teletabis56
Iskusan
- Poruka
- 7.000
Člansku kartu CIA-e?Шта ће Срђан Миливојевић ново донети ДС-у као нови лидер: 3 разлога због чега је другачији од претходника
Koliko znam, svi Otporaši je imaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Člansku kartu CIA-e?Шта ће Срђан Миливојевић ново донети ДС-у као нови лидер: 3 разлога због чега је другачији од претходника
Znas ti ko ima clansku kartu CIA.Člansku kartu CIA-e?
Пола СПС је исто ција, Јовица Станишић био главни шпијун за Балкан...Člansku kartu CIA-e?
Јесте Алтерко... Сви су исти умрежени олош, нажалост...Znas ti ko ima clansku kartu CIA.
Nije ti to SNS.
Nije pola SPS-a, sem ako ne misliš na funkcionere?Пола СПС је исто ција, Јовица Станишић био главни шпијун за Балкан...
Sve su proistekle iz Britanske obaveštajne službe, a ona je nastala od mreže trgovaca drogom širom sveta.Кад провалиш да су то све приватне безбедносне агенције, ЦИА, КГБ, Моссад, све ти једно - буквално...
Svetom vladaju porodice koje vuku korene iz davnih vremena.Главешине се међусобно договарају, а оперативци су икебана и жртвени јарци, по потреби диловања оружја, дијаманата и дроге са другим партнерима из исте бранше...
Ostruman ali ne i prefinjen za Bgd deo DS. Mislim da ce to biti problem.
После Сркија на свом челу неће још дуго.Zar ova stranka još postoji?
Evo jedne saljive.
Postoji jedan bend zvani Bajaga i Instruktori
a Zika je jedan od instruktora
У СНС нико нема чланску карту ЦИА. Док је код отпораша обавеза имати чланску карту ЦИА.Znas ti ko ima clansku kartu CIA.
Nije ti to SNS.
Донеће још више мржње и позива на насиље!.Srdjan Milivojevic ce doneti novu energiju,vise ulice manje palamudjenja. Lutovac je smatram kao covek ok ali sacuvaj boze smotan i sramezljiv da vodi bilo sta,nije taj tip,narocito da vodi stranku. Vise je za politicke tribine,akademske rasprave a sa onom 3xl dioptrijom deluje kao sumenko.
Srdjan je ono,narodni covek ,ostrog jezika pa i bezobraznog kakvih ima u Carapanijj. Ostruman ali ne i prefinjen za Bgd deo DS. Mislim da ce to biti problem.
Hoce li Srki posle sledecih izbora biti medju prvima iz opozicije koji ce cestitati jos jednu ubedljivu pobedu gospodinu Vucicu ,Naprednoj stranci i celoj vladajucoj koaliciji ?Neka DS bude funkcionalan i koristan deo pokreta koji će srušiti avov režim, i to je dovoljan doprinos Srkija kao lidera.
Vidla žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu.
Kako da ne .Klačar dodaje da
- DS će sa Milivojevićem na čelu biti bliži političkom centru nego levom centru