- Poruka
- 55.623
Imam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?
Kako da ga iskoristim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kucaj eksere sa njim.Imam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?
oće li da smekša od toga?Namaži ono buđavo slatko po njemu![]()
Glasam za 3!eeeej bre...
1. napravi domace prezle
2 . popara ili neka podloga za neku brzu pitu
3. pravac parkic obraduj vrapce i golubove
![]()
To si jeo jutros <3poparu
Kako da izreže za prženice? Motornom pilom?Mož prženice, mož kao dvopek, mož namaz pa u rernu da razmekša, mož oštriš zube kao zeka/hrčak, mož daš zeki da oštri zube...
ne, nego kako da napravim supu od golubaGlasam za 3!
Nemoj da on nešto pravi, iduća tema će biti:šta da radim od domaće prezle ili ozlijedio sam palac praveći domaću prezlu![]()
ne, nego kako da napravim supu od goluba
Čekaj bre, zar nema neka metoda da smekšam malo hleb pa da mogu da ga sečem nožem?
Reckavi nozKako da izreže za prženice? Motornom pilom?![]()
Ma skroz je tvrd, samo bi dobio bukvalno prezlu. Osušen.Reckavi noz
ooo, ovo zvuči legitimno. Da znaš da ću da probam.Zaledi ga, stavi u zamrzivač 24 sata, nakon 24 sata će biti svjež i mekan! Naravno, prvo ga odmrznešNemoj u mikrovalnu, pusti ga par sati da sam prodiše a prije nego što ćeš ga jesti stavi na 20 min u rernu koju si malo zagrijao 50-70 stepeni.
Ja presušen hleb lepo spremim u hraniliice za kokoške, prvo, pa za ptice, nadrobim i ostavim, i nikad ne nađem ostatak.Imam hleb, ništa mu ne ali osim što se totalno osušio i tvrd je ko kamen. Žao mi da ga bacim.
Kako da ga iskoristim?