Nebojsa.bg
Domaćin
- Poruka
- 4.897
Evo sada Escobar kaže da potpis nije potreban, jer je prema pravilima Bečke konvencije o međunarodnim odnosima, usmeni pristanak jednak potpisu.
Evo sada Escobar kaže da potpis nije potreban, jer je prema pravilima Bečke konvencije o međunarodnim odnosima, usmeni pristanak jednak potpisu.
to je i AV rekao pogledaj video gore koji postavihEvo sada Escobar kaže da potpis nije potreban, jer je prema pravilima Bečke konvencije o međunarodnim odnosima, usmeni pristanak jednak potpisu.
Zašto uspoređuješ malenu Srbiju sa SAD-om, EU i NATO-om?ma nek jede vnago, ko što su oni poštovali dogovore sa Gorbačovim
tako ćemo mi i ovo! ne brini se!
Da, Vučić je spomenuo pravila Bečke konvencije. Usput, lijepo od njega što popravlja srpski jezik i sve više koristi hrvatske riječi. Trebat će mu kada se Srbija učlani u EU, jer su iz EU-a izjavili da nije potrebno uvoditi poseban prijevod za srpski, već da će srpski europarlamentarci dobijati prijevode na hrvatskom.to je i AV rekao pogledaj video gore koji postavih
Zašto uspoređuješ malenu Srbiju sa SAD-om, EU i NATO-om?
Oko sporazuma u jednostranu korist je sve završeno. Finito, fin, ende. Samo će nas još da loži još neko vreme da je protiv. Sad čekamo kada će da krenu pomalo da se udare neke sankcije braći Rusima.
Ne raduje me nista u ovom slucaju. Realnost je tuzna.Zato što će malena Srbija preživeti, a EU i NATO će se raspasti...eto zato.
raduje me tvoje prerano radovanje, najbolji znak da će nešto propasti je prerano radovanje
a vi niste mogli skriti oduševljenje ovom poluizdajom, tj izdajom prvi čin.
ima i drugi čin, polakote...
Ne raduje me nista u ovom slucaju. Realnost je tuzna.
Taj NATO i EU samo odlazu raspad. Bilo je par prica da ce u poslednjih desetak godina.ne bih rekao, utrkujete se u izrazima saučešća srbiji i srbima
poranili ste, stvarnost je nevesela i sumorna
ali budućnost niko ne zna...biće još iznenadjenja tu
od 2024-5 EU i NATO neće ni postojati...ovoga se niko tada neće ni sećati
živi bili pa videli...
Znaci Vucic opet namagarcio srbijance.Evo sada Escobar kaže da potpis nije potreban, jer je prema pravilima Bečke konvencije o međunarodnim odnosima, usmeni pristanak jednak potpisu.
e pa sad više nisu priče.Taj NATO i EU samo odlazu raspad. Bilo je par prica da ce u poslednjih desetak godina.
Srbijanci jel sad shvatate sta su vam ova budaletina i njegovi prknoduvaci uradili od drzave ali i sve vlasti posle Milosevica.
Ali Srbija se može još raspasti. Na Vojvodinu, Sandžak, Timočku krajinu, Južnu Srbiju itd. Rijetko je koja država na svijetu toliko mala da se ne može raspasti na još manje jedinica, a Srbija je jedna od takvih.Zato što će malena Srbija preživeti, a EU i NATO će se raspasti...eto zato.