blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.383
како сад осам? зар не беше пет?
Imamo mi i decu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
како сад осам? зар не беше пет?
Bolje sredovečni ljudi, mladi su neiskusni a starci nisu baš u kontaktu sa sadašnjošću i misle da je sve bilo super samo kad su oni bili mladi.
Pa stari smatraju da je najbolje bilo u vreme Tita i smatraju da treba vratiti taj sistem a očigledno ne kapiraju da to nije moguće u sadašnjosti a ni u budućnosti. Žive u prošlosti ali to je razumljivo, svako kad ostari smatra da je bilo najbolje kad je bio mlad a sad je sve užas. Treba odgledati film Nema zemlje za starca ( No country for old man).Trudiš se da budeš u toku sa svetom, sve pohvale.
Jednog dana kad pređeš prag iz srednjovečnog u malo matorijeg videćeš svoje zablude.
Pa stari smatraju da je najbolje bilo u vreme Tita i smatraju da treba vratiti taj sistem a očigledno ne kapiraju da to nije moguće u sadašnjosti a ni u budućnosti. Žive u prošlosti ali to je razumljivo, svako kad ostari smatra da je bilo najbolje kad je bio mlad a sad je sve užas. Treba odgledati film Nema zemlje za starca ( No country for an old man).
Starci uglavnom govore da je bilo dobro ili u vreme Tita ili u vreme Slobe. Ne znam šta ti očekuješ od penzosa. Vladali bi titovski ili slobistički, gde ti tu vidiš mudrost ja ne znam. Pri tome matori masovno glasaju za SNS i ti hoćeš neko Veće od njih da praviš. Možda za jedno 50 godina.Prvo boldovano govori o tvojim predrasudama, drugo boldovano govori o tvom obrazovanju.
Nema potrebe da se vređaš, još si mlad.
Matorci uvek znaju više.
I naravno da postoje dementni matorci, od kojih si bolji, takve treba ostaviti da uživaju u starosti.
Neće se oni gurati u vlast.
Ništa pogrešno nisi napisao.Starci uglavnom govore da je bilo dobro ili u vreme Tita ili u vreme Slobe. Ne znam šta ti očekuješ od penzosa. Vladali bi titovski ili slobistički, gde ti tu vidiš mudrost ja ne znam. Pri tome matori masovno glasaju za SNS i ti hoćeš neko Veće od njih da praviš. Možda za jedno 50 godina.
Teokratija sa kaoitalizmomDemokratija je izgubila smisao kada su politikanti počeli da vode države.
Možemo mi (ili ameri, ili bilo ko) da glasamo po slobodnoj volji, sistem je nepromenjen.
Bogatima više, sirotinja može da crkne!?
Matematički (logički) gledano takvo uređenje je samodestruktivno.
Kroz istoriju smo "videli" kako propadaju carstva i civilizacije.
Prvi put u istoriji čovečanstva civilizacija je objedinjena, pod narativom demokratije(vladavina naroda).
Naravno narod ništa ne odlučuje. Kompanije i konglomerati donose zakone.
Sve civilazije su imale početak i kraj, ni ova globalna neće izbeći sunovrat.
Virus, nuklearni rat, EMP sa Sunca (ili iz Kine ), ...
Ono što mene zanima: Da li možete da zamislite bolje društveno uređenje od današnje demokratije?
Bravo!Prvo boldovano govori o tvojim predrasudama, drugo boldovano govori o tvom obrazovanju.
Nema potrebe da se vređaš, još si mlad.
Matorci uvek znaju više.
I naravno da postoje dementni matorci, od kojih si bolji, takve treba ostaviti da uživaju u starosti.
Neće se oni gurati u vlast.
Potpisujem!Ništa pogrešno nisi napisao.
Ostrašćenih ima sa svih strana.Matorci su najgori, kad utuve nešto ne puštaju.
Po meni, ne bih se čudio da grešim, problem i jeste u ostrašćenima.
Razumno suočavanje sa svetom je priviligija mudrih a za mudrost je potrebno iskustvo.
По ком критеријуму ћемо је одабрати?Treba nam aristokratija, vladavina najboljih
E to vidis ne znam, eto teme za diskusijuПо ком критеријуму ћемо је одабрати?
Слажем се.E to vidis ne znam, eto teme za diskusiju
To nisu sinonimiTreba nam aristokratija, vladavina najboljih
Evo ja pedlazem Vucica A. za prvog Barona ili Ser -aСлажем се.
Имаш ли неке предлоге?