Nebojsa.bg
Domaćin
- Poruka
- 4.897
a ti misliš da nijeKurti neće ZSO a Vučić neće da potpiše.
Lajčak i Borelj će opet reći da je sve dogovoreno usmeno i okačiti na sajt.

a ti misliš da nijeKurti neće ZSO a Vučić neće da potpiše.
Lajčak i Borelj će opet reći da je sve dogovoreno usmeno i okačiti na sajt.
Pa vidiš da Vučić svakodnevno priča: "Ne dajte vlast Evropejcima, biće katastrofa."pa kako sad svi podržavate njega ceo spektar od vesne pešić i čede jovanovića do šešeljuge svi su na istom kazanu kakva tvoja opozija koja sedi na pinku i novoj sve ista govna
pa kako sad svi podržavate njega ceo spektar od vesne pešić i čede jovanovića do šešeljuge svi su na istom kazanu kakva tvoja opozija koja sedi na pinku i novoj sve ista govna
Pa vidiš da Vučić svakodnevno priča: "Ne dajte vlast Evropejcima, biće katastrofa."
Znači sve se slaže s tobom da je Nikolićev proliv slasniji od doboš-torte Ponoša
Pa ne može zauvek da se odlaže sve toNe bi Vučić već 20 puta rekao da neće potpisati da se zaista neki potpis sprema. Mislim jeste govorio ne dam Gazivode pa dao ali vremenska distanca je tu bila čini mi se veća.
Pa zapretili su ako odbije usmena odobravanja a on im je to dao. Deluje mi i da mu daju prostora da odlaže sve u nedogled jer Kurti odbija ZSO.Pa ne može zauvek da se odlaže sve to
U čemu je smisao Preteće posete kvinte onomad
Ali, onda sledi implementacija, na primer priznavanje pasošaPa zapretili su ako odbije usmena odobravanja a on im je to dao. Deluje mi i da mu daju prostora da odlaže sve u nedogled jer Kurti odbija ZSO.
Ne bi Vučić već 20 puta rekao da neće potpisati da se zaista neki potpis sprema. Mislim jeste govorio ne dam Gazivode pa dao ali vremenska distanca je tu bila čini mi se veća.
Pa ne može zauvek da se odlaže sve to
U čemu je smisao Preteće posete kvinte onomad
Pa zapretili su ako odbije usmena odobravanja a on im je to dao. Deluje mi i da mu daju prostora da odlaže sve u nedogled jer Kurti odbija ZSO.
to je zapletPa zapretili su ako odbije usmena odobravanja a on im je to dao. Deluje mi i da mu daju prostora da odlaže sve u nedogled jer Kurti odbija ZSO.
Црвено-црна коалиција ће бити срушена, али на изборима, а доћи ће нека друга коалиција која ће наставити са истим идеолошким правцем према западу.to je zaplet
sledi rusenje crveno-crne koalicije i dolazak rusa koji su rekli da stizu, kao u siriji, samo moraju da dobiju zvanican poziv vlasti i ima da demilitarizuju kosovo po rez. 1244
zapad, amerika to i hoce da razvuce ruse na jos jedan front, dublje u eu koja treba da propadne
Црвено-црна коалиција ће бити срушена, али на изборима, а доћи ће нека друга коалиција која ће наставити са истим идеолошким правцем према западу.
Руси и Американци упостављају границу између запада и Русије ту негде по сред Украјине, мање више.
А Србија је у центру Европе, више је Бугарска занимљивија Русији, него ми.
Po toj logici je onda Milošević mogao reći: "Ako mene ne budete obožavali, ima kod nas i gorih životinja, na primer smradikali."MOŽE!
može da izvede 200 000 ljudi i da kaže evo šta da radim! ne smem!
kao što će možda i biti?!
tako si pricala da je njegova/necija i rusko-siitska koalicija, a potom sve je to islamTvoj SNS je ruska stranka. A to je poražena strana u unitarnoj Ukrajini
tako si pricala da je njegova/necija i rusko-siitska koalicija, a potom sve je to islam
sns naoruzava ukre, kako sad njegov sns?
On je vec sve potpisao ostaje samo da sa Malim opeva onu cuvenu pesmu A sad adio Kosovo i Metohijo...Ne bi Vučić već 20 puta rekao da neće potpisati da se zaista neki potpis sprema. Mislim jeste govorio ne dam Gazivode pa dao ali vremenska distanca je tu bila čini mi se veća.
🥪Vucic ce kao i uvek uraditi sve najbolje za Srbiju i njene gradjane.
Ja ga pozovem da izađemo na piće, a on se izgleda usr'o čim sam mu to rekao.![]()
А Србија је у центру Европе, више је Бугарска занимљивија Русији, него ми.