- Poruka
- 104.917
patke vise vole kaficeJa bacim hljeb. U Miljacku, pojedu ga patke i ribeI oni imaju dušu.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
patke vise vole kaficeJa bacim hljeb. U Miljacku, pojedu ga patke i ribeI oni imaju dušu.
Kad je takva samo joj pošalješ cmok, to voli
Evo ti burek sa siromBUREK je sa MESOM
BRE, BOLAN, KUŽIŠ, itd
![]()
Evo ti burek sa sirom
![]()
Kad je takva samo joj pošalješ cmok, to voli
---
Šalim se, još više popizdi![]()
Može, možda nešto svi naučimo iz njegovog primjeraMožda da nam kaže kako mu se stvrdnuo, verujem da mnoge to zanima
link + fotoMožda da nam kaže kako mu se stvrdnuo, verujem da mnoge to zanima
Može, možda nešto svi naučimo iz njegovog primjera![]()
I mi žene imamo želudac, jedemo hljebpa nemas "cvetka" kako da ti objasnimo jutarnje radosti muske![]()
Zato imam tebe da me spasiš i kažeš: bolji je mekan ko duša! Zdraviji! Kod mene je takav-uvijek!Sad će da te ubeđuju da ne bi trebala tvrdi, od njega se dobiva rak
bas umea da budes surovaZato imam tebe da me spasiš i kažeš: bolji je mekan ko duša! Zdraviji! Kod mene je takav-uvijek!
Ih, Forke i ja imamo malo drugačije druženje, ujedamo se do krvi, nemaj brigebas umea da budes surova
sega nije uvek bas takva ... al aj ti najbolje volis
BUREK SA SIROM![]()
mmmmhmmm... bicuj me StojankaIh, Forke i ja imamo malo drugačije druženje, ujedamo se do krvi, nemaj brige
Tebi se osladili moji šamari?![]()
Živa ne znam je li ovo uvreda ili komplimentPred njom su i najtvrđi smekšali, mož Mita da pošalje veknu, dovoljno samo da pogleda
Pravo da ti kažem ne volim pse u kući zbog dlaka i odvratno mi je kad pas liže onu stvar i naskače na stopalo na papuču da se pari.Moj je maltezer spava na jastuku, ženi stavi glavu između ramena i vrata ČP
boljePredlažem da se vratimo na Sensov tvrdi![]()