok za 18-godisnjaka - tamo svaka druga osoba ide kod psihijatra, pa bi trebalo i tvoj decko (i tvoj brat) sto zbog promiskuiteta, sto zbog patoloskog laganja (a trebalo bi ga testirati i na AIDS). A ti bi trebalo kod "shrinka" zato sto si naivna i lakoverana ako stvarno verujes u te gluposti!
A da imas pojma o muskarcima onda bi znala da je to laz. Ribo - lovacka prica kako bi rekao Stari Lisac.
Ali posto ti mislis da mi ovde lupamo gluposti, da smo puni mrznje i nepoverenja... nadji neki americki forum i to pitanje postavi njima, oni ce imati vise iskustva u tvom problemu, jer su boze moj toliko iskusni da za zivotni vek verovatno poebu pola drzave, a mi ovde treba da se postidimo (:oops: evo ovako! )jer to ne mozemo! Jadni mi!

BTW. iskreno se nadam da je ova tema samo jos jedna posledica bujne maste nekog tinejdzera koji voli da se zeza po netu, jer ako ovo stvarno postoji... :shock: nemam reci.
Tamo forum ne postoji,razbiše se ljudi od kresanja.Bolje da odradie to na vreme dok ih Miladin ne opali ponovo po njonji :twisted:

OXOXOXOXOOO:)))
Ljudi..curica prica o americi..a tamo je sve moguce!:))

maalo o brojkama.... 54 nedelje u jednoj gocini... u usa se izlazi vikendom...recimo dali poceo izlaziti sa 17..svakoj nedelji po neka drolja...( a u usa sex je lakse dobiti nego da ti neko uzajmi 10 bugs)..zanci ta brjk je moguca ..ali ipak..treba se shvatiti sa rezervom !
Poznam ja jednoga Danijel iz beograda u USA...ljudi pa on zaista yebe svaki drugi dan drugu curu... (dobro dobro nashi su frajeri tamo i cenjena stoka):)...

Nego ti djevojcice ajt u kuci i gledaj romanticne komedije..ocito nisi dorasla za sex i nemas pojma u cemu se upustash pa ti je sve sad cudno... kasnije ce samo po sebe doci...uostalom...mnogo malo je njih koji su jos u prvom trenu uzivali u sexu ...

Ma neko pametan gore rece... da je stvarno bio sa njih 50 ne bi ona imala problema sa svrsavanjem... :lol: :lol: :lol: :lol: Ovako, ne bi me cudilo da on ne zna ni "rupicu" da nadje bez precizne mape anatomije zene, pa je lakse da je lize, jer tako ne moze da je omane. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jadni mi ovde... mi svi na forumu i niko se ne yebe! Bas smo neki... :lol: :lol: :lol:
Ali ako ti Sun ikada (ne daj Boze) bude trebalo 10 dolara ima ovde ko da ti pozajmi. Mi nismo stipse (oni to zovu "cenjenje novca") kao oni preko bare! 8)

Princeza:
Ma neko pametan gore rece... da je stvarno bio sa njih 50 ne bi ona imala problema sa svrsavanjem... :lol: :lol: :lol: :lol: Ovako, ne bi me cudilo da on ne zna ni "rupicu" da nadje bez precizne mape anatomije zene, pa je lakse da je lize, jer tako ne moze da je omane. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jadni mi ovde... mi svi na forumu i niko se ne yebe! Bas smo neki... :lol: :lol: :lol:
Ali ako ti Sun ikada (ne daj Boze) bude trebalo 10 dolara ima ovde ko da ti pozajmi. Mi nismo stipse (oni to zovu "cenjenje novca") kao oni preko bare! 8)

Pa to je ono sto ima kod nas a nema kod njih--dusa... i pricezo..zaista si princeza...i nedaj boze ako ista zatreba i tebi reci...skinuco i neku cop sa konja da ti donesem neki lepi beli lipicaner...( u slucaju ako nadjesh princa bez konja:) ) samo ako treba:)

мислим да сам помоћ тражила од погрешних људи и дошла сам на погрешан форум јер стварно доста вас ме не разуме. :( видим да сам понеке увредила прошли пут али није било намерно. :roll: ХВАЛА онима што су стварно покушали да ми помогну :) а осталима желим да кажем да би неког прво требали да саслушате и да му дате прилику пре него што почнете да му с... те! :twisted: то је све што ће те чути од мене на овом форуму. одлазим и опраштам све!-ћао свима и један велики KISS ѕа све вас!!!

