Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 101.342
pitaš me "kad će da ode" a ti stao sa pumpanjem i još me pitaš "dal mi dodadno"?
Pitam zato što si napisao da on ide.
oni će da odu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitaš me "kad će da ode" a ti stao sa pumpanjem i još me pitaš "dal mi dodadno"?
oni će da odu
Lord Voldemor i treba u CZSad je Đilas rekao na Instagramu da je mogućno da će da ga uhapse uskoro
I onda će svaki protest koji bude da nazovu borba za puštanje Đilasa kako bi manje ljudi došlo.Sad je Đilas rekao na Instagramu da je mogućno da će da ga uhapse uskoro
ne lupajЧесто се чује управо то питње,
попут неке страшне бабароге...
Поред тога што ће нас запалити и уништити, шта би заиста било?
И не само он и његови, већ било ко други.
Па зар није логично да се власти смењују, по мандат, можда два...
Ко је то утулио србима да власт ако не ваља може уништити земљу?
Да је не треба мењати на сваких 4 године, редовно?
Ко то не види даље од свог носа?
За крај,
зар је битно која гарнитура влада ако се поштују закони, устав и институције?
Зар ти будући неће бити смењиви?
Шта је ово?
16 век?
Ignorisati, kao što se ignoriše svaka druga sviunjarija koju priređuje vlast.Sad je Đilas rekao na Instagramu da je mogućno da će da ga uhapse uskoro
Protest ima smisla ako je za nekog ko doprinosti, kao npr. za onog momka iz NS što je brtanio devojku.I onda će svaki protest koji bude da nazovu borba za puštanje Đilasa kako bi manje ljudi došlo.![]()
И њему ћемо плаћати одштету за неосновано прогањање.Protest ima smisla ako je za nekog ko doprinosti, kao npr. za onog momka iz NS što je brtanio devojku.
Ako ti tako kazes.ne lupaj
u srbiji mozda jedino babe veruju da on nije ista kuhinja kao i rezim. svi su oni provaljeni i studenti su se odavno distancirali od svih tih bandita sistemskih, pro glasa, marinike, djilasa, pogacara gruhonjica, jovanovica...
poslednji pokusaj udbaske kuhinje je bio juce u skupstini sa onim cirkusom da nekako sto uverljivije predstave opoziciju kao borce za pravdu a ispali budale...
vodi ih kuci i ne trosi nam vreme glupom temom
narvano da ce doci drugi, ali niko od ove sistemske opozicije.
![]()
Njegova najveća funkcija beše gradonačelnik BGD-a. Pomćnik mu beše Siniša Mali.Imao je svoje novine "Pres", gde je urednik bio Dragan J. Vučićević. Nisam iz BGD-a. Beograđani će reći kako ih je vodio. Zna se da je razbio Vučića na izborima za gradonačelnika i da je Mali likovao zbog toga, a Vučićević objavljivao hvalospeve o Đilasu....Probali smo i njega, nije nepoznat lik u političkoj močvari.
Svašta nešto je imao. Sitne monopolčiće na ovo i ono. Sve pokriveno zakonima, naravno.Njegova najveća funkcija beše gradonačelnik BGD-a. Pomćnik mu beše Siniša Mali.Imao je svoje novine "Pres", gde je urednik bio Dragan J. Vučićević. Nisam iz BGD-a. Beograđani će reći kako ih je vodio. Zna se da je razbio Vučića na izborima za gradonačelnika i da je Mali likovao zbog toga, a Vučićević objavljivao hvalospeve o Đilasu....
Onda je i Vučić ukrao stan, iako je postojao zakon o tome.Svašta nešto je imao. Sitne monopolčiće na ovo i ono. Sve pokriveno zakonima, naravno.
Naravno da jeste ukrao. Usta ga bolelaOnda je i Vučić ukrao stan, iako je postojao zakon o tome.
Zato još od 2003. odbacujem priču da su Dos lopoviNaravno da jeste zkrao. Usta ga bolela
To se govorio i za vreme Zlobe, pa je se DOS posle njega najgrčevitije držao kandžama za fotelju do zadnje trena, a vlasti koja je Srbiji *pojela celu deceniju rasta ni na kraj pameti nije bilo da lepo podnese ostavku, kako sada kad njihovi više nisu na vlasti pristalice žutih sufliraju sadašnjim vladajućim.Ono što je istina jeste da skidanjem Vučića, sledeći vlast će biti lako skinuti.
Tako da, u tom smislu, tačna je ona narodna 'daj koga god; ma ko da je, s njim ćemo posle lakše'.
Vladan Batić mi je sumnjiv.Zato još od 2003. odbacujem priču da su Dos lopovi
Jer ako se napravi rang-lista plena, naprednjaci su na vrhu (svojim stanovima)
A vi Jaguari?Zato još od 2003. odbacujem priču da su Dos lopovi
Jer ako se napravi rang-lista plena, naprednjaci su na vrhu (svojim stanovima)
Ja sam čist ko dečije dupeA vi Jaguari?
Ma DŽeg sad promenila pol?Ja sam čist ko dečije dupe