X
xpajamacax
Gost
ja sam u velikoj nedoumici, pa mi pade na pamet da pitam...
Vas, moje drugare
Vas, moje drugare

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U subotu idem na rodjendan i decka bas ove stvari zanimaju.Aphroditi:Sin mi je upravo iz Playmobilovog kataloga pokazao par veoma skupih igracaka. I narucio ih, da mu tata kupi.![]()
Ono sto ga u poslednje vreme jako zanima, za razliku od ostalih decaka njegovog uzrasta(koji svi vole automobile), jesu zivotinje (dinosaurusi), vitezovi i zamkovi. I vozovi su tu negde na trecem mestu.
Znaci nesto od ta tri. Prema nasem izboru.
Inace, tako velike stvari dobija samo za rodjendan i novu godinu.![]()
Petka:U subotu idem na rodjendan i decka bas ove stvari zanimaju.
Gde je najveci izbor ovih igracaka u Beogradu?
xpajamacax:el taj veliki tvoj puž?
najveci izbor ,od igle do lokomotive,za decu imas na novom beogradu odma pored grcko-kiparskog tc ili zgrada pored kappa prodavnice.Petka:U subotu idem na rodjendan i decka bas ove stvari zanimaju.
Gde je najveci izbor ovih igracaka u Beogradu?
pužu kupiš neki burago na sklapanje.indigo:aha. i voli igracke.
a jel' tvoje malomalo detence voli lego kocke? moje je volelo sminku za decicu u tom uzrastu, osim lego kocki i puzli. oh, kako smo bili znacajni kad se NASMINKAMO, LOL. volela je jako i krznene igracke, uvek je bilo nekoliko u krevetu.
SINDI:ma ne znam, nije mi fazon to sa kasete..citanje prica pre spavanja je lep, topao ritual gde se dete prirodno smiri, i podeli bliskost i neznost pred spavanje..:wink:
I ja citam svako vece. To je sad vec ritual, ali smirivanje nisam primetila. Prvo sto mora da gleda slike, i tako pazljivo slusa da ako samo malo pogresim odmah sledi ispravka.Queen_:Smiri??? Pa on ne može da zaspe od pratećih milion pitanja![]()