Sta da radi.........

Sta da radi covek koji je skoro 8 godina zaljubljen u jednu istu devojku, koja pritom nece vise da cuje za njega i zivi svoj zivot. Mislim da ovde nije u pitanju samo sujeta i odbijanje da se prihvati poraz, nego prava ljubav, ideal. Ja lepsu i bolju nisam upoznao. Kako se boriti za njeno drustvo, da bi se posle nadao necemu vise. Kad te neko odjebe ne mozes ga naterati na silu za novu sansu, ali meni ona neverovatno znaci, i zbog toga ne mogu da se predam. Kakva su vasa iskustva, da li znate za takve slucajeve da ga je precrtala iz svog zivota a onda posle vise godina ponovo prihvatila............

da se združiš s gregorg-om :think:
kao da sam negde već videla sličnu priču :P

Sta da radi covek koji je skoro 8 godina zaljubljen u jednu istu devojku, koja pritom nece vise da cuje za njega i zivi svoj zivot. Mislim da ovde nije u pitanju samo sujeta i odbijanje da se prihvati poraz, nego prava ljubav, ideal. Ja lepsu i bolju nisam upoznao. Kako se boriti za njeno drustvo, da bi se posle nadao necemu vise. Kad te neko odjebe ne mozes ga naterati na silu za novu sansu, ali meni ona neverovatno znaci, i zbog toga ne mogu da se predam. Kakva su vasa iskustva, da li znate za takve slucajeve da ga je precrtala iz svog zivota a onda posle vise godina ponovo prihvatila............

za društvo? pa boriti se, moraš da poštuješ njenu distancu mislim i da ne ustukneš, znači da odbijanje njeno nije kraj
sad pričam o socijalnom kontaktu ne o spopadanju za seh i slično
da budeš uporan ali u socijalnom smislu, ne seksualnom, da kad je hladna ili bezobrazna ne pobegneš
obrnuto od klasičnog ponašanja. meni se lupeta pa pišem, ja generalno pobegnem kad je ovako
znači sad treba socijalni kontakt

možda grešim ali u svkm slučaju ako te hladi moraš zauzeti stav i nekako uzvraćati makar i pogrešno
??

dok tako covek siri ruke k zeni, ona k nekom siri noge, dok on krpi srce, nju neko okrpi zguza, kad ona izrodi decu i zavrsi svoj poso, covek se otrezni i pita se koji mu je vrag trebalo da se oko nje mlati
tako je to kod mene bilo

Ovo baš zeznuto deluje.
Ako želiš da se rešiš toga, morate se fizički odvojiti - na duži period.
Bilo bi dobro da se ona i uda (nemoj se ljutiš), ako već nije.
Ne znam za te slučajeve povratnika, tj znam za slučajeve da su ljudi bili u braku, pa se razveli, pa se opet venčali nakon 10 -15 godina. Nije da nema.

Iz iskustva, nekad ti se može činiti da toliko patiš za nekim da to nećeš preživeti (nemoj da se neko smeje, slučajno :rtfm:), ali naravno da se preživi. Tako intenzivno se preživi da ne možeš verovati da si bio tako lud/luda.

osam godina je dug period, dovoljno dug da se suočiš sa realnošću. možda ti nisi upoznao lepšu i bolju ali ona se svakog jutra budi u krevetu koji nije vaš. šta ti još treba da bi shvatio? možda još malo izgubljenog vremena....

- - - - - - - - - -

Gresis. Nisam opsednut. Prodju nedelje i meseci da uopste ni ne pomislim na nju.. ali me tako nekad uhvati kao ovih dana.

idibre....
imam i ja tako jednu ljubav iz mladosti na koju pomislim dvaput godišnje :lol:

Pa to je normalno , svako se seti starih ljubavi sa vremena na vreme.
kada razmislja covek o zivotu i proslosti.
Evo i ja jednom, dva puta godisnje , setim se nekih ostvarenih ljubavi, a i ovih drugih, koje sam vise idealizovao, mada kako vreme prolazi neke su pale u zaborav.

Sad mi jedio zao sto ih nije bilo vise :) i jednih i drugih :)

Pametno kaže hira, Sotire treba ti i ja da se združimo jer smo u sličnoj situaciji.

- - - - - - - - - -

Pa to je normalno , svako se seti starih ljubavi sa vremena na vreme.
kada razmislja covek o zivotu i proslosti.
Evo i ja jednom, dva puta godisnje , setim se nekih ostvarenih ljubavi, a i ovih drugih, koje sam vise idealizovao, mada kako vreme prolazi neke su pale u zaborav.

Sad mi jedio zao sto ih nije bilo vise :) i jednih i drugih :)

Postoji samo jedna ljubav u životu, to ostalo je lažno.

Gresis sine, možeš je naterati na silu, al posle moras u zatvor..E, sad ti vidi kolko ti je stvarno stalo. :mrgreen:

Ma bezi bre,Sotir ja pametan covek...
Nekad ga ovako uhvate emocije,ali to se svakom desava.
dok tako covek siri ruke k zeni, ona k nekom siri noge, dok on krpi srce, nju neko okrpi zguza, kad ona izrodi decu i zavrsi svoj poso, covek se otrezni i pita se koji mu je vrag trebalo da se oko nje mlati
tako je to kod mene bilo
Jel' to ti bese onaj koji nikad nije kresnuo u zivotu?
Nemojte samo ti i gregor da mu dajete savete,obesice se covek odma'.

Ja kad nekog "precrtam", taj je za mene otpisan za sva vremena!Teško to ide, ako je ona već našla novog i započela s njim novi život kako kažeš... prošlost je prošlost. Treba ostaviti iza sebe... tako je ipak po meni najbolje.Ali,osam godina... ne znam šta da ti kažem! Pa, svako bi do sad preboleo.

Back