Sta da radim? Kako da saznam istinu?

A zašto sve mora da se čačka, mulja, proverava iza leđa? Pričate li vi ljudi u tim brakovima? Umete li da osetite šta partner misli i oseća i bez da ga špijunirate? I zar je lakše proveravati mu sms-ove nego pogledati ga u oči i pitati "Osećam da se nešto dešava, stalno buljiš u telefon, imaš li drugu?".....

Jes. I on se brecne, kaze: " eto, ja izgaram da vam obezbedim zivot, jurim da zaradim pare, pravim kombinacije, ne stajem, ne spavam, ne jedem, ne zivim, smrsao sam trijes kila, ne stizem ni da yebe.m, grebem nogama i rukama bla bla bla bla bla......a ti......
i to mi je hvala....shmrc....traaaaas vratima....

.... i zena ostane sa osecajem krivice i proklinje gomilu virtuelnih likova koji joj savetovase da ga ista pita....

:rotf::rotf:

Mora pile prvo probable cause, pa evidence pa optuzba. Pa kad on krene, a ti tras...dokaz, pa tras drugi....pa tras treci......ahaaaa, gde ces sad tico, priznaj da si ye.bo...:hahaha:

Jes. I on se brecne, kaze: " eto, ja izgaram da vam obezbedim zivot, jurim da zaradim pare, pravim kombinacije, ne stajem, ne spavam, ne jedem, ne zivim, smrsao sam trijes kila, ne stizem ni da yebe.m, grebem nogama i rukama bla bla bla bla bla......a ti......

.... i zena ostane sa osecajem krivice i proklinje gomilu virtuelnih likova koji joj savetovase da ga ista pita....

Mora pile prvo probable cause, pa evidence pa optuzba. Pa kad on krene, a ti tras...dokaz, pa tras drugi....pa tras treci......ahaaaa, gde ces sad tico, priznaj da si ye.bo...:hahaha:

Ako brak izgleda ko istražni postupak, ja neću ni da se udajem....Već imam mačku, još da se predplatim na "Moj goblen" i eto.....:roll:

I pri tome uopste nije bitno kakav je prema zeni ni prema deci, ni kakav je covek, ni da li je ona bila zadovoljna u tom braku do sada, ma nije vazno nista drugo, sem dal je on ye.bo ili nije.
To je istina za kojom u braku stalno moramo tragati. Dal je ye.bo, i dal se ye.bla.
I ako jeste, presuda je samo jedna - Na smrrrrrrrrrrrrrrrrrt ! extermination !!!!!!!!

A zašto sve mora da se čačka, mulja, proverava iza leđa? Pričate li vi ljudi u tim brakovima? Umete li da osetite šta partner misli i oseća i bez da ga špijunirate? I zar je lakše proveravati mu sms-ove nego pogledati ga u oči i pitati "Osećam da se nešto dešava, stalno buljiš u telefon, imaš li drugu?".....

on ti kaže "ju stjupid vumen"
i šta onda?
da ti kažem, baš me nerviraju te nadobudne jao-kako-ste-glupi-i-vi-i--vaši-životi-i-brakovi =I

E da, a te igrice tipa "sad ću i ja da ćućorim preko mobilnog, da tajno šaljem poruke i da namerno sa mističnim osmehom izlazim iz kuće u nepoznato" samo pogoršavaju situaciju. Tj. situacija se tada sve više obmotava u iluziju, oba supružnika su sa višeslojnim maskama, igraju se igara, a šta vredi kad niko od njih nema oslonca u sebi, koji sam gore pomenula...
Prići mu kao čoveku, iskreno i otvoreno pitati šta se dešava, sa svešću da si dovoljno jaka da nađeš snagu u sebi i dovoljno vredna da znaš istinu, je pravo rešenje.

Nazalost, sve je u zivotu igra, svi moramo da nosimo maske, da glumimo ono sto nismo. To je neko moje iskustvo. Iskrenost se skupo placa.

GATARA28.feb.gif

Veza izmedju muskarca i zene zahteva odredjenu dozu mistike, igre, inace udje u kolotecinu, nestane hemije... Neko drugi postane interesantan... Otud toliko prevara, razvoda...

To jeste tacno, ali je tacno i to da posle recimo deset, petnaest godina braka ti partnera i on tebe, vidite u svim mogucim situacijama jer doslovce delite svakodnevni zivot i to svaki dan.
Ko tu uspe da odrzi mistiku, svaka mu chas' :mrgreen:

Veza izmedju muskarca i zene zahteva odredjenu dozu mistike, igre, inace udje u kolotecinu, nestane hemije... Neko drugi postane interesantan... Otud toliko prevara, razvoda...

Mislim da mistika može i na druge načine da se održi:).
Nema jače magije, nego kad je dvoje hrabro svuku svoje maske i pogledaju se istinski u oči :). Maske padnu kad tad, i što više su partneri zajedno, to je veća verovatnoća da će da prozru jedan drugog. Zašto se praviti da jesmo nešto što nismo? Može se naći i drugi izvor zabave..
Ali naravno, svako ima svoj stil međuodnosa kojem teži... Što bi se reklo, ukusi su različiti.

Nego sam predložila "skidanje maske" i prestanak igranja igrica baš zato što sam oko mene gledala u kom smeru odlaze ljudi koji su se malo zaigrali...pa su se potpuno upleli u iluziju.

Poslednja izmena:
Јесте, чим посумЉаш, нечега има! :eek:
То треба да кажем комшији који чује гласове у својој глави, сигурно је да му неко шапуће, не чини му се, као што тврде лекари! :mrgreen:

Kod mene to ide malo drugačije... čim ja počnem da paranoišem dal nečeg ima ili ne, obično se desi da sam ja negde zabrljala, ohladila se, poželela nešto drugo itd. :mrgreen:

kako mi je ovo pozantooooo...........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1. Do sada je dobro išlo, a odnedavno se pomalo promenio 2. hoću da budem sigurna dali ima čega hoću istinu 3. kad pronadjem istinu znaću šta ću da uradim ali hoću najpre da znam

1 Pametan covek menja se na bolje a ti stagniras..2 Bolje za tebe da ne saznas..ne cackaj mecku kad nisi spremna na promene 3 Da znas sta ces uraditi u oba slucaja ne bi ovde trazila savet

Back