- Poruka
- 23.062
VOZOVI KOJI "LETE" Šta će Vučić predložiti premijeru Kine http://www.naslovi.net/2014-09-06/b...a-ce-vucic-predloziti-premijeru-kine/11535195
Opet ce predloziti mapu. [emoji2]
Opet ce predloziti mapu. [emoji2]
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само ........ зезнуо се --- МАЛИ ЖУТИ НИСУ ОВЦЕ.........и врло добро знају с ким имају посла.......
Можда "ТРОЈКУ" са Дачићем?
Ako bih rekao na sta ti meni licis obrisali bi mi komentar. Ali pogledaj se u ogledalo i bice ti sve jasno.meni ovj postavljac teme lici na onoga sto je postavljao desetine cudnih tema za jedan dan.
zaboravio sam kako se zvao, eto toliko je bio znamenit
Ako bih rekao na sta ti meni licis obrisali bi mi komentar. Ali pogledaj se u ogledalo i bice ti sve jasno.
Sta cvilis? Nece tvoj gospodar Vucic da se na sikira. Evo ima preca posla. Polaze kamen temeljac sa gradonacelnicom smedereva koja je kriminalac. Osudjena na 15 meseci zatvora zbog primanja mita, ali jbg jaca je od zakona.
Bas je velika potreba za vozom koji putuje 300km/h izmedju Bg i bilo kojeg grada.
Da ne pricam da sada putuju prosecnom brzinom od 60km/h kao pre Prvog Svetskog rata.
Zar nisu Rusi dali kredit za zeleznice i preuzeli modernizaciju tog sektora?
Ta slepacka drzava uvek nesto mulja i gleda kako ce nekog da zahebe, a drugi je ubise od K evo vec 20g, pa dokle vise.
Ides na ignore. Slobodno prijavi, ali nisam nista uvredljivo rekao. Ako je tebi uvreda da ti kazem da se pogledas u ogledalo i da vidis sebe. Jbg takav je zivot.kazi slobodno, ja castim, necu da te prijavim za ocigledni prekrsaj pravilnika, koga si nesposoban da se drzis zato sto si lajavi krelac
neka i drugi vide primer domaceg vaspitanja vas eu perjanica
Ides na ignore. Slobodno prijavi, ali nisam nista uvredljivo rekao. Ako je tebi uvreda da ti kazem da se pogledas u ogledalo i da vidis sebe. Jbg takav je zivot.
meni ovj postavljac teme lici na onoga sto je postavljao desetine cudnih tema za jedan dan.
zaboravio sam kako se zvao, eto toliko je bio znamenit
Ljudi kad ce BG na vodi? Da li su rascistili onaj brlog oko onih sina i vozova sta li je vec bilo? Kad ce izgradnja nasipa i kuca u poplavljenim podrucjima?
а кад ће онај канал до солуна
Jos uvek izvlace vodu iz Obrenovca. Sve snage su tamo.
а кад ће онај канал до солуна
Pa oni ne mogu da iskopaju ni ove kanale za navodnjavanje/odvodnjavanje a ne nesto vece.
jel znas ko kopa kanale,, svuda u svetu? po tebi politicke stranke
Ajde SNS bote pali.