M
Moderan Muskarac
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderan Muskarac:Stvarno ne znam imam problem sa mojim mudima.Uvek su mi vlazna i oznojena.Sta mislite o tome?Imate li neki savet?
Moderan Muskarac:Stvarno ne znam imam problem sa mojim mudima.Uvek su mi vlazna i oznojena.Sta mislite o tome?Imate li neki savet?
A,sta kazes na redovno kupanjeModeran Muskarac:Stvarno ne znam imam problem sa mojim mudima.Uvek su mi vlazna i oznojena.Sta mislite o tome?Imate li neki savet?
Dzaba brate, posle kupanja muda se oznoje opet.Stvarno imam veliki problem.A takodje primetio sam da mi je levo jaje nabreklo vise nego desno.Ne mogu nikako da napravim vagu izmedju "njih".Valijant Princ:A,sta kazes na redovno kupanjeModeran Muskarac:Stvarno ne znam imam problem sa mojim mudima.Uvek su mi vlazna i oznojena.Sta mislite o tome?Imate li neki savet?
![]()
A TI IH IMASfrajer_:Ja mislim da ti nemas muda 8)
Moderan Muskarac:Molio bih da se vratimo uctivom ponasanju i ovoj temi.![]()
Jedan testis je uvek veci od drugog tako da nisi neko svetsko cudo,a sto se tice znojenja...nosi pamucne gace,ako nista drugo bar ce brzo da upiju znoj.Moderan Muskarac:Dzaba brate, posle kupanja muda se oznoje opet.Stvarno imam veliki problem.A takodje primetio sam da mi je levo jaje nabreklo vise nego desno.Ne mogu nikako da napravim vagu izmedju "njih".Valijant Princ:A,sta kazes na redovno kupanjeModeran Muskarac:Stvarno ne znam imam problem sa mojim mudima.Uvek su mi vlazna i oznojena.Sta mislite o tome?Imate li neki savet?
![]()