воли вас ваша
М.М.
:wink:

***Draga Merlinka, mozda te nisu razumeli i nisu hteli da ti pomognu u resavanju tvog problema, a mozda ni ja necu u tome uspeti, jer mozda nisam dovoljno kompetentan da ti govorim sta i kako, ali cu barem pokusati iz najbolje namere... :wink: Nisam siguran ko je to rekao (mislim da je u pitanju Serlok Holms), ali ovo je zaista jedna velika zivotna istina: Za svaki problem (tj. rebus, zagonetka, misterija, komplikacija, "ne resive" situacije, problematicnost u svakom pogledu i sl.) postoji RESENJE! Poenta ovog tvrdjenja je u tome da se shvati prihvatljiva cinjenica koja govori to da samo mi sami nesto shvatamo ne resivim i gledamo na nesto kao na problem, iako to nije tako... Nista nije nemoguce resiti, a to sto mi ne vidimo odmah (ili uopste ne vidimo) to resenje-to je drugi problem, ali resenje postoji... Nadam se da razumes, pa podji od toga i imas mogucnost da tvojim mukama i problemima dodje kraj mnogo brze i lakse nego sto si ocekivala... :)

limunada:
~M. Monroe~:
LIMUNADA-јесте боље :D него :? али не увек.

ја имам 17 а дечко ми има 18 год. и спавао је са најмање 40-50 девојака али мени је био први. пре него што смо се смували били смо другови па ѕнам доста о нјему а и он о мени.
нисам рекла да никад нисмо имали добар секс јер јесмо али већином пута не. не говирите ми да радим оно исто што сам и кад је ваљало јер пробала сам већ то и није помогло.
А ШТА МИСЛИТЕ ДА НИСАМ ПОСТАЛА ФРИГИДНА?-ја мислим да нисам али ко зна можда, све је могуће данас

Hej,merlinka nesto ne mogu bas da povjerujem u tu njegovu cifru sa 18 godina... :D Da nije dodao koju nulu...Ali kako ti kazes...ko zna mozda je sve moguce danas :) ps A i frigidnost sa 17 je malo vjerovatna... :wink:

***Najvaznije je da shvatis kako nastaje taj problem u krevetu, zatim (kada spoznas uzrok problema) mozes da pocnes sa uklanjanjem istog. Ali je pitanje kako, zar ne? Pocni da analiziras situaciju u kojoj se nalazite ti i tvoj decko kada nastupi problem i pokusaj da uvidis gde gresite (jer je ocigledno da negde gresite...)! Mozda i jeste vas fundamentalni problem sto uopste pokusavate da imate seksualni odnos, a ako je tako-to je veoma lako resiti: Dajte sebi vremena i sve ce doci na svoje... Nemojte insistirati na seksu, jer se prava veza ne zasniva na tome! :!: :!: :!:

Mozda je problem neiskustvo i nemogucnost da odmah uzivate u seksu, sto se takodje resava vremenom... Nerealno je ocekivati da imate odmah savrsen seksualni odnos, ipak ste jos suvise mladi, a razmislite i o ovome: Stariji i iskusniji ljudi nego sto ste vi u svojim najboljim godinama (oko 25 god. ukljucujuci i 5 godina vise ili manje) imaju ponekad problema u krevetu... Ne gledajte na to kao na problem, vec kao neku usputnu stanicu u zivotu koju cete kad-tad proci i doci do sledece (vama mnogo interesantnije...he, he...) stanice! :lol:

Sto se tice frigidnosti, ni ona nije iskljucena... Jednostavno mozda i nisi zainteresovana za seks, a da to ne uvidjas zato sto se od tebe ocekuje (od strane tvog decka) da budes zainteresovana! Posveti malo sebi vremena u samoci i osvrni se oko sebe i onoga sto tebe interesuje i sto ti zelis, a ne neko drugi! Opusti se i razmisli o svemu-mozda se iznenadis kada dodjes do nekih zakljucaka... Niko ti ne moze reci: "Moras u krevet samnom!" ili nesto tipa "Ako ne spavamo zajedno-necemo biti ni u vezi!", jer su to samo ucene, pretnje ili nagovaranja i to nisi duzna da slusas i trpis!!! Ako te tvoj decko zaista voli i zeli da budete zajedno-nikad ti nece uzeti za zlo ako mu kazes da ne zelis da zuris sa seksom i da nisi jos uvek spremna, cak sta vise-podrzace tvoju odluku i ono sto osecas... :D :D :D

