acabg
Elita
- Poruka
- 18.493
Бурек је само са сиром остало су месницеEvo ti burek sa sirom
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Бурек је само са сиром остало су месницеEvo ti burek sa sirom
![]()
Ako si siguran da nije počeo da budjavi (tad bacaš ceo jer se kolonija budji ne vidi svuda ravnomerno) samo ga stavi u toster ili za tople sendviče pa eto dvopeka (duže) ili jestivog (kraće).Imam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?
Napravi prezle od njega.Imam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?
kako da ga umrvim?Napravi prezle od njega.
prezle batice, prezleImam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?
Praviš se blesav?kako da ga umrvim?
mogu i flašom, sad kad sam promislioPraviš se blesav?
Imaš oklagiju ? Pa na ravno sa oklagijom..
Pre toga rukom sitno pa u secka.
Ako imaš veću mašinu za orahe i tu može.
Može , ako je puna rakije još bolje...malo otvoriš i popijes i nastavis da radišmogu i flašom, sad kad sam promislio
Popara od starog hleba je odlična dok za przenice nije baš dobra ideja.Бурек је само са сиром остало су меснице
Nahrani mišaImam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?
Čekaj bre, ti si od 12.5. razmišljao šta da radiš sa tim hlebom, tek danas si skuvao pasulj?da prijavim šta sam uradio:
Skuvao sam pasilj i nadroubi taj suv lebac u njega. Super je ispalo. Nisam čekao dugo jer ne volim kad je leba gnjecav.
Ne valja, razletelo bi se na sve strane.cek bre, a cime si ga drobio?
slajfericom?![]()
ja rekoh već da je samo suv i budj se ne vata. Ovo sa pasuljom se desilo pre nekoliko danaČekaj bre, ti si od 12.5. razmišljao šta da radiš sa tim hlebom, tek danas si skuvao pasulj?
Kuku, jel si bar ogrebao buđ sa njega?
nekim reckavim nožem sam sekao odmah iznad šerpe jer to leti na sve strane kad se otkinecek bre, a cime si ga drobio?
slajfericom?![]()
znam da se u vojvodini zovu pofezne ali nikad nisam cuo ovu varijaciiju naziva?пофезане
Грешка у куцањуznam da se u vojvodini zovu pofezne ali nikad nisam cuo ovu varijaciiju naziva?
Daj pticama.Imam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?