Sta citate od magazina

Joy i Lepota&zdravlje su obavezni svaki mesec, a ostali... zavisi koja naslovna strana zapadne za oko! Nekad se desi da potrosim sve pare na trafici i vratim se kuci sa 10 casopisa jer mi je svasta privuklo paznju! A onda ih ni ne procitam, zavrse u smecu! :)

I ja kad kupujem neki casopis, doduse to radim otprilike jednom mesecno, mislim da cu ga procitati od a do s, al se uglavnom svede na to da ga prelistam od a do s, onda vidim sta mi je interesantno pa procitam. No pratim povremeno auto i kompjuterske casopise, a kod berbera na stolu prelistam te humoristicne, sto ih neki nazivaju zenskim casopisima. :lol:

Zenski casopisi su poceli jako da me nerviraju, nekada sam citala sve sto mi je padalo pod ruku, sada samo prelistam kada sam u prilici, jer vise od toga ne zasluzuju, savjeti su im ocajni, pocevsi od onih vezanih za zdravlje, musko-zenske odnose, modu...........

1001 dijeta, kao fora, dijete koje drze slavni....
savjeti kako smuvati, zadrzati decka...od kojih ni jedan, realno, ne pali....
sta obuci, kako uklopiti materijale, boje...obicno je to nesto sto ni do pijace ne bih obukla....

Casopise kao sto su Skandal, Svet i slicne i ne dodirujem, kada na naslovnoj strani vidis neku od nasih 'vip' licnosti u kratkoj haljini, bez vesa, sa nesredjenim medjunozjem, jedino muka moze da te uhvati.....

Svet kompjutera sam nekada redovno kupovala i sa uzivanjem citala...sada sam se malo opustila kada je ta oblast u pitanju, pa taj casopis u velikoj mjeri prevazilazi moje znanje i zanimanje....

Muski casopisi su mi trenutno zanimljivi, peckavi, ludi komentari uz dobre reklame...........ako nista, bar vidis sredjena i dobra tijela:D

meh... ponekad cosmo, lepotu i zdravlje.... i to samo kad pozajmim od drugarice....
pre sam ih kupovala ali sada me stvarno nerviraju. previse se ponavljaju a sve sto me zanima mogu da nadjem na netu...

i zar ne mislite da nam ovakvi casopisi prave komplexe? iako nam nista ne fali, pozelimo da budemo kao 'ona sa naslovne'....

i nervira me sto u tolikoj meri podrzavaju plasticnu hirurgiju.... "hmmm, idem danas do skole, posle do grada, pa da povecam usne.... a sutra bih mogla i sise da uradim"

SVE moje drugarice opsednute su celulitom, strijama.... iako ga imaju vrlo malo ili ga uopste nemaju! pa ziva smo bica!!! hvala bogu sto se ne opterecuejm ovakvim stvarima....
a sve nam to rade zenski casopisi

.."Cosmopoliten", "Joy", "Elle", "Gioa", "Vogue"...Kad bolje razmislim citam sve zenske casopise..Obozavam ih.
Najvise volim stranice na kojima pishe sta od odece je u trendu, gde ima da se kupi i koliko kosta...A ne volim teme o zdravlju, poznatim licnostima i tome kako odrzavaju svoju lepotu...

Svaki put kada kupujem bilo koji zenski casopis mesecni pomislim kakvo je to bacanje para...Ali onda se naravno salomim i kupim jerrrr... novi trendovi,sminka,garderoba,sarene korice itd.Citam sve , cosmo,elle,vog,svet,zuta stampa.Kao i sve koji su pisali najvise me nerviraju tekstovi o negovanju lepote poznatih jer su to besmislice i magla za nas "obicne smrtnike" .

Back