kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
i ja isto mislim da treba da ga pitas otvoreno....mislim nece ti sigurno reci "da,varam te" ali ako ga poznajes mo's skontati...ja sam mog pitala kad sam imala slican problem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokloni mu telefon sa prethodno instaliranom aplikacijom koja 'udvaja' poruke, tako da svaka koja mu stigne ili je pošalje- dođe i na tvoj telefon! Radi u pozadini preko blutooth-a i ništa se ne primeti...
prijavi ga na trenutak istine
Ово је поента...
А иначе - што га не питаш отворено зашто толико крије мобилни? Изнеси своје сумње (лепо и мирно) па гледај његову реакцију.... Познајеш свог чоека, приметићеш да ли лаже....
Морам да ти поставим пар питања:
1. Како функционишете вас двоје? Да ли се према теби и детету променио?
2. Зашто би ти желела да сазнаш? Да би могла да му натрљаваш на нос?
3. Шта ћеш радити ако копаш и пронађеш ,,нешто'' а он ти каже да нема ничег?
Мислим да свако ко хоће да нешто нађе, ,,нешто и нађе''. Питање је само шта ћеш ТИ даље.
Evo, ja ću da ga pratim, uz odg. novčanu nadoknadu
pa da ga uhvatimo na delu
1. Do sada je dobro išlo, a odnedavno se pomalo promenio 2. hoću da budem sigurna dali ima čega hoću istinu 3. kad pronadjem istinu znaću šta ću da uradim ali hoću najpre da znam
ako su tvoje sumnje opravdane imaš li snege da sa tim izađeš na kraj
ako nemaš ne čačkaj
pa ne može da se delje ražanj dok je zec u šumi, mislim, sad kao ona se spremi i da ga (hipotetički govorim) ostavi i sve
a posle se ispostavi da je ipak nije varao nego joj.. ne znam.. spremao žurku iznenađenja, tako bude po filmovima
Јесте, чим посумЉаш, нечега има!
То треба да кажем комшији који чује гласове у својој глави, сигурно је да му неко шапуће, не чини му се, као што тврде лекари!![]()
moras biti spreman na cinjenicu da te mozda vara.. da se nekako pripremis na cinjenicu da ces otkriti ono cega se najvise bojis.
mada cim pocnes sumljati, neceg ima.. pa makar i taj rodjendan bio u pitanju!![]()
pa jeeste.. jos je josip broz govorio: radimo kao da ce sto godina biti mir, spremajmo se kao da ce sutra biti rat
Vec mesec dana muci me sumnja da me muz vara volim ga i zelim da zivim sa njim i nasim detetom ali nemogu da spavam od sumnje i nemogu dazivim u lazi. jako bih volelas da saznam istinu sumljam da je on u kontaktu sa jednom zenom iz naseg mesta jer stalno nesta kucka na mobilni i krije mobilni. Neznam sta da radim i kako da se uverim da li su moje sumlje istinite ili sam sve samo umislila. Ljudi pomozite mi