~M. Monroe~:
изгубила сам невиност пре 4 месеца са дечком са коим сам још увек и сад ће нам 9 месеци како смо заједно. проблем је у сексу. ја могу само да свршим кад ми лиже. кад имамо класични секс уопште се не напалим а ни он. :( фазон је у томе што смо неозбиљни. пошто смо од првог пута били тако не можемо се никако уозбиљити и опустити у сексу. глупо ми је да се ја напалим а он да буде мртав-хладан. знам да нема разлога али га се ја још увек понекад стидим. имам осећај да кад би водила љубав са било ким другим уживала би више. не бих бре хтела да због секса раскинемо јер га стварно волим. молим вас ако можете дати ми неки савет а ако не онда ништа-хвала унапред!!!!!

***Da, da, zasto mi je to poznato? Ah, da-imao sam upravo takav problem he, he... Smeh, smeh i opet smeh...a od seksa nista! Jednostavno nisam bio zainteresovan u tim trenucima (kao ni u tom periodu) za bilo kakvu seksualnu aktivnost, dok sam s druge strane gledao pravu zapaljenu i napaljenu vatru... :lol: Zbijao sam sale i kikotao se, palio pa hladio vatru (pa i u samim razgovorima!) i to me je moglo kostati veze, jer je nekome BAS stalo "samo" do seksa... :cry: :cry: :cry:

Savetujem ti da povuces kocnicu kada on pokusa nesto i kazes mu da zelis da ozbiljno porazgovarate... Tada mu reci kako stvari stoje (pre toga si, naravno, razmisljala sama o svemu i shvatila sta zelis!) i u cemu je problem, pa lepo izlozi svoje misljenje i pitaj ga za njegovo, a potom sagledajte zajedno situaciju i zajedno dodjite do resenja. Upravo taj smeh pokazuje nespremnost za nesto ozbiljnije korake u vasoj vezi kao sto je seks... Ali to je na vama da prosudite! :!: :D :!:

***Iskreno se nadam da ce ti moji saveti ukazati na to kako da se izboris sa svojim problemom! Zelim vam da budete jos dugo zajedno (ako je tako nesto izvodljivo i ako jedno drugom odgovarate, a ono sto je najvaznije-ako se zaista volite!) i da budete veoma srecni zajedno... Za kraj jos jedan savet: Ako smatras i osecas da je on vredan tvoje paznje, truda i ljubavi-NIKAD NE ODUSTAJ... Kada je ljubav prava i iskrena, bez obzira na medjusobna neslaganja i svadje, na probleme i prepreke - u tom slucaju nikada ne dodje trenutak kada kazes: "Sada je stvarno kraj!" (Ako niste-obavezno pogledajte film "The Mexican")... Sve ce vam biti jasno...
Pozdrav! Kiss! 8) :) 8)

мислим да сам помоћ тражила од погрешних људи и дошла сам на погрешан форум јер стварно доста вас ме не разуме. :( видим да сам понеке увредила прошли пут али није било намерно. :roll: ХВАЛА онима што су стварно покушали да ми помогну :) а осталима желим да кажем да би неког прво требали да саслушате и да му дате прилику пре него што почнете да му с... те! :twisted: то је све што ће те чути од мене на овом форуму. одлазим и опраштам све!-ћао свима и један велики KISS ѕа све вас!!!

воли вас ваша
М.М.
:wink:
m dodji sad resavamo expresno<3

изгубила сам невиност пре 4 месеца са дечком са коим сам још увек и сад ће нам 9 месеци како смо заједно. проблем је у сексу. ја могу само да свршим кад ми лиже. кад имамо класични секс уопште се не напалим а ни он. :( фазон је у томе што смо неозбиљни. пошто смо од првог пута били тако не можемо се никако уозбиљити и опустити у сексу. глупо ми је да се ја напалим а он да буде мртав-хладан. знам да нема разлога али га се ја још увек понекад стидим. имам осећај да кад би водила љубав са било ким другим уживала би више. не бих бре хтела да због секса раскинемо јер га стварно волим. молим вас ако можете дати ми неки савет а ако не онда ништа-хвала унапред!!!!!
Pa da, saljivdzije lose jebu, nista tu nije novo, eto ja moram na silu da budem ozbiljan kad zelim neku da kresnem, da bi seks sto bolje ispao, ali ne ide to uvek glatko, desi se da prasnu u smeh kad pocnem da tucam, ono salve smeha, grohotan smeh, plakanje od smeha, i tako... :aha:

Back