Шта ће Срђан Миливојевић ново донети ДС-у као нови лидер: 3 разлога због чега је другачији од претходника

Шта ће Срђан Миливојевић ново донети ДС-у као нови лидер: 3 разлога због чега је другачији од претходника​

Člansku kartu CIA-e?
Koliko znam, svi Otporaši je imaju.

Člansku kartu CIA-e?
Koliko znam, svi Otporaši je imaju.
Пола СПС је исто ција, Јовица Станишић био главни шпијун за Балкан...

Кад провалиш да су то све приватне безбедносне агенције, ЦИА, КГБ, Моссад, све ти једно - буквално...

Главешине се међусобно договарају, а оперативци су икебана и жртвени јарци, по потреби диловања оружја, дијаманата и дроге са другим партнерима из исте бранше...

Znas ti ko ima clansku kartu CIA.

Nije ti to SNS.
Јесте Алтерко... Сви су исти умрежени олош, нажалост...

Ти ти је кад си поткупљив, будеш играчка у циркусу...

Пола СПС је исто ција, Јовица Станишић био главни шпијун за Балкан...
Nije pola SPS-a, sem ako ne misliš na funkcionere?
Кад провалиш да су то све приватне безбедносне агенције, ЦИА, КГБ, Моссад, све ти једно - буквално...
Sve su proistekle iz Britanske obaveštajne službe, a ona je nastala od mreže trgovaca drogom širom sveta.
Zato je moćna, jer svaki njen član može teorijski da zaradi neograničenu količinu novca.
Nemoguće je tome parirati...
Главешине се међусобно договарају, а оперативци су икебана и жртвени јарци, по потреби диловања оружја, дијаманата и дроге са другим партнерима из исте бранше...
Svetom vladaju porodice koje vuku korene iz davnih vremena.
Ima još par nivoa ispod njih, a svi ostali su potrošna roba.
Uključujući i ove naše vlastodršce.

.Srdjan Milivojevic ce doneti novu energiju,vise ulice manje palamudjenja. Lutovac je smatram kao covek ok ali sacuvaj boze smotan i sramezljiv da vodi bilo sta,nije taj tip,narocito da vodi stranku. Vise je za politicke tribine,akademske rasprave a sa onom 3xl dioptrijom deluje kao sumenko.
Srdjan je ono,narodni covek ,ostrog jezika pa i bezobraznog kakvih ima u Carapanijj. Ostruman ali ne i prefinjen za Bgd deo DS. Mislim da ce to biti problem.

Ostruman ali ne i prefinjen za Bgd deo DS. Mislim da ce to biti problem.

Slažem se. Da sam član DS-a ne bih glasala za njega, iako smo rodbinski povezani. O Srđanu Milivojeviću mislim sve najbolje..ali žao mi je što je Miša Gavrilović izgubio.

Za one koji ne znaju Gavrilovića, on je dugogodišnji član DS-a i najbolji opozicioni poslanik-govornik u prošlom, bivšem sazivu Skupštine Srbije.

Njegov otac, Slobodan Gavrilović bio je poslanik u Skupštini Srbije, zatim savezni poslanik. Takođe je bio i prvi sekretar DS-a u periodu od 1991-1993.

Znas ti ko ima clansku kartu CIA.

Nije ti to SNS.
У СНС нико нема чланску карту ЦИА. Док је код отпораша обавеза имати чланску карту ЦИА.

.Srdjan Milivojevic ce doneti novu energiju,vise ulice manje palamudjenja. Lutovac je smatram kao covek ok ali sacuvaj boze smotan i sramezljiv da vodi bilo sta,nije taj tip,narocito da vodi stranku. Vise je za politicke tribine,akademske rasprave a sa onom 3xl dioptrijom deluje kao sumenko.
Srdjan je ono,narodni covek ,ostrog jezika pa i bezobraznog kakvih ima u Carapanijj. Ostruman ali ne i prefinjen za Bgd deo DS. Mislim da ce to biti problem.
Донеће још више мржње и позива на насиље!

20241213_120210.jpg

Neka DS bude funkcionalan i koristan deo pokreta koji će srušiti avov režim, i to je dovoljan doprinos Srkija kao lidera.
Hoce li Srki posle sledecih izbora biti medju prvima iz opozicije koji ce cestitati jos jednu ubedljivu pobedu gospodinu Vucicu ,Naprednoj stranci i celoj vladajucoj koaliciji ?
Ako je takav karakter ,ako ume da prizna poraz onda je njegov izbor za predsednika DS prvi korak ka urazumljivanju DS i dela opozicije kome DS pripada.

DS nije u stanju da samostalno prebaci cenzus. Sa ovim kratkim ali dobro utovljenim krmkom neće prebaciti 1%. Neverovatno, da DS ne može da potrefi nekog modernog i funkcionalnog lidera. Ovaj je seljačina na kvadrat.

Back